Seks işçisi satın alacak kadar nasıl bir yokluk yaşadın yavrum?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
seks işçisini satın alamazsın zaten satılık değiller seks hizmetleri satılık bir kaç saat masaj hizmeti satmak gibi seks hizmeti satiyorlar anladın mı?
Seks hizmetlerini satın almayı kastettim zaten, bütünüyle kendisini almayı değil. Hizmetlerini satın almak, seks işçisini satın almaktır, sen bu yokluğa düşecek kadar ne yaşadın onu söyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır olmadım ama eğer öyleyse işin çok zor. Allah yardımcın olsun.
Seks işçisi satın alacak kadar nasıl bir yokluk yaşadın yavrum?
seks işçisini satın alamazsın zaten satılık değiller seks hizmetleri satılık bir kaç saat masaj hizmeti satmak gibi seks hizmeti satiyorlar anladın mı?
Seks hizmetlerini satın almayı kastettim zaten, bütünüyle kendisini almayı değil. Hizmetlerini satın almak, seks işçisini satın almaktır, sen bu yokluğa düşecek kadar ne yaşadın onu söyle
Kardesimmmm masaj hizmeti satın alınca masöz satın almiyorsun ya hani? seks hizmeti satın aldığında seks işçisini satın olmis olmuyorsun aynı mantık
Yeteri kadar para verirsen bütünüyle onları satın alırsın o ayrı konu, konuyu dağıtma
Hiç seks yapmadım, yapsam işçisi olmazdı. Seks işçisi olduğunu bilmeden aşık oldum mu hayır olmadım
Hayir yaptık ama olmadik. Şimdi olsada tasgibi olan şeyi rahatlarsın şimdi gerdi bizimkini
Yok olmadı olmaz zaten ama bir arkadaşım geçlik yıllarımızda evlenmişti 6 ay sonra o kolay para rahat hayat cazibesi geri döndü boşandılar
Çocukları oldu mu
hayır
Zor soru. Boşlukta olduğunuz dönemde gönül kayabilir.
olmadım ama insan olarak vicdanlılarına rastladım. yağtığı ii kendilerini ilgilendirir.. aşıkta olunablir ayrıca.
Hiç gitmedim ama erotik videolarındakini beğendim oldu
Tanıma fırsatım olmadı :D
Hiç gitmedin mi yoksa tanisamadiniz mi
Ne gittim ne de tanıdım :D
aşık olmak bu kadar basitmi
Ne alaka
yani aşık olman için konuşmak tanışmak gerekmezmi. sevişeceğin kişiye aşık olmak absürt
Sürekli gide gele tanışırlar konuşurlar belki hoslanirlar neden olmasın ki
seks işçinin yanına gitmedim ama bildiğim kadarıyla onlar konuşmayı sevmez. başka bir mekanda tanışırlarsa başka olabilir
İlk defa duyuyorum bunu neden konuşmayı sevmiyorlarmis bir fikrin var mı?
bilmem onlara sormak lazm
Sonra abla çoraplaröda çıkarimmi ile devam etti ve bitti
Hayır ama olabilirim
Bana olabilirsin o halde
Ben oldum hatta oda bana oldu
Aşık olmadım ama vücudu çok güzeldi
İyi bir şeyler hissedersem olabilir
Hiç seks işçisi ile yapmadım ne aşık olması
Olmadım olmamda
Neden?
Neden olayım?
Genelev açtık