Boş boş gunlerimi gecirdigimi hisediyorum ve sanaldan konuştuğum biri var buluşmak istediğimi söyledim dersler acilinca falan ama konuyu sürekli sextinge getirdi duygularım bir bosluga dustu gibi ve yalnız kaldigimi hisediyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boyle diyip spora basladim bacagimi sakatladim simdi odadan bile çıkamıyorum 😂 basliyosandq yavas basla
Ahahha guldum buna ya
Geçmiş olsun asko
Bu soruyu cinsellik kategorisinde sorman arayışının asıl sebebi bence.
Soruda sexting kelimesi geçmiş diye KS kendisi öyle karar vermis🤷🏻♀️
Anlıyorum
Bence yalnızlık çok hoş bir şey ya korkulacak brş şey değil
Ben de yalnızım 3 aydır dışarı çıkmadım sadece iş ev ev iş arkadaşım da yok hangi şehirde yaşıyorsun
Spor yap iyi gelir 🥺
Valla kardeşlerimin bile saygısı yok bana artık kimsenin yok belkide uzucu en iyisi kendime yatırım yapmak yalnız kalmaktan korkuyordum ama daha ne kadar yalnız olabilirimki
Sanaldan konuştuğun kişiyi boş ver sadece kendine bak. Başkasını mutlu etme yerine kendine odaklan hobilerini yürüt spor yap sevdiğin şeyleri yap başkasını mutlu etmeye çalışırsan ohho işin içinden çıkamazsın
Haklısın başlıyorum kendime yatırım yapmaya
Ama içinde o kalpim duygularım ve arzularim üzülüyor
Arzularını hak eden kişiye sakla tamam sen de bir şeyler yaşamak istersin ama her şey zamanında güzel. Öncelikli işin kendine yatırım yapmak ve tarzını değiştirmek
Gerçek arkadaş veya sevgili bulmalısın
Hayatımda bunların hicbiri olmadı nasıl yapicam bunu
Buralardan veya sosyal olarak bulunduğun ortamlardan bulursun bence
burada biri var da konuyu genelde sextinge getiriyor
Bunun kararı sana kalmış artık, doğru kişiyi sen kendi kriterlerine göre bul yani
spor iyi olur
Teşekkür ederim
Rica ederim kafana takma rahat ol
Sevdiğim kişi sadece şey yaptı ona uzuluyorum
bu kişi ile ne kadar zaman konuştunuz
1 sene önce konuşuyorduk sonra cinsellik konustu yani bulusup şöyle böyle diye devam etti ben yazmadim 1 sene öyle konuşmadık yaklaşık sonra sanırım 3 4 ay falan oldu konuşuyoruz yine
anladım demek ki onun amacı cinsellik gibi geldi bana
Ama sanmıyorum ben yoksa niye uzulsun
ya da kizsinki durmadan yazar abazan gibi
hmm üzüldüğünü söylememiştin o zaman farklı olabilir
Ben de üzüldüm ama ağladım kendime zor geldim şimdi de
1 hafta yazma bana dedi
neden ki
bir şey oldu ve kızdı o
ne oldu
Konusuyorduk normal her zamanki gibi 18+ giflerde atiyoruz işte normalde öyle atti ama benim ona anlattığım konu o değildi burada yazmak istemiyorum konuyu yani farklı bir şeydi işim vardı ben de 🤦🏻♀️ emojisi attım ve noldu yazdı ben de hiç yazdım ona kirilmis
ahayda bu mu yani kırıldığı şey çok saçma geldi
Bilmiyorum konuşmuyor işte üzüldüm ben de ağladım yani
sen niye ağlıyorsun ki
Seviyorum onu
o zaman bekle 1 hafta sonra yaz
Yazmami istemiyorsun yani dedim en sonda barisalim dedikten sonra evet dedi buna nasıl kirildim biliyor musun
yani istemiyormuymuş
Evet öyle yazdı 1 hafta sanırım üzüldüm ben de
tamam yazma bekle sende
Ama şöyle bir şey oldu hiç duygu hisetmiyordum sadece hisettigim yalnizlikti ve sevgilim olmasını jstiyirsum o böyle yaptikca üzülüyorum yani sevdiğimi anlıyorum sevmeyecegime söz vermistim yani ama olmadı ve sürekli aklıma gelecek ben napicam o zamanlar belki de hiç yazmicak sadece bahane ediyor ya da bundan sonra sadece cinsellik için konuşarak ve hersey duygusuz çıkar ilişkisi olucak
ya o zaman sen sevmemişsin sadece yanlızlığını gidermek için konuşmuşsun olay bu sorun yapma yeni birisini bulursun
Ben onu seviyorum ya öyle deme
sen yanlız kalmaktan korktuğun için seviyor gibi geliyor
Yalnız kalma korkum var ama buna şans vermek istemiştim ben bir tecrübe de edinirdim diye
ne açıdan tecrübe
Sevgili acisindan
anladım iyi işte bekle 1 hafta sonra yaz
Acaba ayrilmak mi ostedi 1 hafta diyor yani beni istemiyor artık belki
yok belki biraz hava almak istemiştir
Öyle mi gerçekten ben öyle olmadan karşımdakine söylemem yani belki erkekler öyledir benim erkek kardeşim öyle ama ben onun ablasiyim bu normal
Ama o benim sevgilim gibi bunu yapmasi normal değil sanki çünkü yakiniz duygu var yani bence arada
onla ne alakası var bekle gör işte
Belki de annesi bu kız bize gire değil demistir olabilir mi bu
seni hangi ara tanıdı ki
Konuşuyorduk işte benim ailevi sorunlarımı söylüyorum bazen moralim bozukken ve ailelerimiz bosanmis bir tavsiye vereyim dedim yalnış anlamış belki nebileyim geçen annem şöyle bir şey dedi falan dedi yani ilk kez böyle şey yaptı bilmiyorum
yokya bilmez seni
Bitirdi o zaman ilişkiyi bu anlama geliyor muhtemelen
ya sen yaz o zaman sor
O zaman yazmayim ben 1 hafta falan
1 hafta yazma diyeli ne kadar oldu
O mu
Dün ağladım baya hala öyle biraz yani 1 gun
e daha var bekle ya aceleci olma sende