Sevgilisi ile sekste uyumlu olsa bile erkek yine arayışta olur mu?

Neden yapar bunu erkekler doyumsuz olduğu için mi, her çicekten bal almayı sevdiği için mi?
🔥🍓❤️
Sevgilisi ile sekste uyumlu olsa bile erkek yine arayışta olur mu?

Neden yapar bunu erkekler doyumsuz olduğu için mi, her çicekten bal almayı sevdiği için mi?
🔥🍓❤️
Anotomik yapisi bu sekilde yapilandirilmistir biz insan olgu bu duyguyu bir sekilde bastirabiliyoruz fakat kimi erkeklerde bu üreme ic güdüsü bastiralamaz oluyor ve ister istemez seninde yazdigin gibi her cicekten bal almak degilde soyunu genisletmek adina tamamen icgüdsel bir durum elbette bizi hayvanlardan ayiran en büyük özelligimiz duygularimizi kontrol edebiliyor olmamiz.
Erkeklerin çoğu cinsel hayatları mükemmel bile olsa tek bir kadına sadık kalamıyor, bu doğru ama gerçekten seven ve sevdiğine sonuna kadar sadık kalabilen erkekler de var. Hayatta hiçbir konuda genelleme yapmak doğru değil. Tamamen karakter meselesi..
Cevap
32Cevap
Seks insanların hayatını baya etkilese de ihanetin düzenli ya da kaliteli cinsel yaşamdan ziyade karakterle alakası vardır.. Sadakat duygusundan yoksun olan biri her şekilde gözü de gönlü de tok olsa yine ihanete meyillidir.. Keyifli günler..
Arayışta olmasa bile eline geçen fırsafı değerlendirenlerin sayısı yüksek olur.
Bence sekste uyum bir erkek için yeterli değil. Aynı zamanda duygusal olarak da aşk beslemeli. Bu da o kadının karakterini , davranışlarını, aklını , fikrini ve görselliğini sevmesiyle ilgilidir. Erkek bir bütün olarak sever kadını. Tek güzelliği ya da sekste uyumu onu sevmesi için yeterli değil
İki tip sebep vardır erkek için. 1 arsızlıktan 2 ihtiyaçtan. Bir erkek partneri ile her türlü doyuma ulaşıyorsa yani ruhen ve fiziken, başka çiçeklerle işi olmaz. Gözü kör olur. Partnerinin işvesi cilvesi onu bağlar ve kaybetme korkusu ile bağlı kalır. Ama eksik bir şeyler varsa kapısı açık kalır. Arsızsa zaten hiç bir şeyin önemi yoktur. Hatta kapısızdır.
Doyumsuz olsam da sevgilimin kadınımın beni doyurması kadar güzel bir şey olamaz her çiçekten bal almak erkekliğe yakışmaz bunu kendisine yakıştıran sevgilisine ve eşine de tam tersi düşünsün erkekler ile seks yapması onları mutlu ederse kendileride yapsın ama ben kesinlikle doyumsuzum evet ama sevgilim olursa onunla doyuma ulaşmak beni daha çok heycanlandırır ve zevklendirir 😊🤗🤗🥰
Sanmıyorum, sekste uyum varsa sorun olmuyor çünkü. Ama çoğu erkek uyumsuzlukları dile getiremiyor. Yani gizli uyumsuzluk olabilir...
Kız kapattı. Bir hafta. Sonra gel evlenelim, burada yaşa, çocuk yapalım. Diyor. Ama tatil yerindeyiz. Ateşliyim. Harika bir deneyim yaşatıyorum ama o kadının karakteri benlik değildi. Oda biliyordu. Olmadı
Uyumluysa zaten nornal bir birey sıkıntı yapmaz ama foyumsuz çapkınsa yapar uyumlu hatun da bulmak aşırı zor bişey yatıp bacagını açıp hadi diyolsr sanki bu bi görev gibi soguttularbiyice
egosunu tatmin etmek için yapan kendine güveni olmayan ezikler
Olur genelde 🙂
Kalbi bozuksa yapar ilk eşim gibi. Temiz bir insanın böyle birsey dusunecegini sanmıyorum
Sevgilisi varken arayışta olan erkek değil gevşektir
Erkekler doyumsuz her zaman elindekinin kiymetini bilmektense hep fazlasında gözü gözü cikasicalar
Susuzluğunu gideren bir çok içecek var ama içinde en kıymetli olan içecek Sade Su
Açıkçası böyle bir hayatım söz konusu olmadı Ama olsaydı da bir kişi ile yetinmeyi bilirdim
Farklı kadınlarla seks yapmanın cazibesi çekiciliği yüksektir
Heyecan arayan kadın veya erkek ne kadar uyumlu da olsa gözü dışarda olur
Kendim için diyorum olmam tek kişi benim için özeldir arayışa girmem asla
Sevgilim varsa dunyadaki kadin nufusu bire dusmustur benim icin tek bir kisiye sadik kalanlarin sorunu degil bu tek gecelik takilanlarda mumkunse sevgili yapmamaya calisiyo zaten
İstediğim şeye sahipsem neden arayışta olayım ki
Bazı erkekler doyumsuzdur yapabilir, bu kadınlar için de geçerlidir
Uyumlu hissetmiyor olabilir ya da aptaldır
Erkeği kadını yok bu işin ar damarı çatlaksa arar
Erkekler doymaz her çiçeğin tadına bakmak ister sonucda bal tek çiçekten olmuyor
uyumlu olan çift varsa eğer.. başma arayışlara girmek büyük saygısız lık.. o adam da sıkıntı var demektir.
Aramasa bile denk geleni affetmez
Hayır asla işim olmaz
Evet olur. Fazla mal göz çıkarmaz der
Hayir olmamali asla ihanet ve nankorluk etmemelidir
Erkeklerden sadakat beklenemez ki
Ah bu erkek milleti yapar bacım ☺️☺️☺️
Olabilir, insanlardan her şey beklenir
Bence, uyum varsa başkasını istemem
Erkekler her zmana gözü açıktır
Fıtrat meselesi
Olmaması lazım ama olanlar var
Cevabı sorunun içine saklamışsın işte.