Cinsel Yaşam Bir erkek seks yaparken niye göz teması kurmaya çalışır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İcime girerken sürekli göz teması kuruyo tepkilerime bakıyo Güncellemeler+1 yıl ben gözüm kapalı o ana odaklanmayı seviyorum Bir erkek seks yaparken niye göz teması kurmaya çalışır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Siz kızlar da ilginçsiniz, seks yaparken kız bana ''sen beni sevmiyorsun dedi'' neden diye sordum. Çünkü seven erkek gözlerini kapatırmış dedi, kim aklınıza sokuyor bunları =) 0 0 Yorumla
Benbanuu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gözümü niye kapatayım karşımda canlı kanlı adam dururken 😂 temas ilişkide tutkuyu artırır 2 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. göz teması kurarız kızarsınız, domaltırız kızarsınız. ne yapıcaz o zaman :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yoo domalinca niye kizayim ki pozisyon işte Yorumla ziya070 +1 yıl benim partnerlerimde neden domaltıyorsun gözlerimin içine bak diyor :) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçine girerken yüzündeki ifade şekli bizi ucuruyor 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Ne yapsın istersin alakasız yerlere bakıp hikâye falan mı anlatsın ne yapsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O da senin tepkinle haz alıyor belki? Kadın tepki verip azarsa o da kendinin bunu sağladığını düşünerek haz alır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dogyy pozisyonunda ve sana oral yapilirken sen bakiyormusun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oral yapiyoken bakıyorum, doggyde hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm oda güzel seviyormusun oral yapilamayi Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bu duygusal bağyı güçlendirir bence, olmalı. 2 0 Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl senin acemi olduğun belli yavrusu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet ilkim o ama bir kaç defa daha yapmistjk daha önce Yorumla xlPIR +1 yıl zannetmiyorum sen ilksin :d Yorumla
adumezunubiri Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Hoşuna gitmesini istiyor herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gidiyo zaten Yorumla adumezunubiri +1 yıl Ondan haz alıyor demekki Yorumla
minyonnhemşireee Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kötü ya yani şu açıdan ben utançtan bakamam ki 1 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Sen kendin söylüyorsun tepkilerime bakıyo diye. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bazen göz teması kurmak haz verir çiftlere 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zevk alıp almadığına bakıyor sanirim 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Mimikleri izlemek zevkli çünkü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sendeki acıyı görmek için 0 3 Yorumla Soran +1 yıl acı değil zevk aliyoruz yalniz hatta sizin aldiginiz zevkin 4 katını.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 cm var baya zevk alırsın Yorumla Soran +1 yıl sordum mu? sapık misin nesin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zevk alışını görmek istiyordur 0 1 Yorumla cochecarmichaell +1 yıl Aynen öyle Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. cok normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Siz kızlar da ilginçsiniz, seks yaparken kız bana ''sen beni sevmiyorsun dedi'' neden diye sordum. Çünkü seven erkek gözlerini kapatırmış dedi, kim aklınıza sokuyor bunları =)
Gözümü niye kapatayım karşımda canlı kanlı adam dururken 😂 temas ilişkide tutkuyu artırır
göz teması kurarız kızarsınız, domaltırız kızarsınız. ne yapıcaz o zaman :)
yoo domalinca niye kizayim ki pozisyon işte
benim partnerlerimde neden domaltıyorsun gözlerimin içine bak diyor :)
İçine girerken yüzündeki ifade şekli bizi ucuruyor
Ne yapsın istersin alakasız yerlere bakıp hikâye falan mı anlatsın ne yapsın
O da senin tepkinle haz alıyor belki? Kadın tepki verip azarsa o da kendinin bunu sağladığını düşünerek haz alır.
Dogyy pozisyonunda ve sana oral yapilirken sen bakiyormusun
oral yapiyoken bakıyorum, doggyde hayır
Hmm oda güzel seviyormusun oral yapilamayi
Bu sevdiği değer verdiği için
Bu duygusal bağyı güçlendirir bence, olmalı.
senin acemi olduğun belli yavrusu
evet ilkim o ama bir kaç defa daha yapmistjk daha önce
zannetmiyorum sen ilksin :d
Hoşuna gitmesini istiyor herhalde
gidiyo zaten
Ondan haz alıyor demekki
Kötü ya yani şu açıdan ben utançtan bakamam ki
Sen kendin söylüyorsun tepkilerime bakıyo diye.
Nereye bakacaktı tavana mı
bazen göz teması kurmak haz verir çiftlere
Zevk alıp almadığına bakıyor sanirim
Mimikleri izlemek zevkli çünkü
Gözlerdeki arzuyu görmek için
Sendeki acıyı görmek için
acı değil zevk aliyoruz yalniz hatta sizin aldiginiz zevkin 4 katını..
19 cm var baya zevk alırsın
sordum mu? sapık misin nesin
Zevk alışını görmek istiyordur
Aynen öyle
Seninle duygusal olarak da ilgileniyordur
Ondan zevk alıp almadığını görmek istiyordur
Zevk alisini izliyoo
cok normal
Çünkü niye kurmasın
Daha tutkulu
Senin tatmin olup olmadığını anlamaya çalışıyordur
Ne alaka saçmalik