- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu bizim toplumda yanlış anlaşılan bir şey. Mature ile milf aynı şey sanıyorlar.
20 yaşında bir kadın da milf olabilir. Sonuçta doğum yapmış kadını tarif ediyor milf tanımı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende yok..20 li yaslarimdaydi o olay.. tecrübeli erkek milf sevmez.. kırılgan buyuyememis duygusal kayıpları çok olan tecrübe konusunda yolu uzun olan kişiler milf sever (kendi düşüncem)
117 Yorumla
Soran+1 yılGençken milf olgunlaşınca genç mi yani
Cevap sahibi+1 yılaynen erkek doğası zaten dölleyen canlı.. hayvanlar aleminde de bu şekilde disi belirli bir yasa kadar yumurtlama özelliği taşıdığı için. erkek genlerini sağlıklı bireylere aktarmak ister.. bu benim kendi dusuncem...
Cevap sahibi+1 yıliçgüdüsel bir olay...
Soran+1 yılAnlıyorum peki gençken milf isteği neyden kaynaklanıyordu
Cevap sahibi+1 yıl
tecrübesizlik rezil olmaktansa bunu bir kadından öğrenip kadın dünyasını tanımak diyebiliriz...
Soran+1 yılGenç olan her zaman daha çekici yani:)
Cevap sahibi+1 yılyani kadını vamp karakter olarak gözünde büyütürsün... genç bir kadın genç erkek için vamp karakter durmaz... olgun kadın herseyi bilen kadın diye düşünür...
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için 😊
Cevap sahibi+1 yılerkek her yaşında kendini geliştirdiği takdirde rağbet görür... kadın içinse durum biraz farklı kadın sadece cinsel olarak kendini sunabildigi için elinde olan bu.. buda belirli bir yaştan sonra tükendiği için yumurtlama kapasitesi güzellik çökmek gibi fizyolojik faktörler... kadının zamanı erkeğe göre hızlı işler...
Cevap sahibi+1 yılen sonunda bir beta bulur evlenir... ya da kedileriyle yaşar... hedonist duygularla bir ömür tüketmenin bedeli kadın için ağır olur...
Cevap sahibi+1 yıldüşüncelerim beni bağlar kimseyi hedeflemedim... teşekkür ederim.
Soran+1 yılNe? Erkek her yaşta rağbet görür fakat kadin görmez sadece kendini cinsel anlamda sunar mı yazdiniz ben mi yanlış anlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılyazdığından bir tık farklı... ama postu işgal etmemek konu farklı yerlere gitmemesi adına cevap yazmayacağım..
Cevap sahibi+1 yılfeminist sin sanırım.. o sebeple tartışmaya girmeyeceğim.. ama dediğim şey açık ve net.
Soran+1 yılFeminist değilim. Yazdığınız doğru gelmedi
Cevap sahibi+1 yılpeki... bir örnek o zaman bunu aslında dm den yazmak istiyorum sonra... asılmak için değil...
Soran+1 yıl:)
+1 yıl30a kadar olgun sevilir, 30dan sonra genç sevilir. Seks böyle bir şey işte.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eğer milfi tatmin edebilirsem çok iyi sevişirim kafasında ise tercih edebilir. Bir de milfler kafa ütülemiyor ve evlenmek için darlamıyor galiba
20 YorumlaBen taze seviyorumm körpecik
14 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
Soran+1 yıl😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa tenlerinin tadı böyle daha sinmiş, daha olgunlaşmış oluyor. Imm :D
00 Yorumlainternette çok geziyorlar
20 YorumlaDaha çekici ve fevri hareket etmiyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılFevri derken
- +1 yıl
Ani sinirlenmezler
Aklı başında hareket ederler
Ne istediğini bilirler. Yaşıtlar öyle değil. Ne yemek istersin diyorum bilmiyorum diyor.
Nereye götüreyim diyorum bilmiyorum diyor. Her şeyi erkek düşününce biyerden sonra sarmıyor. Ama olgunlar milfler öyle değil tecrübeli, ne istediğini bilir
Soran+1 yılFarklı düşünce
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇıtır candır 🤩
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. p*rno sektörünün işleri
00 YorumlaTecrübe seviyor çoğu ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRihanna yı kim skmz pardon sevmez qwkalsxlz
02 Yorumla
Soran+1 yılAleynayı kim sevmez peki
Cevap sahibi+1 yılBen sevmem
Tecrübe
08 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli genç de var sadece tecrübe için mi
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılDeğilim
Soran+1 yılHiç
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok bakımlıysa anca.
00 Yorumla
+1 yılMilf candır
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden işte
- +1 yıl
Anlaşması kolay
Soran+1 yılFızıksel olarak genç bırıne göre daha mı zevkli
- +1 yıl
Genç birinden daha zevkli olduğunu düşünüyorum ama anlayışlı oldugu için daha rahat hareket edebiliyorsun
Soran+1 yılAnladım teşekkürler yorum için
- +1 yıl
Rica ederim kaç yaşındasın bu arada
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Liseli çıtır seni
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım