Benim için önemli..
Sevmediğin biriyle cinsellik mümkün mü?
Benim için önemli..

Ben duygu ararım, tutku ve arzu ararım. O da benimle cinsel ilişkiye girmeyi şehvetle arzulamalı. Girip çıkmak önemli değil. Bunu isteyerek azgınca candan severek kendinden geçerek yapmalı. Yani ten uyumumillaki olmalı. Bunları yakalayabilmek kaydı ile hemen o kişi ile hemen ilişkiye girmek isterim. Tabi hüvenmrm de gerekir. Bazı özel durumlarda aramızda sır olarak kalmalıdır da. Karşılıklı her şeye varım. 😃🥰😎
Bence iki türlü cinsel birliktelik vardır. 1. Sevdiğini arzular insan. Onunla bir bütün olmak ister. Güzel anlar yaşamak ister. Buda derin sevgiden geçer. 2. İse cinsel ihtiyaçtan kadınla birlikte olmak istersin. Cinsel ihiyacini gidermek için paranı kullanırsın, çeneni kullanırsın, bir nevi karşı cinsi baştan cikarmak için her türlü yolu denersin. Tek bir amacın vardır cinsel birliktelik. Bunu elde ettikten sonra bütün yaptıklarını unutursun başka bir Erkege dönüşürsün.
Cevap
38Cevap
Sevmek değil de beğendiğim birisiyle seks yaparım. Önemli olan fiziğini, zekasını, konuşmasını beğenmem. Nikahıma alacak halim yok sonuçta sevmek şart değil.
Sorduğun soruyu kadınlara mi sordun? Erkekler ereksiyon olabildikleri ve imkanları oldukları surece s. kisirler. eğer bir erkek doymussa dediğin gibi olur. Kriterler artar.
sevmek aşık olmak gerekmiyor ancak uyum beğeni olmalı en azından..
Uyum da yoksa?
Uyum yoksa zaten aşk olsa da olmaz ki
Benim için değil duygum yoksa arzulamıyorum yapamam
Sevmediğim biriyle istemem Allah başımıza getirmesin
Mümkün olmaz çünkü istek duymayacaksın ki, benimki erekte olmaz bu durumda.
Karsi taraf istekliyse cirkin olsa bile banada istek gelio
mümkün değil. gözlerinde o sevgi dolu bakışları göremezsin. o zaman da bir anlamı yok
Farketmiyor beğendikten sonra her türlü olur
beni istiyorsa ve fiziği hoşşuma gidiyorsa olabilir
Ha sevmediğin biriyle yapmışsın, ha eskortla. Ne farkeder ki.
Mümkün güzelliğine göre yaşarım Sevgi ile sevişmek apayrı ama güzel bir kadın la da bu güzel oluyor.
Belli ki karar verme gibi düşüncen var. f*ck gibi müesse bunun için var.
Sınırlar belirli ise bi sakıncası yok.
yaparım. yapan bir çok kadında var. seks işte yapıyorsun oluyor bitiyor. insanlar neden bu kadar mana yüklüyor anlamadım
İki tarafta istiyorsa olur
Asla kesinlikle hayır
Ben yapamam ya bi bağ olması lazım
Sevmek şart değil. Seks farklı bir kavram
Onların dini imanı yok yeterki birleşsinler 😂
Mümkün ama sonrası kesinlikle pişmanlık
O an hosuma gidecek seviyeye getiririm ben onu 😂
Gayet mümkün. Hele ki istekli biriyse
ya ni o hatunu elde etmek istiyorsundur.
mümkün
karşılıklı beğenmek güvenmek yeterli
Erkek bunu gayet rahat yapıyor
Oldu bir kaç defa
Mümkün
evet yasaniyor guzel de oluyor
Çok zor mümkün değil
Mumkun
Mümkün ama sevdiğinle güzel olur
Hayır, denedim kalkmıyor
Değerrrr
Evet