Cinsel Yaşam Seviştikten sonra erkek aranmalı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 flört ettiğiniz biriyle seviştikten sonra erkeği kadın mı aramalı? erkek arasın kadın arasın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seviştikten sonra erkek aranmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Evet. Onu arayıp teşekkür etmelisin. Hemengetir den bir kg. çikolata göndermeniz çok nazik bir davranış olur. Üzerinde kurumuş gül yaprağı olsun. 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sevismek için buluştuğunuz veya takıldığınız nerden belli. Oysaki sevistikten sonra normale geçiş aşaması vardır. Sizde bi tedirginlik ve defans var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet var çünkü beni aramadı mesaj bile atmadı. yani o kadar peşimde koştu normalde de pek yazmazdı ama seviştikten sonra beklerdim ben açıkçası Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bilmem o o 🤷🏽 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkek araması lazımKız ararsa yine istiyor anlamı çıkar :)) 1 6 Yorumla Soran +1 yıl istemek değil merak diyelim Zecx-40 +1 yıl Ben öyle düşünüyorumVe kız ararsa olay sadece sekse döner Soran +1 yıl o zaman ben uzak durayım. ama ben soğuyorum. kendisi çok ısrar etti benim aklımda öyle bir şey yoktu. ben pişman oldum ve korkuyorum Zecx-40 +1 yıl Ama bu sevgili olayı mıf*ck body gibi miÇok ısrar etti ise deOnun araması lazım Soran +1 yıl flört ediyorduk ama aşırı ısrarcıydı kendisi ben biraz soğuk davrandım ona olaydan sonra. kendimi kötü hissettim Zecx-40 +1 yıl Yani kim olsa kötü hissederSorması lazım nasıl zevk aldın mıYine yapalım mı falan demesi gerek
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Yeni bir randevuya kadar neden arasın ki? Çok saçma... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sevişirken aklındakileri arzularını yaşatıp sende istediğin etkiyi bıraktı mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl eh birazz ama ben pek istemedim o çok istekliydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ehh diyorsan bence değmez bir kız önce bedenine ya hakettiği zevkin verilmesini ya da arzularının yaşatılmasını ister fiziğin nasıl bilmek gerekir ayrı konu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bırak ararsa o arasın, yoksa seni her aradığında cinselliğe davet eder 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. kim ararsa arasın ama birisi mutlaka arasın 0 0 Yorumla
CarlsbergCopenhagen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl hadi ordan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla CarlsbergCopenhagen +1 yıl Sansür koymuş site Yorumla
stepson31 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl erkek arayıp sormalı kadınlar duygusallık bekler 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Normal de erkek arar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet. Onu arayıp teşekkür etmelisin. Hemengetir den bir kg. çikolata göndermeniz çok nazik bir davranış olur. Üzerinde kurumuş gül yaprağı olsun.
Sevismek için buluştuğunuz veya takıldığınız nerden belli. Oysaki sevistikten sonra normale geçiş aşaması vardır. Sizde bi tedirginlik ve defans var
evet var çünkü beni aramadı mesaj bile atmadı. yani o kadar peşimde koştu normalde de pek yazmazdı ama seviştikten sonra beklerdim ben açıkçası
Bilmem o o 🤷🏽
Erkek araması lazım
Kız ararsa yine istiyor anlamı çıkar :))
istemek değil merak diyelim
Ben öyle düşünüyorum
Ve kız ararsa olay sadece sekse döner
o zaman ben uzak durayım. ama ben soğuyorum. kendisi çok ısrar etti benim aklımda öyle bir şey yoktu. ben pişman oldum ve korkuyorum
Ama bu sevgili olayı mı
f*ck body gibi mi
Çok ısrar etti ise de
Onun araması lazım
flört ediyorduk ama aşırı ısrarcıydı kendisi ben biraz soğuk davrandım ona olaydan sonra. kendimi kötü hissettim
Yani kim olsa kötü hisseder
Sorması lazım nasıl zevk aldın mı
Yine yapalım mı falan demesi gerek
Yeni bir randevuya kadar neden arasın ki? Çok saçma...
sevişirken aklındakileri arzularını yaşatıp sende istediğin etkiyi bıraktı mı
eh birazz ama ben pek istemedim o çok istekliydi
ehh diyorsan bence değmez bir kız önce bedenine ya hakettiği zevkin verilmesini ya da arzularının yaşatılmasını ister fiziğin nasıl bilmek gerekir ayrı konu
Bırak ararsa o arasın, yoksa seni her aradığında cinselliğe davet eder
kim ararsa arasın ama birisi mutlaka arasın
hadi ordan
?
Sansür koymuş site
Kadın
erkek arayıp sormalı kadınlar duygusallık bekler
Normal de erkek arar