Cinsel Yaşam Seks mi, uyumak mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Seks mi, uyumak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Konu uyku olunca hiçbir şeyi gözüm görmüyor sdfgjj 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. seks o0lur 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Akşam uyumak.. Seksi de gece 4 sonrasına ve sabaha kadar sürdürmeye bırakmak.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uyumak ya hep uyumak degerlerim düştü galiba hep uyumak istiyorum ben 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Uyuma :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sahurumu feda edebilirim uyku önemli Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle :) Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl seks derim ama bazı kışlar yağmurlu soğuk havada sabah uyanmam gereken günlerde bu soruyu sorsan uyumak abi derim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gün her saat her dakika her saniye sexsss 6 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S a p ı k Yorumla Soran +1 yıl Yorumları siliyordum da yetişemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ben eşimle olsun istiyorum üzerlerine alınıyorlar pislikler Yorumla Eekek +1 yıl . Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Her ikisi de 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seks yapıp uyumak 9 4 Yorumla kendinsorr1 +1 yıl Mşss Yorumla ILoveman +1 yıl Evlilik bunun icin iyide evlenecek kisi kalmadi sanki ne dersin - Yorumla loky34ist +1 yıl Ne güzel olur ama varya 😋😋 Yorumla ILoveman +1 yıl Abazalar oha la kiza duzgun yazin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Konu uyku olunca hiçbir şeyi gözüm görmüyor sdfgjj
seks o0lur
Akşam uyumak.. Seksi de gece 4 sonrasına ve sabaha kadar sürdürmeye bırakmak..
Uyumak ya hep uyumak degerlerim düştü galiba hep uyumak istiyorum ben
Uyuma :)
Sahurumu feda edebilirim uyku önemli
Kesinlikle öyle :)
seks derim ama bazı kışlar yağmurlu soğuk havada sabah uyanmam gereken günlerde bu soruyu sorsan uyumak abi derim
Her gün her saat her dakika her saniye sexsss
S a p ı k
Yorumları siliyordum da yetişemiyorum
Ya ben eşimle olsun istiyorum üzerlerine alınıyorlar pislikler
.
Seks yaptıktan sonra uyumak.
Seks seks seks seks seks seks
Seks ve sonrasında uyku
Uykum var 😅
Uyumak daha keyifli
Her ikisi de
Seksten sonra daha rahat uyunur aslında