Sevgilimle sarılarak uyuma hayallerimizden bahsederken günlük ev kiralamaya geldi konu, ne yapmalıyım?

Bizim ailelerimizinde bildiği güzel giden bir ilişkimiz var. Onca zorluğa, uzak mesafeye rağmen benim yanımda oldu hep. En ufak şeyde yola atlar, beni görmek için başka şehirden yanıma gelir. şu an tabi askerde 1 ay oldu gideli. Her boş zamanını bana ayırıyor konuşuyoruz. Sarılarak uyumaktan konu açılınca bugün o da imkansız işte dedi. Bende imkansız olmadığını ileride elbet olacağını söyledim. askerden geldiğimde falan olur dedi. Bende o nasıl olucak diyince günlük ev falan kiralarız ne güzel olur işte tanıdıklarım var benim hallederiz dedi. Böyle birşeyin mümkün olmayacağını, yanlış olacağını söyledim tabiki ve sonra konuyu kapattık zaten. Aramızda cinsellik konuşmayız bu arada kendisi öyle biri değil. Tamam beni istediğini ya da arzular falan buna bir şey demem. Öpüşme vs oldu aramızda bir tık sevişme boyutunda ama sınırımızı koruyoruz. Yinede aklıma takıldı. Kötü amaçla mı söyledi diye? Acaba başkasıyla yaptımı günlük evde falsn saçma şeyler geliyor aklıma? Sizce bunu demesi normal mi yoksa rahat oluruz falan ya da sadece sarılarak uyuma hayalinden dolayı mı?

Sevgilimle sarılarak uyuma hayallerimizden bahsederken günlük ev kiralamaya geldi konu, ne yapmalıyım?