Seks anını iki kişi birlikte mi çağırır, yoksa biri sürükleyip diğeri sürüklenir mi¿

Seks anını iki kişi birlikte mi çağırır, yoksa biri sürükleyip diğeri sürüklenir mi¿

Merhaba! Bu kişiden kişiye değişir ama bence davet işidir biri davet eder diğeri ayak uydurmaya çalışır.
Ama en iyisi bence karşılıklı istek var şse ve arada duygular var ise bence harika olur çünkü ancak bu şekild etrafa tutku zevk olabilir.
Hiç kimse ikna olarak seks yapmaz bence, seks konusunda istek erkekten, onay kadından gelir. Erkek ister kadın ya kabul eder ya da red. Ama kadın belli bir seviye de hoşlanmamışsa, reddeder. Kadın belli bir seviyeden fazla hoşlanmışsa bazen ama nadiren erkekten cinsellik talep eder, erkek çok nadir reddeder. Bunun matematiği budur.
ingiliz, fransız ve türk'e seks hayatlarının nasıl geçtiğini sormuşlar.
ingiliz cevap vermiş... "2 saat ön sevişme, 1 saat seks yapıyoruz."
fransız, "1 saat ön sevişme, 2 saat seks yapıyoruz" demiş.
türk'e gelmiş sıra... "2 saat 55 dakika dil döküyorum. sonra 5 dakika allah ne verdiyse..."
🤦🏼♀️😅
Türk erkeğinin beceriksizliği, çekici gelemiyorsunuz jdfj
Bilemem ben, salmışsınız göbek saç baş
Genelliyoruz şu an :D kimseye şahsi bir saldırış değildir bu
Hayır kendi adına konuşaydın az önce daa
İkna edilmiş hiç kimseyle yola çıkılmaz. Cinsellik tamamen güven duygusu ve sevgi ile bağlantılı olmalı bence.. çünkü diğer türlüsünü hayvanlar da yapıyor. Biz insan olarak hayvanlardan ayıran özellikleri kullanmamız gerekiyor. Aksi halde onlardan bir farkımız kalmıyor…
Cevap
110Cevap
Her ikisi de olabilir duruma göre
Seks iki bedenin nirvanaya çıkma işidir gadası
Sorunuza bayıldım bence Cesaret işidir kıvılcımı çakan partner hangısı olursa olsun parnerıne birşeyler vaadetmeye baslamıstır o sırada kabul gordugu anda ise partnerı ıcın cabalamalıdır kendı ıcın degıl bence partnerını bacakları tıtrer halde sırılsıklam oldugunda bıle dilim hala kuruyabiliyorsa o bacaklar titremeye devam etmeli
🙏
Biri sürükler diğeri sürüklenirse bu tecavüz dür..
Tövbe 🙄
Sürükleten de önemli tabi
zamanı var diye düşünüyorum zira ikna ile hiç davet bile olsa kabul etmedim edemem de
Hiç sinirlenmeyin :D hallettik.. dikkat çekme çabasıdır, istediğini vermeyiniz.
çok teşekkür ederim üfff bitmiyorlar bir türlü bir de kadın profilli erkekler :(
:D çokta fifi djfj
:D :D :D elimdeki döküldü gülerken çok çok güzel sağlıklı yaşa sen asdjks
Sen de tatlım 💜
Ne davet ne ikna işidir.
İki sanatçının ortak çalışmasıdır.
İbo ve hülya gibi mi ahdjsah
Yok ya o 8.2 imdb puanlı yamyam filmi onu demiyorum yani şey gibi mesela, Mr. and Mrs. Smith filminde Anjelino Hülya ile Berat pit abimiz gibi.
Haa tamam :D sen niye bizim şanatçılarımızı gömdün
Çünkü orada bir öpüşme sahnesi izlemedik.
Medeniyetin doğuşunu izledik. Resmen Venom Filminden bir sahne gibiydi yanisi.
Ahahaha doğru neyse :D
Tabi efenim :)
Ne diyodu kerimcan saçlarımda tut beni yerlerde sürekli bebeğim dedikçe 😂😂😂😂
😅
ikna işidir , genelde ikna etmek lazım yoksa davet ile gelen kadın sayısı çok az , erkekte ise davet yeterlidir 😊
İstek, arzu ve şehvet işidir.
Bunlar olmadan, ikna olsa ne, davet olsa ne?
Fizyoloji ve psikoloji sağlam olmalı..
Seks çok güzel bir şey hem sağlıklı hem gençlik iksiri keşke sürekli sevişebilsek fırsat buldukça 😅😇😌
Tensel çekim cinsel çekim olduğunda gerçekleşen bir eylemdir ama bir tarafın biraz daha çok istemesi de etki ediyor bazen de olmadı mı olmuyor 😂
İkisi de olabilir ama iki tarafın da istemesi daha iyi olur bence
İstek işidir. İki tarafın da istiyor olması lazım, ikna ya da davetle olacak iş değil, davetle olan seks... neyse bozmayim ağzımı 😅
Romantizm sekse hazirlik olarak gorunur sahtedir gercek degildir sen en iyisin sen harikasin diye kandirip kullanip bosalinca kosa kosa banyoya kosarlar.
Kandirmak icin yapilan yalakaliktir
İkisi de değil 🙃 spontane gelişen duyguların işidir
Karşılıklı arzu işidir ne davet ne ikna hiçbir şeyle olmaz karşılıklı arzu olan en güzelidir
İkna edilecek kişi ile seks yapılmaz. Seks tutku işidir iki taraf da istekli olmalıdır
Herşeyden biraz, doğru zaman, doğru ortam gerektirir.
Selmsss
İstek olmazsa seks olmaz
Sürüklenmekle sürüklemekle alakası yok
Erkek teklif edecek cesur olacak kadında istiyorsa kabul eder
İkna işidir.. biri sürükler diğeri sürüklenirse tecavüz olur
ikna.
nadiren ortak karardır illa ki bi kişiden çıkar ilk atak.
arzularımızın kölesi olunca her durum aynı yola çıkıyor :D
İkisi de olabilir ama tecrübeli kişilere sormak lazım.
Karşılıklı davet işidir bana kalırsa ama bazen sürüklendiği de oluyor insanın
İstek işidir kimi neye ikna etmeye çalışıyoruz öyle şeymi olur 😒
Doğrusu davettir ama bizde genelde erkeğin iknası şeklinde gelişir olaylar shfkfjfk
Karşılıklı zevk almak için tarafların birbirini ikna işidir
Davet ile ruhsal duygusal ve bedensel anlamda birbirini tamamlamaktır
Seks davet işidir ama seks yapılacağını belli etmeden
Sürüklediğimde oldu , sürüklendiğimde oldu. Asıl tutku açık sözlülük ve 2 tarafında bunu severek yapmaları.
Ya davet edip ayak uydurur ya da ikna edip o işi bitirir.
Karşı tarafın tarafın libidusuna bağlı ben eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde yapardm bazen kavga ediyordu çok yapyorsun diye 🤦🏻
Davet edip ikna etmek işi zaten ikna olmuşsa kahve içmek bile yeter
İkna işi değildir benim için "Sevişirsek her şey çok güzel olucak"diye siyaset mi yapıcaz djdj
Bazen davettir bazen de kendiliğinden gelişir.
Kanka seks ne ikna ne sürükleme işidir; iki kişinin aynı anda “isterim” demesidir. Biri davet eder, diğeri hissederse zaten ritim kendiliğinden başlar 😏🔥
İsteyen belli etsin veya söylesin işte ya çat çat
çift uyumuna göre , ama erkek ikna etmesi kafınında ikna olması lazım , insanlık tarihinde hep böyleydi
Aslında ikisi de öncesinde ikna işi yani o işi çözdükten sonra da davet işi kendiliğinden geli veriyor
İkna etmekle kim uğraşacak gel aşkım acımayacak korkma falan mı deniyor saçma yani, o yüzden davet edilir işine gelende davete icabet eder
Ansızın nesela saçından tutacan sürükleye sürükleye kgkfk. )) Diğeri ise mükemmel bir uyum birbirini çok iyi tanımak gerektirir
Benim için davet işidir
Davete yok derse
Hiç yaşamadığım bir şey çok merak ediyorum nasıl bir şey acaba seks..
Arada uyum varsa hiç fark etmez bu. Bir kıvılcım yetiyor
Eğer çekim varsa her şey kendiliğinden gelişir ikna vs boş iş.
Davet ederim gelen geliyor
Davet gelmedi bakıyorum posta kutuma da
Davet iknasız olmaz gerçi davete icapet sünnettir ama bu konuda icabet edesim yok
iki kisi arzularsa tabi kii
Davet işidir.
seks yetenek işi ve isteğe bağlı bir şey
2 side bence amasyada
İlki ikna diğerleri davet
Sevgi emek işi
davet ama bazen ikna da olabilir
Dogaclama olan en güzeli
ikna ederken davet etmektir
Bence karşılıklı istek işidir
-Davet işi-içsel döngü tamamiyle
Doğru zamanda birbirini arzulama işidir