Selamlar.. Partnerini baştan çıkarmak mı daha keyifli yoksa yoldan çıkan olmak mı? Keyifli geceler.. 🔥✨

Selamlar.. Partnerini baştan çıkarmak mı daha keyifli yoksa yoldan çıkan olmak mı? Keyifli geceler.. 🔥✨

Bence iki tarafta istenen kişi olmak ister. O zaman kim davet edecek 😄 ama erkekler daha çok da et edilmek ister o kadını görmek onlar için büyük bir olay. Kadınlar da nazından davet etmezler 😂
Sevdiğin kişiyle birlikte olduğun için aslında her ikisi de keyifli. O yüzden ilişkiyi başlatan sadece tek bir taraf olmamalıdır. İki taraf ta zaman zaman karşı tarafı istediğini hissettirmelidir.
Benim için davete icabet eden olmak daha güzel olurdu. yani sevdiğim kadının beni çağırması benimle seks yapmak istemesi benim için daha güzel bir durum olurdu ama fark etmez aslında.
Bence her ikiside iyi biri tarafından arzulanmak güzel arzu ettiğimiz biriylede olmak mesela ben arzu ettiğim kişiye söyledim teklif ettim kabul etti çokta keyifli😅
Seks keyifsiz olmaz zaten 😁
@Yerin7katdibi yani düşündüğüm gibi oldu her şey tam tersi olmadı ne bilim ten uyumu önemli ya da karşı karafın kişisel bakımı olsun bana olan yaklaşımı bunlarda önemli
Hepsinden olması lazım doğru söylüyorsun
Cevap
54Cevap
Sonuçta o zevk birlikte yaşanıyor. Davet edrn veya edilen olmak fark etmez. Zevk alıp vermektir önemli olan
Davet eden takibi o öpüşş o koklayış o üzerine oturuş güzel güzel sözcükler of diyorum off
Birini davet etsem muhtemelen sapık damgası yerim davet etmesem beni kimse davet etmez zaten doğdugumdan beri daha kız eli tutmamışım ben soru bana hatalı geldi hocam bilmiyorum
Her ikiside diyebiliriz burada önemli olan kim daha istekli arzuluyor iki tarafta Romayı yaptıysa volkanik patlamalar olur.😊 Zevkin en güzeli istekli olmaktan başlar.
Karım hep benim hamle yapmamı başlatmamı istiyor eğer ben hamle yapmazsam karışmıyor. Bu da biraz sıkıcı oluyor. İnsan kendini değersiz hissedebiliyor.
ikiside yerine göre bazen baştan çıkarmak zevkli bazen çıkarılan olmak...
Ben davet eden olmak isterdim, davet etmek daha keyiflidir. d
Toplumumuzun :D geleneğidir davete icabet etmek, ama davet eden taraf olmak başka bir haz zevk keyif
Davete icabet gerek :) hangi tarafında olduğunun ne önemi var yanında olmak istediğinle seks yapıyor olduktan sonra
Bu tamamen ilişkide olduğum partnerime bağlı bir durum. Her iki senaryo da benim için keyifli olabiliyor tabi. Gif ler harika 🔥
Bizim erkekler genellikle davet eden olur ama farketmez ya. Ben çağırırım, hatun çağırırsa da gideriz ya problem yok iç işleri bakanı ne derse o 😀
Yoldan çıkan olmak daha keyifli çünkü daha fazla haz hissediyorum budan daha tatmin olma hissimi arttırıyor 😂
İçinde bulunmak her türlü güzel
İstisnasız sürekli olarak davet eden olmadıktan sonra...
Davet etmek.. çünkü davet ediyorsam fiziksel istek başlamıştır demek.. ki gelen kişide zaten istekli olmazsa gelmez
bence davete icabet eden olmanın ayrı bir keyifi var. çünkü seni arzuladığını iliklerine kadar hissediyorsun. 😊
karşılıklı istemek gerisi boş bir tarafın naz yapması soğutur adamı
Çok bişey değişmez davet edende olsan icabet edende olsan işi bilen partner olursa uçlarda yaşarşın
Davete icabet etmek benim için daha zevkli ve keyifli olurdu, bi davet eden olsa da icabet etsem
Görsel de çok fena harika
Sekse der çoğu erkek ama içi dolu konular konuşulacaksa davete icabet de güzel olur
Karşılıklı olunca her şey güzelleşir davete bakmam..
Davete icabet eden kişi olmak daha keyifli 🔥
Kur yapmak veya kur yazılması. Gerçekten çok güzel hisler😍😍
İcabet etmek daha keyifli :)
Baştan çıkaran olmak daha cazip bence 🤔
benim oyum baştan çıkaran olmak
Davete icabet etmek daha güzel geliyor bana
Davete icabet eden olmak daha keyifli 😊
Kesinlikle
Libidomun yüksekliğine göre
Davet etmek daha güzel bence
davete icabet eden sdkdjd
Davet etmek daha eğlenceli dsdhs