Cinsel Yaşam Renklerin seks üzerinde etkisi var mıdır? (Sayfa 2) u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Renklerin seks üzerinde etkisi var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Muhammes Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Sen sekten başka konu bilmiyor musun 0 9 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Yok nolacak Yorumla Muhammes +1 yıl Her gün seks de seks seks de seks ne naptım be kızım Yorumla u 27esmerim +1 yıl En son ne zaman sormuşum bak bakalım Yorumla Muhammes +1 yıl Ben baktığım da hep seks görüyorum banee !! Hıh.. kalbe odaklan seksten bir şey çıkmaz... Çocuk dışında tabi fjsjsjsns Yorumla u 27esmerim +1 yıl Sana ne ise ne karısıyon ozaman Yorumla u 27esmerim +1 yıl Derken? Yorumla Muhammes +1 yıl Ne okuduyssn dsrkdn nd Yorumla u 27esmerim +1 yıl He he sensin Yorumla Muhammes +1 yıl Gerçeklerden kaçamazsin Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Var tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Siyah işte o renk
Sen sekten başka konu bilmiyor musun
Yok nolacak
Her gün seks de seks seks de seks ne naptım be kızım
En son ne zaman sormuşum bak bakalım
Ben baktığım da hep seks görüyorum banee !! Hıh.. kalbe odaklan seksten bir şey çıkmaz... Çocuk dışında tabi fjsjsjsns
Sana ne ise ne karısıyon ozaman
Derken?
Ne okuduyssn dsrkdn nd
He he sensin
Gerçeklerden kaçamazsin
Fazlasıyla
Var bence
Var tabiki
var tabiki