+1 yılMerhaba, bu cümleler durup dururken sebepsiz kurlacak cümleler değil, altyapı hazırlığı. Kimlerin seni bildiği, tanıdığı, kabul ettiği ya da etmediği önemli değildir hiçbir zaman, seni kimlerle tanıştırmis, gorusturmus olursa olsun, kendisi bu ilişkiyi istemedigi zaman her şey biter. Kendinizi ailesiyle tanıştırdı bana ciddi gözle bakıyor algısından çıkarın kadınlar olarak, öyle bir dunya yok maalesef.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılilkin olmuş ve kadınlar için bunun öneminin farkında ve ayrılık insanı nasıl depresyona sokar farkında o yüzden biraz suçluluk ve bira korumacılıkla bereber seni teselli etmeye çalışmış ayrılacağından değil
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır yasamadık daha ama geldiğinde hazırım kadının olmaya sanırım dedim olmasanda sorun yok dedi o an ve bunun sözünü verdirdi. Hayatımı az çok ona adadığımı biliyor ayrılırsa yıkılacağımında sanırım farkında. O zaman neden bu kötü seyleri sürekli açıyor konusunu bilmiyorum Şu an gayet iyiyiz
- +1 yıl
o zaman muhtemelen konu senlik değil o bu tür yıkımı yaşanan birini görmüştür ve bu şekilde bir insanı yarı yolda bırakmaktan korktuğu için ve zamanın size neler sakladığını bilmediği için bu konuya takmış ola bilir
Soran+1 yılOnu çok seviyorum ve böyle olmaması için ayrılık yasanmaması için kendi adıma ilişkiyi kurtaracağımında farkında. Adam sana dokunmam diyor sen hazırım demeyene kadar diyor her erkek bekleyemez farkındayım bunun ve ayrılmakta istemiyorum bu kadar güzel ilişkinin ziyan olmasını istemiyorum ama düşüncelerini de bir türlü anlayamıyorum
- +1 yıl
zaten ilişkinizde ziyan olacak bir yer yok ve senden anladığım kadarı ile anlayışlı bir insan ona açıkça sorsana neden bu tür şeyleri düşünüyorsun diye
Soran+1 yılSordum ki sadece üzülmeni istemiyorum benim yüzümden sana bişey olsun istemiyorum dedi ve anlık zaten geliyor bazen umursamaz egoku tarafı ile bana davranıyor akrep burcu o bende öyle ve o öyle davranınca üzülüyorum sonra bunun da farkında o ama neden böyle yaptığını saçma sapan nedenlere bağlıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılBir filmden bire yaşantıdan etkilenip senle konuşmak istemiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılOyun oynuyordu o an
- +1 yıl
Himm yaşayıp görmek lazım
Alttan alttan işliyor işte yapalım ama sonra ayrılsak da da da takılma buna diyo
00 Yorumla
+1 yılİlerisini düşünmüş sizin ilkiniz olacağı için ilerde olur da ayrılırsam diye dediği gibi hic hüseyin garantisi yok evliler bile ayrılıyor belki siz. ayrılmak isteyeveksiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılYa aynısını söyledin. Yaa ayrılmayacağım işte oda bırakmıcak. Bu olmasın diye en çokta bunu istiyorum onu her yönden mutlu ediyorum niye ayrılıyor?
Soran+1 yılCanı seks istiyor müsait olmasam dahi onu rahatlatıyorum küçük bir an lavaboda dahi olsam Yeterki o mutlu olsun diye onu geri çevirmiyorum
- +1 yıl
Belli olmaz anladim kadarıyla ilişkiye vijdanen girmek istemiyor ama arzusundan dolayı girmeknisyiyor ikisinin arasında kalmis eğer ayrılık olursa cok üzülür ve vojdan azabı çekerim diyor benim anladığım. bu
Soran+1 yılPeki bırakıcakmı sence
- +1 yıl
Bırakma düşüncesi yok bana gore ama zaman gösterir birakicak olan adam ilişki öncesi bunu söylemez istek atin isterseniz daha hizli konusuruz
+1 yılBeraber mı olacaksuniz
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Daha olmadık Şu an ama bunları söyledi
- +1 yıl
Sen hazır hissediyormusun peki bu konuda kendini
Soran+1 yılAslında kafam Şu an karısık büyük ihtimalle yapamıcam bir ilişkinin 4. Aylarına falan bunu yaymayı düşünüyorum açılma konusunda
- +1 yıl
Kaç aydır berabersiniz
Soran+1 yılŞu an 1.5 aydır
- +1 yıl
Baya erkenmis bence yapacaksanız da sadece sevişme falan olsun
Soran+1 yılNe zaman olsun peki? 4 ay olsa?
- +1 yıl
Buna bence ben değil siz karar verin ama bence erken diye düşünüyorum kaç yaşındasın
Soran+1 yılİkimizde 23
- +1 yıl
Himm peki sana şöyle bir soru yöneltiyim ilk cinsel ilişkin mı olacak
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Himm o zaman iyi düşün taşın 1.5 ayda çoğu şeye karar verilmez bir gün ayrilirsaniz yaptığına pişman olur musun olmazmisin 4 ay da erken bunun için ama illa diyorsan bende istiyorum ona bir şey diyemem ama sırf sevgilini kaybetme korkusuyla yaparsan hata yapmış olursun bence
Soran+1 yılBenim sevgi eksikliği ve yasadığım çok ağır travmalar var o giderse hayatım da uzun zamandır kurmadığım hayalleri bir daha yıkıcak
- +1 yıl
Sen bilirsin inşallah pişman olmasın
+1 yılYol yapiyor sana yattıktan sonra gidicek
03 Yorumla
Soran+1 yılGitmemesi için ne yapabilirim
- +1 yıl
Birşeyler yaşamadan sen yol ver ona
Soran+1 yılHayır bırakmam onu
+1 yılSalamancalar söz vermez
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
+1 yıl😂 zkecek bırakacak seni