Sevgiliyken gayet düşünceli davranan , karşısındaki insanı öven sürekli arkasında duran biriyimdir ve sadık biriyimdir her zaman. Cinsel anlamda ise meraklı ilgili araştıran öğrenen biriyimdir sevgiliyken değil tabii ki ama evlenince gayet istekli ve bundan sıkılmayacak biri olduğumu biliyorum. Şu an bile sevgilimle öpüşürken bile doyumsuzluğumu karşı tarafa aktarabilen , o tutkuyu ona hissettiren biriyim.. aynı şekilde sevgilim de istekli birisidir zaten.. ama merak ettim böyle birisi istenir mi yoksa daha farklı mı olmalı dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazen su akar yolunu bulur. Akarken dogru yoldan da gidebilir yanlis yoldanda. Sonuc nereye varacagidir. Velhasil kelam isteyende olut istemeyende. Önemli olan yolun sonuna gidecegin birini bulabilmen. Bu ozelliklerin seni yatak odanda, evinde iliskilerinde vs mutlu kilar.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumunuz için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılaşıksam evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılHer türlü fanteziye açık cinselliklte sınırı olmayan kadın istiyorum aklına gelen her fanteziyi birlikte denemek istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- İstenilir ve hep arzulanırlır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gayet güzel bir durum bu şekilde olman peki sevgilin memnun mu
07 Yorumla
Soran+1 yılMemnun olmasına memnun ama ona bu şekilde soramıyorum yanlış anlar düşüncesinden dolayı galiba
Cevap sahibi+1 yılNe kadar suredir birliktesiniz ve cinsellik vs gibi konular oluyor mu aranizda
Soran+1 yılCinsellik derken sevişmeye kadar gittik 1 yıldır birlikteyiz temmuzda nişanımız var , ikimizde de o istek var hani bazen diyorum ki ben seni çok özledim ama o anlamda özledim bazen de kendisi diyor sonra aramızda sevişme sadece oluyor. Biz tabii ki direkt bunlara odaklı da değiliz yanlış anlaşılmasın daha biraz önce işinden , ailesinden vs. Sohbet ettik kapattık. Çoğunlukla sohbetlerimiz güne dair oluyor , sevgimize aşkımıza dair oluyor ama araya heyecan katmak gönlü doyurduğumuz kadar biraz da hormonsal açıdan doymak da önemli geliyor bana. Şahsen ben aşırı ilgiliyim bu konulara. O an zevk almasam bile asla hayır demem bir şekilde anın tadını çıkarmaya bakabilirim. Evlenince hani o başım ağrıyor olayı var ya onu yapmam. Regl olursam mecbur tabii de.. diğer günler her gün istesin her gün birlikte olurum.
Cevap sahibi+1 yılGayet güzel seyler düşünüyorsunuz ve anlayisli birisisiniz ilerde de boyle olursaniz fazlasıylada mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılVaktiniz var mı size birkac bir şey sorabilir miyim tkp edebilir misiniz
Soran+1 yılTakip falan olayına girmem kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılAnladim yinede teşekkür ederim
+1 yılBana evli sırtımı üşenmeden kaşıyacak bir eş lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılHajajajja evliliğe sırt kaşımak da dahildir diye düşünüyorum hem sevaptır
- +1 yıl
Kesinlikle olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerin çok şanslı. Böyle devam et.
00 Yorumla
+1 yılBen isterdim böyle birini.
00 Yorumla
+1 yılMuhteşem bir kadınsın sen ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet iyi ama evlenmeden verme
00 Yorumla
+1 yılDaha ne olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı