1.15 aydır evliyim ama hiç orgazm olmadım nasıl olabilirim bir taktigi yöntemi var midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşin tamamen sana odaklanmalı, bütün çabası sen olmalısın. Dili, parmakları, penisi be aklına gelebilecek her şeyi senin için kullanmalı. Sana öncelik vermez ise orgazm olman biraz zor. Kendisine öncelik vermemeli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal sevis me ve yalama işini biraz fazla yapın adam senin vaginaya oral yapsın iyice sulandirsin. Girişi kaşık pozisyonunda arkana gecsim önüne yerleştirip gitgel yaparken sende önden vagina dudaklarını okşa alet hem giriş çıkış yaparken sende klitorisi okşar aletin orana girdiğinden hissederken vagina dudaklarivla mastürbasyon yapmış olursun bu şekilde sende bosalirsin bu pozisyon yan yapıldığından kutun aleti sıkıca kavrar eşinde zevki dahada artar ikinizde boşalır orgazm olursunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sen hic mastürbasyon yapmadin sanirim evlenmeden once. Yalnizken kendini kesfet. Rahat olamiyosun iliskide. Nasil zevkbaldigini kesfetmen lazim. Kendini kasarsan olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Yapmayan yoktur bence 😂 çok rahatım sorun yok yönden zevkte aliyorjm ama bosalamiyorum
+1 yılMerhaba, klitoral orgazma alışmış olmanın etkisi büyük bu durumda, tabi eşinin performansı, ön sevişmede yaptıkları, erken boşalıp bosalmamasi da önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin sorunlu tecrübesiz nasıl mutlu edemiyorlar anlamıyorum evli kadınların %80 orgazm olamıyor tecrübesiz erken boşalan erkekler yüzünden
01 Yorumla- +1 yıl
Of evet zevk alıyorum ama boşalmak yok
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var güzel bir ön sevişme kadının zevk noktalarını bilmek ona göre hareket etmek kadına güçlü bir şekilde orgazm yaşatır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKlitorise ve erojen zevk aldığınınız bölgelere yoğunlaşın. Gerekirse seks bitiminde sürtünme yoluyla boşalmayı deneyin. Daha kolay.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Eşinin ön sevişmede seni tahrik edecek şekilde davranması. sana öncelik vermesi ve sen orgazma ulaşmadan boşalmaması lazım kısaca
00 YorumlaKlitoral orgazma alıştırmışsın kendini üstüne eşinde erken boşalıyo
02 Yorumla- +1 yıl
Erken bosalmiyor aslind 30 dk seks yapıyoruz 10 dk. sevisme falan oluyor ama dediğin gibi klitoral orgazma alıştığım için mi olmuyor acaba
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu ama tamamen erkeğinin sana hissettidigi ile alakalı seks demek sok çıkar demek değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bekarken aşırı mastürbasyon yaptığınız için klitoral orgazma alistiniz o yüzden vajinal orgazm olamıyorsunuz ya da eşiniz bencil ve erken boşalan birisi. ya da her iki sebepte geçerli
00 Yorumla
+1 yılTaktiği yok kendini psikolojik olarak hazırlayacak son kasmayacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılnası ya onu kocanın yapması lazım :) senin anı yaşaman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sorunun üzerinden 9 ay geçmiş hala olamıyor musun yoksa hallettin mi
07 Yorumla- +1 yıl
Hallettik 😀
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi çocuk sahibi misin şu an
- +1 yıl
Evet hamileyim
Cevap sahibi+1 yılPeki orgazm olamama sorunun neymiş
Cevap sahibi+1 yılSen kapalı misin
Cevap sahibi+1 yılBen bakirim de sizle keşke soru cevap yapabilseydik ama mümkünse diğer sorularımı kimse gormesin
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor sizin yapmanız lazım kapatmissiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılesinin seni titretmesi lazim düt seninde kasilip kendinden gecmen.. ama bunu esin bilir sen nasil etkilwmeniyosan yani bilmeliydi aimdiye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir yerde bir eksik var demekki mastürbasyon ile oluyor mu
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılO zaman hala tedirginlik utangaçlık olabilir az kibar olsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. partnerini arzuluyor olman ve onun da seni tanıyor olması bedenini okuması şart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. uzun ön sevişme, oral seks ve güzel tempolu bir seks
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanılır gibi değil eşim bir kez orgazm olmamıştı ben ondan önce olmuştum kıyameti koparmıştı eşin beynini kontrol edemiyormu seks esnasinda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. iyice yalat ve gevşe, gerisi gelir
04 Yorumla- +1 yıl
Yalamıyor hiç😂
- +1 yıl
😂😂🤣🤣 ne bileyim o yapamayınca zorlamadim hic
+1 yılÖn sevişme olmadan uzun uzun olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen değil de bunu eşinin bilmesi lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. kesin kendini vermedigin için bence 😃😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutuyor musunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerinden gecer ve sana bağlı
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun biraz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var, profesyonel biri ile seviş :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBazı özel tavsiyeler verebilirim..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç olmadın mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYardımcı olmamı istermisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce oldu mu ilişkiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Hayr
+1 yılAşk yok mu aranızda
02 Yorumla- +1 yıl
Var çok seviyoruz birbirimizi
- +1 yıl
Aşk varsa dokunması bile orgazm eder oksamasi opmesi
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Islanıyormusun
07 Yorumla- +1 yıl
Islanıyorum