AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
6 aydır beraber olunca cinsellik konusuna gerek yok üstüne çık içine al sen yap erkek hoşuna gider
yaşlarınız çok uygun demek ki bir yolunu bulamıyorsunuz bir yatağa bakalım ne olacak
Sen kendin işte ? Güçlü bı kadinsin kendi ayaklarin üstünde dur ve istedigini al ❗
Daha ne istiyorsun belkide seni kırmaktan cekiniyordur
Kızacağından korkuyordur ya da onu sapık gibi görmenden.
Arkadaş olarak gören gey çok. haklı yazmış bi kurcala hareket var mı?
Girse abazan dersiniz, tek derdi finsellik dersiniz. Girmese sorun ararsınız...
Yetirnce yaşamıştır artık rom tizm sadece aradığı belki
.
Girse çünkü beni kullanıyor sevmiyor dersin onun için
Konuşsa sapik olur konuşmasa sorun olur biz ne yapacağız boyle
Seni kesin yatağa atmayı kafasına koymuş sabır ediyor, ürkütüp kaçırmak istemiyor seni
Seni sevmeseydi ilk günden cinsel yonelimler başlardı demekki dokunamayacak kadar çok seviyor seni
Yani senden mi çekiniyor acaba bu konuları çok soğuk uzak olduğunu mu düşünüyorsun
Sen o kadar çirkin birisin ki seninle konuşsa birkaç ay 31 bile çekemez
Sen de yoklama çek Belki çekiniyor tepkinden
bazılarınız erkenden girdi diye tedirgin bazıalrınız neden girmiyor diye hayat :)
Girse abaza girmese gay, bırakın şu masalları aldatmacaları çok sıkıyor.
Asıl girerse şüphe et adam siqip bırakan biri olmayacak belki
Test sürüşü yap yapmazsan 1 yil sonra baska dertlerini burada gelip anlatip ağlarsin. benden sölemesii hadi bakalim demedi deme🤣
Monotonluktan çıkması için cinsellik mi olması gerekiyor. Silkip bıraksa bir dünya laf edersiniz adapli davransa farklı bir dusunce
yani yasınız küçükte değilmiş aslında olgum insanlarsınız, ya artık cinsellikle yaklaşmak istemiyor ya da zamanını bekliyor bilemedim
Hayir bazilari olaya ikinci plan olarak bakabilir cinselligi hizli bir sekilde grenlere bakış acisi cok ters olabiliyor acaba sadece seks icinmi benimle birlikte olmak istiyor gibi karsi cins böyle algilaya bilir
Daha evlenmeden miktiricekmisin kendini yani? Düzgün adamlar bunun gibileri buluyor işte.😏
Benimde 6 aylık bir ilişkim var ve sevgilimde bu konuları asla açmaz ama ben bu durumdan şikayetçi değlim Gayet de mutluyum ben 23 sevgilim 28 yaşında
Kendisi açsaydı bu sefer cinsellik peşinde mi beni sevmiyor mu diye gelip yöne buraya yazardın.
Ben böyle kızları anlayamıyorum niye cinsellik peşinde bu kizlar anlamadım gitti ulan bi bana denk gelmiyor şöyle cinsellik peşinde kosmayan erkek
@raffim Peki ne yapsın? Hiç cinsellik falan istemesin dokunmasın mı?
Evlenince naparlarsa yapsinlar
@raffim Evlilik sonrası olur diyorsun yani. Peki evlenmeden konuşsa sadece olmaz mı? Uyuşuyor muyuz vs. diyerekten. Sanal seks falan kast etmiyorum.
Benim fikrimimi soruyorsun
Bence olmaz
@raffim Neden olmaz? Belki senin istediğin bir şeyi eşin yapmak istemeyecek ve sen o şeyi hayatın boyu yapamayıp zevk alamayacaksın ama önceden konuşursan ve bu durum belirlenirse belki evlenmezsiniz. Bu durumu göz önünde bulunduran biriyle evlenirsin.
Guven cok önemli bu konuda
@raffim Neye güven? Ne konuda güven? Açar mısın?
Uyusuyor muyuz vs desende bazi şeytanlarin amaci farkli oluyor her konuda o yüzden dedim hic konusmamak daha iyi
@raffim Tamamda bunu mesaj ile yapabilirsin ortalık bir alanda kalabalık alanda konuşabilirsin yani. Sen istemediğin sürece cinsellikte yaşanmaz yani basit
Yanında iken elini bırakmıyor mu? Nasılsın çekingen o zaman @Soran?
Ayrıca bu adamı buldun muhtemelen hiçbir ilişkisi olmadı senin oldu mu daha önce?
33 yaşında ise hala girmemiş olması anormal...
Ya aseksuel ya fazla dindar?
Dindar olabilir ciddi düşünüyor zamanı geldiğinde her şeyi konuşulur zaten
Aradığım erkek tipi yemin ederim ya. Ne o öyle aklı fikri uçkurunda olan istekli tekeler
Belki ciddi düşünüyordur ama bana sa garip geldi seven insan her yönden bir çekim hissetmeli
girerse ayrilcaksin korkusu vardi.. red yeme korkusu.. ya da hoduk
hiç arabayı karanlık bi köşede sğa çekiim demiyomu😀😀 ilginç..6 ay hemde 🤔
adam ben konuya girmem sana girerim. derse ne dicen.
sen niye boş boş duruyorsun. adamı yoldan çıkarsana :)
Konuya girsek sapık oluyoruz, girmesek ib*ne ne yapacağımızı şaşırdık
Girince sapik diyorsunuz ondandir
Girmiş olsa sapık dersin kullanmaya çalışıyor dersin
sana güven vermek için olabilir o zaman sen güveni aldığın için 1-2 pas vermelisin
seni kırkamtan korkmuş değer veriyor seviyor bence
Girse bir türlü girmese bir türlü
Bu konuda senin ağır başlı olman gerekiyor neden acele ediyorsun daha 6 aylık ilişki
Ne güzel demem ki seninle ciddi düşünüyor kaçırmak kaybetmek istemiyor çok sev onu.
Bu erkeklerde cinsellik konuşssa dert konuşmasa dert
Her şeyin ortası güzel.
Ortası nasıl tarif eder misiniz?
Kaliteli ilişki isteyen kaliteli erkekler için en garantilisi: Kadın seks konusunu açana kadar açmamaktır.
Abazalar için en garantilisi de: Peşinde koşmadığın için potansiyeli olanları elden kaçırma ihtimalini engellemek adına, kaynaşma faslı bitince arada sırada iş atmak gerekir.
Peki erkek konusunu açamaz mı cinsel arzu kadına özgü mü? Abazalar tabirini kullanarak açtığın paragraf içinse iş atmak nedir?
Çoğunlukla erkekler konusunu açtığı için genelden farklı ve iyi bir görüntüye sahip olmak istiyorsan ne yapacağını yazdım ilkinde.
İkincide de iş atmak dediğim yoklamak, yol yapmak demek. Yani direkt konuya girmez alakalı bir konudan bağlayarak cinselliği andıran konuların etrafında dolanırsın, karşındaki bunu konuşmak istiyorsa zaten konuya girer.
Örn. Giysi rengi, yatak kumaşı, cilt dokusu, arka koltuk, duş jeli vs.
Siz bu konularda bilgilisiniz sanırım. Tanışmak isterim
Sizide anlamıyorım girse suc girmese suç ne istiyorsunuz yani. Siz açın o zaman cok istiyorsanız
Size iyi * lazım seven değil
Oooo ben olsam hiç haftadan Seks yapardım geç kalmış 🤣
Evet değişik. Alti ay az bir zaman değil. Yani hiç mi arzusu olmaz.
Birde benle beraber olsun bakalım aklindan hiç çıkacak mı cinsellik 😉
😍
Çok cesurca
Millet vermek istemez sen dunden razisin ver dese yok dersin
Artık bülbül ötmüyor olabilir mi 🤔
Hahahahahjaahahahahahahah
🤪😁😁
😀nedir bu erkeklern çektiği arkadaş yaa yatkınoşsa sıkıntı olöasa sıkıntı
Demekki hazır hissetmiyo
Girse dert girmese dert manyaksınız ak
Gaaay olmasın sakın shsh
Tovbe sende
Güven vermek içindir sen pas at.
Girseler dert, girmeseler dert.
Ciddi düşündüğü için olabilir
Sen bi adım at bakalım
Sırf seni silkmedi diye mi bütün bu üzüntü?
Ürkütmek istemiyordur
6 ay zaten erken değil mi bunun için adamı sal bence ne isterse onu yapsın zorlama yani
Daha ne olsuk takdir etmek lazım
O yaslarda olmali biseyler