2 yıllık sevgilimle ev kiraladık. Nasıl desem Ben neden tatmin olamıyorum. o gün size yaşadıklarımızı anlatayım lütfen yorum yap?

Üniversite bittikten sonra o istanbula gitti ben boluya 2 senedir sevgiliyiz. bu süreçte kaç kere ev kiraladık hatırlayamıyorum. sadece sürtünme yolu ile ilişkiye giriyoruz diğerini ben istiyorum ama acıdığı için hep geri çektim kendimi. Sorun ise şu.. her şey güzel gidiyor mesela öpüyor felan. AMa bu seferde bana oral yapmıyor. o gün reglimin son günüydü gelmezdi zaten ben belki gelir felan dedim ona. acaba ondanmı geri çekti oral yapmadı. yaptı ama 2 dakika sadece 5 saat birlikte gecirdik bunda sadece taş çatlasın 1 kez yaladı ve 3-4 dakika. yalamak istediğinde ben önce oramı yıkayım dedim ama yıkadıktan sonra yapacağı bu oldu. ben ona oral yaptım bu boğazım acıyor şu an. ve bu olayı dün yaşadık ben bugün ona açık açık söyledim. diyorki yaptım ya ben yapmaya çalıştığımda sen engelledin. tamam engelledim ama nolacak yap yani. acaba iğreniyormu yoksa başka bir şeymi bilmiyorum :(
2 yıllık sevgilimle ev kiraladık. Nasıl desem Ben neden tatmin olamıyorum. o gün size yaşadıklarımızı anlatayım lütfen yorum yap?