Cinsel Yaşam Partnerinizin sizi direkt yatağa atması mı yoksa koltuğa atması mı daha zevk vericidir? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Partnerinizin sizi direkt yatağa atması mı yoksa koltuğa atması mı daha zevk vericidir 🤔#CinselYaşam Partnerinizin sizi direkt yatağa atması mı yoksa koltuğa atması mı daha zevk vericidir? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Onu bi atarım balkondan aşağı :D niye atıyor beni 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Ne bileyim ona sor 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. direkt yatağa atması 1 0 Yorumla
İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Koltuğa atmasını seviyorum 3 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Yatağa atması 2 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Partnerim yok 🙄 1 3 Yorumla Kayahanben +1 yıl Yok değil istememissindir Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Sorunun cevabını verdiğim için yok dedim evet şu an istemiyorum. Yorumla Kayahanben +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Beni herhangi bi yere atabilir 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tavana atması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Onu bi atarım balkondan aşağı :D niye atıyor beni
Ne bileyim ona sor 😄
direkt yatağa atması
Koltuğa atmasını seviyorum
Yatağa atması
Partnerim yok 🙄
Yok değil istememissindir
Sorunun cevabını verdiğim için yok dedim evet şu an istemiyorum.
Teşekkür ederim
Beni herhangi bi yere atabilir
Partnerimizin olmaması.
İkisi de haz verici olur
Anlık bir yerlere arsında nerede olursa sevsin
Tavana atması