Görüşlerinizi bekliyorum 🌸
Senin için uyku mu daha önemli yoksa seks mi?
Görüşlerinizi bekliyorum 🌸
Yorgunluktan bayılacaksın aşırı uykun var ama eşin de seni çok arzuluyor. Uykuyu mu tercih edersin yoksa seksi mi?
Senin için seks her şeyden üstün mü :))
Acıkınca yemek yerim, su ihtiyacım olunca su içerim, uykum gelince uyurum, cinsel ihtiyacım var ise seks yaparım ancak!!! Hangisi önce dersen uyku mu seks mi? uykum varsa ne zevk alırım ne zevk veririm uygun bir dille anlatırım umarım anlar, anlamazsa kendisi bilir
Her zaman seks öncelikli ancak burada karşılıklı anlayışta önceki. Ben yorgun olduğumda eğer çok uykum varsa gece su içmeye kalktığımda hatunu da uyandırır onu mutlu ederim sonra uykuma devam ederim. Ama genelde uykum açılır seks işin ucunda varsa. Böyle sağlıklı bir nimeti geri tepmek insanın kendisine saygısızlıktır bence. Bazen psikolojik problemler olabiliyor ya da bazen itici durumlar olabiliyor. Libido çok oynak bir şey hemen düşebiliyor.
Uykuyu her zaman uyursun seks daha önemli esim isterse uykumu bile bölerim zaten 40 yılda bir olur kendi isteğiyle öbür türlü yok yorgunum basım ağrıyor hastayım yastayım der durur bu fırsatı hayatta kacırmam
Onu yapmadığın için uyku uyuyamaz hale geldiğini, biyolojik olarak bunun bir zaruret olduğunu kavradığınız anda neyi seçeceğinizi biliyorsunuz. Önemli olan sizin gibi düşünen birini bulmak
Cevap
62Cevap
Seks daha önemli çünkü zaten her gün uyuyoruz ama seks hiç yapmadım. ayrıca 3-4 saat yeter zaten uyku
Eski karım hiç ben uykuluyken yükselip de sevişme başlatmadığı gibi, ben başlatmak istediğimde de uykuyu tercih ederdi. Uyuz.
Anıların depreştiği için üzgünüm 🥲
Sağol, ama sorun değil.
Seks tecrübem yok, evli değilim. Bilinmezden konuşmuş olacam gibi ama eşim önceliğim olur ki ben de onun önceliği olabileyim
👌👌👌
💐💐
Ben uyurken yapsa olmuyomu 🤣🤣
Şaka bi yana aradabi olucaksa uykuyu birakir yaparm
Uykum varsa uyurum ya zinde olmadıktan sonra ne anlamı var
Ama karşındaki çok istiyorsa
Benden beklediğini elde edemeyecek ne anlamı var ki o zaman boşuna uğraş gerek yok
Uyku kardeşim uyku. Uyacaksın sabah kalkacaksın dinç olacak koşu yapacaksın sonra şınav mekik squat dumbell basacaksın.
Seksin üstünlüğü değildir aslında bu, sevgilin/eşim seks yapmak istiyorsa, uykuya tercih ederim tabiki seksi.
Beni arzulayn bir kadın (ki bu kişi eşim) yanında yatıyor iken uyumayı tercih ettiğim gün kafama sıkmakta özgürsünüz...
Normalde uyku tabi ki ama önlenemez bir yükselişim olursa uykulu da olsam sekse geçerim kimse beni tutamaaz 😂
seks sonrası sarılıp uyumak (deneme fırsstım olmadı ama )
Sence hangisi
Uykuyu tabikii çünkü uykusuzsam istediği performansı veremem bu da beni üzer
Seks ama bazen uykum öyle olur ki valla gözüm görmez
Seks. Arzulanmak güzel şey geri çevirmemek lazım 🤣
O uyusun ben yaparım o kendine gelir zaten zevkten
Hergece öyle imkan olmayacagina göre uyku bir kenarda dursun tabi :D
Yerine göre ama seks ihtiyaç. Seks sonrası uyku da güzel bir ihtiyaç
En son bu halde yaptığımda koltukta bayılıp kalmıştım bittikten sonra alkolde fazla vardı tabi.
Uyku tabii ki. Normalde uykuyu sevmem, sekse bayılırım ama uykusuz yaşayamam ama seks olmadan hayatıma devam edebilirim.
eşim istiyorsa arada sırada uykudan uyanmak bir sakınca olmaz
seks tabi ki eşim istiyorsa onu öyle bırakamam bende isterim o halini görünce uykum kaçar 😁
Öyle bir ihtimal varsa uyku pek de önemli değil.
Tabiki seks, uykusuzluğa gelebilirim ama sekse asla.
Sevdiğim yanimdaysa tabi ki...
İkisinin yeri ayrı
uyurum ben ya robot değiliz
Uykumu hiçbişeye değişmem hajxhkzjvxl
seks tabiki ve seks ile uyandırılmak
Kadınlar uyku der erkekler seks ister
Seks sonrası rahat uyku daha önemli.
s*ksi tercih ederim tabii
Uyku. Çok uykum varsa yapmam 🙂
uyku ve seks :D
Uyumadan önce seks tabiki
İstediği sürece uykuyu hiç edebiliriz 🤭