Yalnız kalmak istiyorum herkonuda bazı dönemlerde
Neyle alakalı bu ben de mi sorun var yoksa herkeste bu böyle mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnız kalmak istiyorum herkonuda bazı dönemlerde
Neyle alakalı bu ben de mi sorun var yoksa herkeste bu böyle mi
Yalnız kalınca insan inan bana %99 mastürbasyon yapar, ben de evli olmama rağmen hâlâ zaman zaman mastürbasyon yapıyorum, bunu eşim de bilir, yadırgamaz, çünkü o da yapıyor, bu çok normal. Bu bir doğal ihtiyaç. Bu asla kötü bir şey değil, bilakis o an insan çok istekli olabilir ve yanında yakınında bu cinsel ilişkiye girme ve boşalma ihtiyacını giderebileceği eşi sevgilisi uygun bir yakın arkadaşı olmaya bilir. Bunun aradaki bağın kötü olması zayıf olması ile bir ilgisi yok. Ama bunu genellikle herkes gizler. Bak ben şu an bu görüşümü bile gizlenerek yazıyorum. Çünkü bizim Türk toplumu bu konuda hâlâ yeterince hazır değil, adamıbyerden yere vururlar yadırgarlar dışlarlar. Keygince gönlünce burdan bile yazışıyoruz sen de yazış. Hatta uygun canlı yayın yapan internette sitelere gir, izle, gerekirse cesaretin varsa seni etkileyen birini seç onunla konuş, ya da sadece onu izle… Ya da bir kısa ya da uzun kırmızı noktalı erotik kaliteli etkileyici tahrik edici bir film aç. İzlerken gaz alırsan etkilenirsin hissedersin azarsın isteğin kamçılanır zaten işte o an gereğini yap tutma kendini, keyfimi çıkar… Bu tür şeyler bazan gerçek bir cinsel ilişkiden bile daha fazla haz veriyor bana. Sevgiyle kal canım arkadaşım. Keyfin bol olsun. Umarım yeterince tatmin olabilirsin. Keşke yardımcı olabilsem sana. Keşke burada bile uygun olan ihtiyaç duyan herkes birbirine yardımcı olsa… Birbitimize gönüllü yardımcı olabilsek değil mi? 🔥♥️🥰😎
değiltir tabiki neden kötü olsun.. yalnızlık bir tercih olduğunda güzeldir.. bazen insan kendi başına kendi olmak istediği gibi olmak.. kendini dinlemek ister.. olur bu.. bir süre sonra dinginliğine ulaştığında tekrar kabuğundan çıkar..
Evet son zamanlar yalnız kalmak istemiyorum ama insanlar üstüme geliyor diye ihtiyaç duyuyorum buna
insanlar her zaman her konuda gelebilir.. bunu engelleyemezsin.. ama öncelikle sen ne istiyorsun o önemli.. yalnız kalmak istememek evet ama doğru kişi doğru ortam doğru şartlarla güzel olan..
gayet normal, dış dünyadan kısa süre de olsa soyutlanıp yalnız kalıp kendinle ilgilenmen kafa dinlemen ve rahatlaman kadar normal bişi yok. bi nebze hayatın yorgunluğu ve stresi üzerine küçük bi reset atıyorsun kendine.
Evet herseyden bikiyorum böyle herkes üstüme gelince yalnız kalmak istiyorum sonra da
çok normal, 2-3 gün kafanı dinleyip sadece kendinle ilgilenmen iyi gelecektir her zaman
Yok o belli zamanlarda herkeste olan bir durum bazen ihtiyacın oldugu zaman evde kimse olmasın rahat olayım mastürbasyon yapayım düşüncen olabiliyor normal
Cevap
13Cevap
Mastürbasyon fizyolojik bir ihtiyaç tabiki, bunu en rahat yapabileceğin zaman da yalnız olduğun anlardır. Bu anormal bir şey değil
Ben dayanamıyorum bazen için zonkluyor yalnız kalmak iyi değil
yalnız kalıp yapılıyor zaten. Sen zevk mi almıyorsun
Dönemlik geçici küçük bunalımlar diyelim, yalnız kalinca ne oluyorsa azıyor insan
Valla ben her yalnız kaldığım da açarım şak diye koyarım ortaya ohh mis gibi yaparım mastürbasyon
Herkes yapar yalniz kalinca merak etme
Yani şöyle sexting tarzı istiyor diyelim biri ama ben istemiyorum arada bir sorun olduğu anlamına mi geliyor bu
İnsancıl hareketler
:)) kafana göre takıl boş ver
spor yap, yürüyüş yap
Gayet normal bir durum
Bnde öyleyim
Senin sorunun dostum
Nasıl yani
bıkarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?