Ben penisini çok güzel yalıyorum ağzıma alıyorum hepsini yüzüme falan da boşalıyor hatta yutuyorum ama eşim pek yalamak istemiyor cidden saatlerce zevk alması için yalıyorum bosaltiyorum falan ama yok kendisi yapmıyor. Eşimi de seviyorum yalamak benim de hoşuma gidiyor o yüzden yapma demeyin ama onun da bana yapmasını istiyorum. Bilmiyorum belki ilerde yalar iki senelik evliyiz vajinam da temiz tabiki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbazı erkekler bunun tadının ne kadar güzel olduğunu bilmiyor kadın kıvranırken dilimin altında o sesleri ve kıvranmalarının ne kadar zevk verdiğini yapan bilir sadece , bir de eşin bu konuda biraz sığ bakıyor cinsellik gir çık tamam işte gözüyle bakıyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Daha önce denediyseniz koku vs vardır tadı kötüdür (yediklerinden , terlemeden vs.) bu yüzden bir daha yapmak istememiş olabilir veya genital bölgeni neyle alıyorsun eğer jiletle ise bu yüzden yalamak istemiyor olabilir eğer daha önce senle denemediyse başkasıyla denemiştir belki onun içinde aynı faktörler geçerli direk sende yalar mısın vs dedin mi hiç?
10 Yorumla
+1 yılSen de yalama, bu tip hanzolar seksten anlamaz her şey kendilerine yapılsın isterler ama kendileri yapmak istemez, bencillerdir. Kendi zevkine bakar sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen çok mükemmel ve şahanesin inan bu yaptıklarının karşılığını da dil vajinandan hiç çıkmadan sana istediğin zevki vererek yaşatmalı senden çok az var
12 Yorumla
Soran+1 yılYa valla o kadar şeye sabah akşam acip yalamasi lazım 🤦🤦
Cevap sahibi+1 yılinan bana senin gibi bir kızı sekse yalayarak dyururdum ki senden çok az var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kadın ilk yalanarak boşaltılmali zevke getirilmeli.. hatta sabahları yalanarak uyandırıp öyle içine girmeli senin bak neler neler olur o azginlikla sen daha çok isteklenir ve daha çok yalarsin kocani da
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yerden göğe kadar haklısın yalaması gerekir öyle hanımlar baş tacı edilir bir postada sexting dene
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ulan bir insan nasıl oral sevmez anlamıyorum dkfkfkfkfkf
Çikolata falan bişiler deneyin en kötü bunu neden ına sormadın10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha onceki iliskilerinden tiksinmis olabilir. Benim erkek arkadaşımda istemiyor yalamak onceki iliskisinde deneyimlemis ve sevmemis
41 Yorumla- +1 yıl
Bence her kese yapilmaz hijyen onemli
+1 yılOff beni yalanmasada ben yalamaya raziyim vakumlarim agzima otuturum ah olsada yasam o anlari o zevki
10 Yorumlaoralda benimkinin hepsini alabilen eşim olsa eve koltuk almam hep yüzüme oturturum 😍😋
10 Yorumla
+1 yılBal dök yalasin yapis yapis oluyor
Olmadi kafasini tut bastir bacak arana :) zorla :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an yapmıyor ise ilerde hiç yapmaz yani belki ayda yılda 1 olursa olur eşin biraz odun her kadın oral ister ve hatta maksimum zevki de genel de oral da alırlar üzüldüm senin adına
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİki yıldır yapmayan daha da yapmaz😁 Çok istediğini felan söyle. Ben seninkini yalıyorum ama falan de ajitasyon yap biraz bakalım
71 Yorumla- +1 yıl
Bence yanlış yalamak isteyen hijyene bakmaz bu karşı tarafa duyulan his ile alakalı sen yanlış biriyle evlisin bence
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılİki yıldır yapmamış zaten bundan sonra yapar mı şüpheli. Sen de yapmayacaksın artık. Anlasın bu zevkten mahrum kalarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay terbiyesiz okurken ben tahrik oldum istedim o nasıl istemez
10 Yorumla
+1 yılEllerini ayaklarını bağla yüzüne otur gerisi gelir gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kusura bakmasin sende onu yalamicaksin. Bencil olmicak
00 Yorumla
+1 yılEe ne var bunda? Evlilik sekse en uzak şeydir. Daha cicim ayları ileride bunu da bılamayacaksın
00 Yorumla
+1 yılSaatlerce mi yaliosun
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet 1 saati buluyor yatakta o yatarken yalıyorum ağzıma sokuyorum öyle bekliyorum uzun sürüyor
- +1 yıl
Süpermiş sin.. normal beş dakka emmeye kızlar zor diyor büyük diyor bahane uretiolar
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😍
- +1 yıl
Dünyada şanslı erkeklerde var... Emerken patlarsa spermi ağzına alıp yutuyormusun emip
Soran+1 yılEvet onu ozellikle yapıyorum spermleri yutmmami seviyor zaten ağzıma boşalıyor eşim
- +1 yıl
Senin yaptığını yapan bir kız zor bulunur... İstekli olduğunu gösterir bu
Soran+1 yılÇok istekliyim zaten ağzıma boşalmasıni bile ben istiyorum penis agzimdayken dışarı boşalmak için çıkarmak istiyor ben de yok yok ağzıma boşal diyorum öyle bosaltiyorum ağzıma
- +1 yıl
Penisin kafası hassaslasir.. ondan sende seert emiyorsan acır.. ondan çıkarmak istiyor
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ağzının üstüne otur, zorla yalattır :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim artık zorla yalatcam bu ne ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Al gülüm ver gülüm egoistlik yok o da yalamali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltroll degilsen.. esin senden tiksiniyor hala
02 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır tiksinmiyor tabiki karisiyim sonuçta sevgisinden de zerre şüphem yok ama oral sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılsonucta orayi yalamiyorsa. ya kokuyo ya temiz hizsetmiyor ya da dana karsi sehveti yok. yoksa o a.. m yalanmaz mi deyip atlamasi gerek
Öylesi kimseye denk gelmez eşinin yaptına bak hele
11 Yorumla
+1 yılsenin yaptığını yapana rastgelmedim eşin çok şanslı ama sen şanssızsın
10 Yorumla
+1 yılYazık, böyle bir kadını kaçırıyor resmen.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYüzüne otur o zaman zoraki yalamak zorunda kalir
00 Yorumla Sen de onunkini yalama
40 Yorumla
+1 yılYüzüne otur.
11 Yorumla
Soran+1 yılDenicem bakalım yapicak mi düzgün
+1 yılSozle soyledinmi bunu
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama istemiyor pek bana göre değil diyor
- +1 yıl
Peki daha once deneyimin oldumi boyle sende ona oral yapma
- +1 yıl
Libidon yuksek mi senin
Soran+1 yılBaya yüksek ben o azginlikla yapıyorum ilk defa eşimle
- +1 yıl
Muthis haz alirsin yapsa cok mu istiyorsun
Soran+1 yılAşırı istiyorum da işte
- +1 yıl
Hijyenine onem verirmisin
- +1 yıl
Daha onceden denemediysen neden bu kadar isteklisin
bu atıp tutuyor hadi lan ordan değişik
00 YorumlaHaksizlik amaaa. Oyle dusunuyorum mahrum kalmak
00 Yorumla
+1 yılEşini yonlendirmeyi denedinmi bunun için
00 Yorumla
+1 yılSos dök yalattır😂
00 Yorumla
+1 yılHep yanlış kişiler eşleşmiş aw
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin derdinde büyük ya:)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman onda sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yılonu duşa çağır beraber duş alırken söyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküz yani :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Ben de yapmak istiyorum eşim sevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen de onunkini yalama bacım
02 Yorumla
Soran+1 yılAma been de zevk alıyorum 🙃
Cevap sahibi+1 yılzevk alıyorsun da daha fazla almam istemez misin? o da seninkini yalasa? 69 falan
Biz bulamıyoruz adam buluyor yalamıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbencil erkekle seks olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. açıkça söyle yala de
00 Yorumlainanmadım nedense
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye
Soran+1 yılNiye kocamın penisini yalayamaz miyim
yıka koku sür yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarikasın ya
10 YorumlaYerine ben yalarım benle iletişime geç
00 YorumlaBen her yeri yalamak istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. En sevdiğim 69 😍
00 Yorumla
+1 yılSeninki kaymak gibi mi
00 Yorumla
+1 yılBence sen yanlış biriyle evlisin
00 Yorumla
+1 yılTerli kokulu mu
00 Yorumla
+1 yılTiksinmistir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 69 yapalım de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİleride hiç yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizdede durum tam tersi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazık gerçekten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden yalasın mide bulandırıcı bir organı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yapmıyorsa gel ben yapıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHicmi yalamyo
02 Yorumla