Arkadasim ikinci date e ciktigi cocuga baska iki kisiyle daha ciktigini soylemis. Ben hata yaptigini soyledim o da yok cok ozguvenli sorun cikarmadi dedi. Bu bir hata mi?
yani hic guzel karsilayacak bir erkek olcagini dusunmuyorum sahsen. Uzerine bir de cocugun kiz kardesinde yasadigini soylemis gulerek yani cinsellik yasamayacagiji ama evine gidebilcegini soylemis. Umarim cocuk iyi niyetli biri cikar ama bu sozlerden sonra cocugun niyetinin duzgun olacagini dusunmuyorum. Arkadasima korumaci olarak yaklasiyorum ama kiskancsin demesini istemedigimden soylemiyorum. Soylemeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aynı anda yani sevgilin varken yaptıysan yanlış eğer geçmişinde olduysa kendi kararın karışamaz
partner olmasında herhangi bir sorun yaşamaz da sevgili işi yaş. alemin eşşeği bu çocuk mu ki böyle bir şeyi kabul etsin
Yani kizin kafasinda cocuk sevgili olmak isteyince baskasiyla cikmayacagini ona soylemis. Oyle olsa bile ciddilesmez mi cocuk
ya ablacım ktir et. alemin derdi bizi bi yoruyor. bırak ne halt yiyorsa yesin ya
kötü olan sen olacaksın sonra
Bence hiç uyarma sen iyi niyetli olarak söylersin sonra iyi niyetinin karşılığını sıkıntılar ile çekersin
Ondan korkuyorum
O kız daha önce buluştuğu, takıldığı, eve attığı kız ve erkekleri anlatmadigi sürece bu kadarını tek gerçek sanirsa sorun olmaz😅
Ne randevusu, böyle dersen eskort olarak bakar jaçarım.
Hayir yani bir cocukla disari cikiyorlar eskort falan yok
Aynı anda mı?
Yok kalsın ben soğurum
En kısa sürede çakar geçer bi daha da aramam. Olmuyosa hiç uğraşmam
Hata olmaz. Aksine dürüst davranarak senin o halinin bilincinde olup seni öyle kabullenmesinu sağlayabilirsin. Saklaman hata olur. Ama bu durum ciddi düşünmesini engeller evet.
Tabiki yanlis erkek kendine ait olunmasını ister
Bunlar söylenmemeli
erkek icin iyi kadın için kötü
Erkek domuz değilse gider
O erkek oni siler
Düşünen top olabilir
Bu is grupla biter
Randevu derken
Birbirlerini tanimaya calisiyorlar diyelim
Hiii tamam da bunun neresi kötü
Yani baska erkeklerle de tanistigini soylemis
Sevgilisi var ken
Sevgilisi yok ama flortu var flortune baskalariyla da flortum demjs
O zaman s. ktiri hak etmis
Ya cocukla halen yemege cikiyorlar yani halen flortler ama ben niyetini sorgulamaya basladim cocugun
Bu sensin dimi
Hayir arkadasim