Merhaba, internetten 5 haftadir görüştüğüm bir adam benden çok etkilendiğini söylemesine rağmen bir gün sonra beni engelleyip benim hayatımda ciddi bir şey var dedi. Ancak bir gün önce aşıkmış gibi havalardaydi. Şehir dışında olduğu için yuzyuze görüşemedik hiç dolayısı ile asıl sebebi anlayamadim. Bu arada arada sexting vs yapıyorduk. Yorumlarınızı bekliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİşi bitti kanka anlık zevk ihtiyacına seni meze yaparak sexting olayını gerçekleştirdi işini halletti artık bir yük gibi geldin ve bitirdi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusun kankam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılseks içermeyen bir ilişkisi var ve bunu sexting ile ya da direk seks yapabileceği birisi ile takılmak istemiş gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. sanalda ki insanlara güvenirsen kullanılmış peçete gibi atilirsin işte 😂🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılKanka doğru söylüyorsun diye kırıcı emojiler koymaya gerek yok, haklisin ama
Soran+1 yılEray hemen birine bağlanma değil olay. Bana yansıttığı şeye inandım. Durup dururken baglanmadim. Burada söyle bir durum da yok mu? Sırf sexting yapabilmek için beni manipule eden aç bir erkek?
Soran+1 yılBeni görüntülü aradığında tavrından bakışlarından sonraki cümlelerinden etkilendiğini ve devam etmek istediğini düşündüm, inandım. Ya iyi bir manipülasyoncu ki bu ruh hastalığı yaşadığını gösterir. Ya da gerçekten benden daha iyisini buldu. Burada ben sana ortada bir şey yoktu aşık oldum demiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSexting den tadını aldıktan sonra bırakmış iste seni
00 Yorumla
+1 yıluzaktan ilşki ise yalan dolan zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet... maks görüntülü konuştuk konuşunca da çok etkilenmiş gibi tepkiler verdi hep..
- +1 yıl
ya yok be amaç sexting doydu yoluna devam etti
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
bence önemseme yaşandı bitti
Soran+1 yılEvet.. aptalligima yandim
- +1 yıl
kum aptallık değil bu snde istedin yaşadın eğlence say tatmin say
Gizli Üye(30-35)+1 yılonunla kesin ciddi düşünüyordur net
00 YorumlaHevesi geçmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında