Beni bi öper hissederek,
Aklımı yıkıp dans ederek..''
#smellsmoke

Bence Hiç zahmette bulunmasa da olur, zaten kıvılcımdan sonra sürte sürte çakmakları alev yükselecektir bayagı, ee o alevin ortasında elbiselerinin ağırlık yaptığını onu daralttığını net anladıgım an, on beş saniye sürmez nasıl çıkardık soyunduk da ten tene alevler karıştı anlamayız😊
Kendim soymam daha zevkli. Her birini çıkardıkça çıkardığım yeri yalamak, parmak uçlarımla dokunmak, küçük ısırıklar, emmek,öpmek anlatılmaz bir zevk. Tabi daha sonra bedende dudağımın dilimin ellerimin dokunmadığı yer kalmıyor.
Cevap
56Cevap
İsterse kendi kendisine soyunabilir ben islak bir halde yatak üstünde beklerken ya da isterse kendisini bana bırakabilir ben teker teker çıkartırım hepsi içinde en güzel hazineyi ağzıma bile alırım😃
Önce izlemek gerekir. Bakış önemlidir, sakin ve yavaş hareketler heyecanı yükseltir. Bu sürede küçük dokunuşlar, ılık nefesi hissetmek seksi sanata doğru iter. Ardından olaya bir yerden dahil de olmak gerekir. Tarza göre, o ince tül çorap veya iç çamaşırı yırtmak eminim her iki tarafı da fazlasıyla azdıracaktır

Kesinlikle böyle :)
Kendi ellerimle yavaş yavaş soymak, soyarken görünen her yere öpücükler kondurmak, nefesimi vererek tüylerini ürpertmek daha keyifli olur.
Sen ne azdirirsin valla insanı @saklitutkular
Ben soymayi tercih ederim sevisirken zevkin yavas yavas yukselmesi ve ayni oranda soyulmak ve soymak.
Erkek dediğin kadınını kendi elleriye soyar aga. Soyar ken de öpücüklere boğar. Diğer türlüsü ihtimal dahiline bile alınmaz
Saldırganlığım yüksekse ben soyarım partnerim saldırgansa o soyunsun beni çıldırtaın
Akışına bırakmak lazım bu tarz şeyleri bence anı yaşamalıyız
Yarı yarıya diyorum 😂
Teni tenime teni tenime ten dokunur ruh denene beni Bi öper hissederek yüreğimi tam hapsederek ❤️
Şahsen ben işten geldiğim bir akşam kapıyı açtığımda sıralı şekilde partnerimin yerlere düşen elbiselerini ve iç çamaşırlarını görmeyi çok isterdim.
Sevişme sırasındaki duruma bağlı. Bazen kendin soyarsın. Bazen kendisi soyunarak gelmesi kışkırtıcı olur
Hic fark etmez sonuc her şekilde yalamadik yer bırakmayacağım için sıkıntı yok suyunu içerim her türlü
Kendisi soyununca dahada etkiler. Sanki çok güzel bir portreye bakar gibi izler onu
Her ikisi de yerine göre. İşinde iyiyse o soyunsun, utangaç ise ben soyayım 😘😘
Kendi ellerimle soymak her soyup acıga cıkan teni öpüpemip okşamak offf yaaa
Her ikisi de hoşuma gider. O anki ruh halime göre artık.
kendi ellerimle soymam cezbedici
Hiç fark etmez tabi ki.
Çok etkilendiğim şeyler değiller
İkisi de ayrı ayrı hoş olsa gerek
Soymak daha çok hoşuma gidiyor
Kendi ellerimle
Bacaklar lens mi
İkisininde denemek isterim
Giydiği şeye göre değişir
Kucağımda soyunması, dayanıp soyunması..
Her iksiide ama beni soymasini isterim
O “an” lık bir şey ikisi de gayet iyi olabilir
Kesinlikle kendi ellerimle soymam
Kendim soyuyorum kabugunu kendim yiyorum😁
Onun beni soyması benim onu soymam 💆♂️
kendimin soyması soydukça da dokunmak ve öpmek
Kendim soyarim bas ucuma koyarim
Kendi soyalı ☺️
Soymak daha ateşlendirir
Hiç cinselik yaşamadım
Kendi ellerimle soymak daha güzel
Kendi elimle soymak güzel oluyor.