Eşime oral yapmak istemiyorum. Nasıl ikna edebilirim?

İğrendiğimden, sevmediğimden değil. Oral yapınca boşalma süresi kısalıyor. Yani vajinada kalma süresi kısalıyor. Ben zevk alamıyorum sonra. Oral yapınca gelmesi gereken süreden erken geliyor. Olan bana oluyor. Kendi hem oralın hem vajinanın keyfini sürüyor ama ben eksik kalıyorum. Bana oral yapıyor ama içimde olması daha farklı bir haz ve zevk. İçimde olmasını daha çok seviyorum ve haz alıyorum. Kendisine de söyledim bunu.

Ama oral çok güzel diye bencilce bir cevap verdi. O zaman çok uzun değil kısa yapayım dedim. Kabul etmedi uzun ıstıyor. Bazen ilk postada sadece oralla boşalıyor. Seks gerçek bir seks (birleşme) olana kadar ben zerre zevk almamış oluyorum. Yani skor 1-0 olarak bitiyor her zaman. Bu benim sınırımı çok bozuyor. Israrlarım sonucu bir kere ona oral yapmadan yaptık. Yaptığım en güzel ve zevk aldığım ilişkiydi diyebilirim. Oraldaki süreyi içimde kalarak değerlendirdi ve tek taraflı değil çift taraflı zevk almış olduk. Hiç olmasın demiyorum. Her ilişkide değil de ara sıra olsun. Ama yatakta durum dediğim gibi. Nasıl ikna edebilirim?
Eşime oral yapmak istemiyorum. Nasıl ikna edebilirim?