Merhaba.. Partnerinizin karşınızda soyunması mı daha cezbedici, sizin onu kendi ellerinizle soymanız mı? İkisi de hoş olabilir ama biri daha ağır basıyordur eminim.. Keyifli günler.. 🤫🤘🧛♀️
Dediğin gibi ikisinin de zevki ayrı. Partnerin soyunurken onunla göz göze gelmek, bedeninin her kıvrımını izlemek cezbedici olurken, kendim soyarken ise teninin sıcaklığını hissetmek ufak öpüş ve ısırıklarla bu şöleni taçlandırmak ayrı bir cezbediciliğe sahiptir. Benim tercihim kesinlikle kendim soymak olur 😈
Hımm bir şey almaya çökeyim ayağa kalkıp ona döndüğümde soyunuyor olsun ağızım suları şarıl şarıl alarken izleyeyim belki çıplakken sarılırım doya doya ya da yatağa uzanır güzelce ilk önce tişörtünü çıkartırım ardından devamı gelir yeter ki elime bi düşsün muz gibi soyar yerim ama şu an şöyle düşündümde soyunurken izlemek daha keyif verici olurdu belki yardım bile ederdim.😌😂
Bu o anki moduma bağlı diyebilirim. Eğer büyük bir şevk ve arzu içindeysem. Gözlerimin içine bakarak kendisinin soyunmasını izlemeyi daha çok tercih ederim. Yavaş yavaş ve acele etmeden. Yani bu bir tık daha önde benim için. Bazı dönemler de ben soymayı daha çok arzularım. Bu sever aceleci bir tavırla. Kendi arzumu göstererek..
Cinsellikte en önemli unsur görsel haz, göz teması, izlemek, izlenmek, bunu beraber yapmak istiyorum elbette başka bir haz O beni ben onu soymayı tercih ederim
İkiside hoş ama ben herzaman kendim onu sevişerek duvara dayalı soymak isterim soyup actıgım yerleride bir bir emip öperim usulca ve yavaş yavaş tadını cıkara cıkara
Ben kadının erkeği bağlayıp da karşısında dans ederek soyunmasını ve erkeğin onu arzulayıp da dokunamadığı anı izleyişini çok çekici buluyorum. Hiç denemedim ama yaşamayı çok isterdim.
Ben soymaliyim onu genelde,, tek tek usul usul, bazen de daha sert bir şekilde,, ancak değişiklik olması iyidir her zaman,, onu soyunurken izlemek te hoşuma gider
Ben direk bicer döver gibi daliyorum cart curt yirtiyorum hep... sirf bu yuzden evde yedek tsört iccamasiri falan tutuyoruz geldiginde skinti cikmasin diye yoksa hapsoluyo eve 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ellerimi dudaklarimi bedeninde gezdire gezdire soymak daha atesli
Kendim soymayı sevıyorum özellikle en son çamaşırı çıkarmayı çıkarmadan önce yana sıyırıp kasıklarını vr dudaklarını yalayıp heycanı verdıkten sonra cıkarmayı. Benıde partnerım soymalı once boxern ıcıne elını sokup aletı avuclayacak sonra cıkarcak
Soyunurken izlemek hiç fena olmaz AMAA partner de partner olcak, kalas gibi olmicak, estetiği bilicek, kendini izlettiricek vs şahsen hard severler derneği başkanı olarak kendim soymayı tercih ederim, bunu daha ateşli buluyorum