Cinsel Yaşam Orgazm olmadan ne kadar süre dayanırsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Benim 3 haftalık ara verme bugün bitti rahatladım Güncellemeler+1 yıl @seksihatununbiri Orgazm olmadan ne kadar süre dayanırsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Dayanmakta ziyade hafta sonları düzenli ilişkim var zaten 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Düzenli ilişki olduğu zaman istek olmaz mı yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1 hafta 2 hafta falan dayanabiliyorum zorlasak hatta 3 bile olabilir 3 16 Yorumla Soran +1 yıl Ayy çok zor çok kötü gerçekten dayanılmaz bişey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani derse odaklaninca ya da başka birseye o istek de pek olmuyor daha çok ilgiye karışık cinsellik istiyorsun o da ben de yok Şu an Yorumla Soran +1 yıl Ben biseye odaklanamiyorum işte orgazma ulaşmadan bişey yapamam zihnim dolu sanki o an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum hormonlarla alakalı ben ilaç kullanıyorum ve aile evindeyom şu an diye hepsi down oluyo Yorumla Soran +1 yıl Bende aile evindeyim ama senin durumunda olmak isterdim dayanılmaz bişey bu kontrol etmen mucize Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilac kullanıyorum dedim ya hormon ilaç shhahahah Yorumla Soran +1 yıl Neden peki önceden böyle değil mıydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önceden evet dayanamiyordum sinir oluyordum 1 ay hiç yapmadım nerdeyse mastürbasyon ama şu an ilaç Ve sinir stres heves birakmadi Yorumla Soran +1 yıl Peki istek mi kalmadı yoksa sevgilin falan olmadığı için mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim hiç olmadı zaten sjjsbs hepsiyle bir sorun yaşıyorum neyse istek kalmadı şu an biri var şu an onunla sexting tarzı oluyor o da bulusacagimiz için Yorumla Soran +1 yıl Hmm yani konuşmadan buluşmadan orgazm olmuyor mu Kendi kendine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nebileyim o oluyor olabilir ben olmuyom ahahha Yorumla Soran +1 yıl Hahaha çok garip sma kıskandım şu anda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimi neyi neden Yorumla Soran +1 yıl İsteksizliğini kıskandım ben orgazm olacak yer ararken bu sakinlik mükemmel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haa öyle ben de sevgilim olmadı diyorum neyini kiskanmis dedim jsjsj Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Üç hafta zorunlu bir ara vermeydi sanırım, yoksa çok uzun bir süre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de o sürede rüyalanırım kesin ama uzun süre yapmayınca daha güçlü geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3 4 ay yapmadığım oldu ama sonra yaptıktan sonra baya ağrı olmustu 0 0 Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl rahatla iyidir ben 8 ay amsturbasyon yapmamıştım 0 1 Yorumla Stabeckss +1 yıl takbe aldın yazamıyoruz Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. 3 hafta mı 3 günde doluyo musluk 😅 0 0 Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Baya durmussun 3 hafta helal olsun valla 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 24 saat zor dayanirim 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ara verdikten sonra yapılan ilk patlıyor resmen 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 15 gün durdum 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. 27 gün hiç olmadım 0 0 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bir hafta 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Birgün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dayanmakta ziyade hafta sonları düzenli ilişkim var zaten
Düzenli ilişki olduğu zaman istek olmaz mı yani
1 hafta 2 hafta falan dayanabiliyorum zorlasak hatta 3 bile olabilir
Ayy çok zor çok kötü gerçekten dayanılmaz bişey
Yani derse odaklaninca ya da başka birseye o istek de pek olmuyor daha çok ilgiye karışık cinsellik istiyorsun o da ben de yok Şu an
Ben biseye odaklanamiyorum işte orgazma ulaşmadan bişey yapamam zihnim dolu sanki o an
Anlıyorum hormonlarla alakalı ben ilaç kullanıyorum ve aile evindeyom şu an diye hepsi down oluyo
Bende aile evindeyim ama senin durumunda olmak isterdim dayanılmaz bişey bu kontrol etmen mucize
Ilac kullanıyorum dedim ya hormon ilaç shhahahah
Neden peki önceden böyle değil mıydın
Önceden evet dayanamiyordum sinir oluyordum 1 ay hiç yapmadım nerdeyse mastürbasyon ama şu an ilaç Ve sinir stres heves birakmadi
Peki istek mi kalmadı yoksa sevgilin falan olmadığı için mi
Sevgilim hiç olmadı zaten sjjsbs hepsiyle bir sorun yaşıyorum neyse istek kalmadı şu an biri var şu an onunla sexting tarzı oluyor o da bulusacagimiz için
Hmm yani konuşmadan buluşmadan orgazm olmuyor mu Kendi kendine
Nebileyim o oluyor olabilir ben olmuyom ahahha
Hahaha çok garip sma kıskandım şu anda
Kimi neyi neden
İsteksizliğini kıskandım ben orgazm olacak yer ararken bu sakinlik mükemmel
Haa öyle ben de sevgilim olmadı diyorum neyini kiskanmis dedim jsjsj
Üç hafta zorunlu bir ara vermeydi sanırım, yoksa çok uzun bir süre
Ben de o sürede rüyalanırım kesin ama uzun süre yapmayınca daha güçlü geliyor
bi kıza aşık olmuştum 25 gün elim ayağım kesilmişti
3 4 ay yapmadığım oldu ama sonra yaptıktan sonra baya ağrı olmustu
Mastürbasyon mu birleşme mi oldu
rahatla iyidir ben 8 ay amsturbasyon yapmamıştım