Gizli Üye(30-35)1 yılBaştan sona yanlış bir soru, seven erkek karısı olmadan bir kadına cinsel münasebette bulunmaz. Bulunursa da asla evlenmek gibi bir derdi olmaz. Nasılsa istediğini alıyor adam, belli ki yaratıcı korkusu ve kul hakkı nedir ondan da haberi yok.
Neyse, ama arkadaşlar ben böyle çağdaşlığın içine edem. Çağdaşlık diye, diye cro magnonlara dönerdiniz işi. 🤦♂️ nasıl olmalıydı bilmiyorum ama böyle olmamalıydı.03 Yorumla
Soran1 yılben de istediğimi alıyom yani sorun yok. cinsellik benim için önemli
Cevap sahibi1 yılTencere kapaksa bize laf düşmez o zaman. Alan memnun veren memnun ama ciddi düşündüğü konusunda içinde hep bir şüphe olsun. Yüzde 70 oranında bir yere bağlayamadan ex listene yazarsın. İyi geceler size...
Soran1 yılayrıldım çoktan ya meraktan yazdım başka biri var hayatımda. iyi gecelerrrr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal durum değil.
00 Yorumla
1 yılAsla ciddi değil maksadı kendini eğlendirip işte arkadaşına bak kızı nasıl... Yapıyorum falan gibi kendi egoist tavırları ile tatmin etmektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılDeğer vermiyor ozamn sana ben olsam kıskanırım sevdiğimi başka arkadaşım duysa sevişme sesimizi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ayıp etmiş içeride yan odada iş tutan birinin olduğunu eve getirerek ayıp etmiş kısa sürede seni alıp başka bir yere kafeye götürmeliydi
00 Yorumla
1 yılCiddi düşündüğü biri olsa yanında yan oda da arkadaşının ne işi var, o iş olacaksa.
01 Yorumla
Soran1 yılev arkadaşı yani mecbur
1 yılÖnemsemiyor değil bilerek yapıyor canimm o da duysun diyeee
00 Yorumla
1 yılAsıl soru hangi canım kız kendini eskort yerine koyan biriyle bir saniye gecirir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddiyet neresinde var o dinleyen erkek ne fanteziler düşünüyordur
08 Yorumla
Soran1 yıliyi de düşünürse düşünsün ben onunla bi şey mi yapacam sanki sadece ses gidiyor
Cevap sahibi1 yılSen bir şey yapmayacaksın ama o yapmayı düşünüyor belki de t*cavüz eder bilemezsin ki
Soran1 yıltövbe yarabbim. öyle insanlar değiller
Cevap sahibi1 yılBilemezsin erkek bu nefsine yenik düşebilir? Hem düşünsene benle sen arkadaşız ben seni yan odada yatırıyorum kendi odamda da altımda kız inliyor? Zevkten düşünmekten bı hale girersin
Soran1 yılcinsel aktif olmayan biri olsam üzülürüm neden ben yapamıyom diye ama yoksa umursamam hatta kız olan ev arkadaşım eve erkek atsa hoşuma gider koooolay gelsin reis çekerim klvsdmfj
Cevap sahibi1 yılCinsel aktif olmayan biri de olsan aktif biri olsan da üzülürsün ve zevke gelirsin ister istemez SJSİXMDSKSK hoşuna gider zaten ama bu iki kızın bı erkeğin eve gelmesi muhabbeti çok değişik bir şey SJSİZMSSOSO ben yaşadım ve korktum
Soran1 yılDSKJFDSJLFDSJFJHDF dinleyen kişi olmak çok zor ula hayaaaaaatttt
Cevap sahibi1 yılDinleyen kişi olmak çok zor zaten o anki heyecan adrenalin çok farklı ama ben yapan kişiydim ve ev arkadaşı artık bana musallat olmuştu JSSOSMSOSSK
Gizli Üye(30-35)1 yılGruba hazır ol. Çünkü gerçekten seven bir erkek bırak sesi aynı evde bile o anda bulundurtmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUmursamaz cunkj o da aynu sesi duyuyordur bu durumdan utanma
00 YorumlaHayır anca sevişmek sivilarini boşaltmak için kullandığı birini sokar o duruma nett
00 YorumlaEmin ol arkadası önceden herseyi biliyor
02 Yorumla
Soran1 yılyok evine ilk defa gitmiştim ve tamamen plansız gittim o da beklemiyordu gelmemi. ev arkadaşı da evdeydi doğal olarak
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu edepsizlik. uzak durun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAzgınken mi diyor bu sözleri
03 Yorumla
Soran1 yılevet yani biz sevişirken yan odada ev arkadaşı vardı ses çıkaramayacağım diye hayıflandım boş ver rahat ol duyarsa duysun falan demişti
Cevap sahibi1 yılistekli olduğu için işte o an yani kafa yerinde değil :)
Gizli Üye(30-35)1 yılNiyeti başka olmasin?
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen gittikten sonra arkandan konuşacaklar. Nasil inlettim falan filan...
Soran1 yılamaaan konuşsunlar ayrıldık zaten de, benim biraz hoşuma gidiyor
Cevap sahibi1 yılHosuna giden ne?
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cuckold fantezisi vardır normal bende seviyorum
00 YorumlaTabi ki de ciddi değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ciddi dusunmuyordur
00 Yorumla
1 yılfantezi yapıyor
00 Yorumla
1 yılYok yapmaz
01 Yorumla- 1 yıl
Amacı grup seks bence
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem