Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşın çok genç sevgilinde geçtir birden sokar bölge kas ve sinirlerine zarar verebilir o yaştaki çocuklar dikkat etmeden set girerse çatlak ve kanama yaşar o tür ilişkiye girenler gaz tutmaz hale getirebilir bu işi iyi bilen tecrübeli biri bölge kaslarını yumuşatmak hatta ilk önce kalın bagirsagi lagmanla boşaltıp yıkayıp yagla yumusatip öyle girişi çık yavaş ve dikkatli yapmalıdır. ilerde sorun yaşamamak için yaptirma derslerine çalış iyi bir üniversiteyi hedefle bir yapar iki üç derken geleceğin kararır. Takdir senin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Lise son sınıf fb var o da anal istiyor. Bu arada lise son sınıf yani 18 yaşında bile değilsin. İnan burada hiç kimse sana yardımcı olamaz sen herkese ortalama bir 4-5 sene fark atmışsın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar erken yaşta bide fb buluyorlar ya kafayı yememek elde değil sen başka biri mutlu olacak diye ne diye başka bi tarafına sokmasına izin veriyorsun ki yapma bunu iyi bişey değil o
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Anal yuksek hiijyen ve dogru tekniklerle sık olmamak kaydiyla yapılırsa keyiflidir fakat cinsel ilişki yaşayacak sonuclarini öngörüp sorumluluk alacak idrak ve bilincte olmak gerekir. İsteyen herkese anltirim. Anal vajinale gore biraz zordur aşamalari vardir vajinal gibi yapılmaya çalışilirsa aci sonuçlar doğurur dikkatli olmak lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende f*ck anal istedim yaptık keyifliydi. İlk başta korkuyor istemiyordu sonra çözüme ulaştırdık sonra sıkıntı olmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıll çözüme ulaştınız
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın genç daha biraz bekle bence. Acele etme o kadar. Yaptığına değmeli diye düşünüyorum. Bu kadar acele etme.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın poposunun kullanımını halk oylamasına sunmuş … ulan bu gözler bunu da gördü ya pesss
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyon kadın olduğumu
+1 yılSakin derim sakin ilerde cok sikintisini cekersin
00 YorumlaBu yaşta neden bu akdar değersizleştiriyorsunuz kendinizi ne gerek var ki.
00 YorumlaAnal bence iğrenç ve sapkınca bir şey hiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum asla
00 YorumlaKucakta ol anal yaparken. Hakimiyet sende olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldaha yaşın küçük ileride mutlu olamazsın normal sağlıklı ilişkilere yönelsen hani ilerisi içinde?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılArkadan vereyim mi diye oylama yapar 😅😅😅😅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılYa yasiniz kac ya once bi buyuyun ya cahil cahil hareketler buyudugunde utanacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYap ya eksik kalmasin her bolkku yemissin o kalmasin
15 Yorumla
Soran+1 yılYo nealaka oral bile yapmadık sadece öpüşme sürtünme okşama vs oldu
Cevap sahibi+1 yılBen sana oral yapmak istiom
Cevap sahibi+1 yılEklermisin beni
Soran+1 yılİyi aferim
Cevap sahibi+1 yılEklermisin
Heryer bok kokuyor analda bakiye kızlar genelde yapıyor ben yapmam artık zamanında çok yaptık
00 Yorumla
+1 yılNormal yaptın mı? Anal herkesle olmaz yırtar falam
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmadımm
- +1 yıl
Lisede de yapma az büyüyün
+1 yılKorkuların neler mesela?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal yapın neden anal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff benimle fb olsan güzel olurdu. Anal konusunda karar sana kalmış bizim fikrinizin bir önemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitsin bişey olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sende istiyorsan dene gör
00 Yorumlaıyyyyyyyy
01 Yorumla
Soran+1 yıl😐
+1 yılYapma
05 Yorumla- +1 yıl
Yap o zaman bizene yaşa ve gör
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yapmak istiyorsan yap ama pişman olursun
Soran+1 yılNeden pişman olurumm
- +1 yıl
Çünkü anal ile kalmaz iş vaginal olaya döner sonra alışırsın ondan ayrilirsin bu sefer başkasına gidersin bu böyle gider sende yollu olursun yüksek ihtimal
+1 yılIgrenc
00 YorumlaEkle özelden anlatayım
00 Yorumla
+1 yılbozuk musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden fb ile sevgilin yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalem al dene