- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcısa da öldürmez. Hiç sen ilişkiye giren kadınlardan çok acıyor diye duydun mu? Hep makul acı hatta bazılarında hiç acımıyor bile. Çok ender kızlarda çok acıyor sadece.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılacıma değilde hafiften sancı başlamıştı karnıma doğru ve biraz artmıştı ilk girdiği zaman. ama ilk soktuğu zaman 5 dakika kadar öylece bekletmişti içimde, sancının bu yüzden olduğunu düşünüyorum, ama o sımmsıcaklığı ve sertliğini içimde hissetmek çook çook hoş bir histi...
14 Yorumla- +1 yıl
Siz erkek misiniz? Çünkü ilk gece korkusu sorularına buna benzer şeyler yazan biri var. Hatta bir ara mavi bir profille yazmıştı, şimdi de pembe bir profille yazıyor hep görüyorum😃😃
- +1 yıl
Hatta adam 2 evlilik yapmış ikisi de bakireymiş, eşlerinden biri 29 yaşındaymış. İlk evliliğinde adam kendi de bakirmiş vs.. Nikahlın olan erkeğin kollarının arasında sevinçten uçuyorsun tarzında şeyler yazıyordu sjdjdjfj
Cevap sahibi+1 yıl@_kurkmantolu1madonna karnında sancı hissetmeyle adamın yazdıklarının alakasını anlayamadım
- +1 yıl
Siz erkek misiniz diye soruyorum. Adam da bu tarz şeyler yazıyordu ondan onu diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılMerhaba, öncelikle bu korkuyu yaşayan ne ilk kadinsin nede son olacaksin emin ol. Çok normal bu korkuları yaşaman. Böyle bir durumda partnerinle birlikte hareket etmen en doğrusu olur. Onun seni mental ve fizyolojik anlamda tam olarak hazırlaması gerekir. Gerginliğinden ancak bu şekilde kurtulabilirsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmeden önce biraz alkol alıp rahatlayabilirsin, ayrıca kayganlaştırıcı jel alırsan daha rahat olabilirsin. Partnerinin ağır ve yavaş yapıyor olması lazım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılGirenlerin hepsi ölüyor yol yakınken vaz geç canından olma evlenme sakın başına çok büyük felaketler gelebilir cinsellik diyorsun sonuçta
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eğer istekli biriysen sıkıntı yok sana dokundukça optukce hatta yaladıkça gevsersin bunları seviyorsan tabi
00 YorumlaNeden acısın.. acemi biri yaparsa tabiki acır ama yarım saatten fazla ön sevişme olursa girdiğini anlamazsın bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk açıdır ama sonra zevk alcaksin seversin yani kasma kendini korkma eşin anlayışlı olsun
51 Yorumla- +1 yıl
Acıyor mu ilkinde
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet biraz acı olur ama o kadar değil evlilikten vaz geçilecek kadar değil ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkiye girmeden iyi onsevisme ve oralla sulandirilirsa acı hissetmeden rahatlıkla alırsın
00 YorumlaO kadar korkma ya, ıslandıktan sonra çok zevkli oluyor. Ön sevişmeyi uzun tut yeter
00 Yorumla
+1 yılEşini gerçekten sevip arzuluyorsan çekinecek bir şey yok. İsteksiz olursan tecavüz gibi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburada iş erkekte sizi hazırlaması için ön sevişmede nokta atışları yapmalı hatta işçiliğin önemi burada ortaya çıkıyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun bir sevismeyle sohbetle ve oralla seni ıslatıp kivama getirir yeterki rahat ol kasma kendini
00 Yorumla
+1 yılAcımaz ilk öpüşün direk sıkmasın Opus oksan ıslandım sonra yavaşça soksun
00 Yorumla
+1 yılAbartmayın o kadarda ya
00 Yorumlaerkeğin işi biliyorsa hiç acımaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Acımaz güzel hazırlanırsanız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Jel kullan durex kayganlatirici masaj çilekli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Korkma o kadar eşin anlayışlı ise sorun olmaz pek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen vazgec zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek işi biliyorsa acımaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet hergün yapıyor Zevk için sen ne diyosun
00 Yorumla
+1 yılNe güzel ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNeresi güzel
- +1 yıl
Bu zamanda bakire olman çok evleniyor olman darısı başıma
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine söyle yavas ypsn
00 YorumlaMerak etme zevkli
00 YorumlaKorkulacak bir şey değil sakin ol
00 Yorumla
+1 yılAzıcık
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok pire ısırması gibi
00 Yorumla
+1 yılPatlayınca alışırsın
14 Yorumla
Soran+1 yılNey patlayinca
- +1 yıl
Sen
Soran+1 yılNiye korkutuyosun beni
- +1 yıl
Korkutmuyorum ama patladığında zaten alışacaksın, şu an patlak olmadığın için korkuyorsun
+1 yılÇok açır 🤣🤣
03 Yorumla- +1 yıl
Geldin mi bayan
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Bekliyorum gelsene bayan
+1 yılevet acır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem