Bakireyim dedi ama değilmiş?

İyi geceler. Benim internetten konuştuğum bir kız vardı, 2-3 ay felan konuştuk sonra muhabbetler yalama emme muhabbetine döndü işte.

Daha sonra evime gelirmisin yapalım birşeyler dedim buna. Bu bana bakireyim işte ben kendini durdurabilirmisin felan filan diye sordu. Ben de durdururum, sorun olmaz dedim.

Sonra işte geldi bize daha kapıdan girer girmez ben bekleyemedim yapıştım bunun dudaklarına öyle öpüşerek geldik yatağa ittirdim felan çıktım üzerine bacaklarını araladım pantolonlarla sevişmeye başladık, bastırdım vajinasına doğru. Böyle git gel yarım saat boyunca sürdü daha sonra bana sakso çekmeye felan başladı :D sonra oda açtı vajinasını üzerime çıktı sürtünme yoluyla birşeyler yapıyoduk sonra bir baktım penisimi tutup içine soktu. ben bir anda irkildim çıkarttım içinden.

dedim bakire değilmisin sen ne yapıyosun felan, bu suçlu olduğunu biliyor ama üste çıkacak ya şey diyor bana. ne oldu? bakire olmamam seni üzdümü felan demeye başladı. lan ne üzecek alt tarafı sevişmek için birlikteyiz. banane senin zarından. enazından prezervatif alırdım rahat rahat sokuşurduk bari. birde öyle böyle gizliyor ki şerefsizim bakire sanmıştım :D:D nasıl korktum alet direk indi korkudan. tecavüzcü yapacak bizi işin yoksa evlenmekle uğraş

İşte neden bakire olmadığını gizlemiş olabilir benden?

Bakireyim dedi ama değilmiş?