Kırmızı aşk, tutku, haz ve cinsellik için varolmuş adetaaa..❣️🌹

Kırmızı aşk, tutku, haz ve cinsellik için varolmuş adetaaa..❣️🌹

Kırmızı ve siyah özellikle bu ikisi. Renkler tek başına yetmiyordu ama görsellikte önemli. Kırmızı paçalı don giyip karşına çıkan çok cezbedici olmaz. İllaki üzerindeki de cezbedici olmalı 🤣
Yani kısacası hepsi birbiriyle bağlantılı. Birisi olmadan diğeri olmuyor.
Yani onunla ilgili bir şey diyemem ama renklerin cinsellikte çok önemi var kesinlikle ben çoğunlukla siyah tercih ediyorum iç camaşır da çorabıma kadar siyah seviyorum ama tabi beyaz çorap ve çamaşırlarım da var fantezi fetiş içinde giydiklerim hep siyah ben hiç başka bir renk istemedim kullanmadım şansıma da partnerlerim den kimse renkli şeyler istemediler. Ben kendim de böyleyim ve partnerimin de giyiyorsa atleti beyaz olabilir boxerı siyah olsun istiyorum çorabı da giyiyorsa spor bilekte, babet çorap giyip onu da sadece iki renk olsun istiyorum siyah ya da beyaz
benim için pembe seksi, kırmızı hayatı, turuncu şifayı, sarı gün ışığını, yeşil doğayı, turkuaz sanatı, çivit mavisi huzuru, menekşe rengi ise ruhu temsil eder...
ha iç çamaşırı diye bakacak olursam olaya
bordo, kırmızı (illaki kırmızı) gece mavisi, ten rengi ile konuyu kapatalım :D
Benim için pek yoktur. yani sevdiğim kadınla bir arada olduğum sürece renkler önemsiz kalır. zevkler konuşur sadece. ama tercih etmem gerekirse siyah rengi çok severim ben asil bir renktir bence
Cevap
42Cevap
Evet elbette vardır ama soyunduktan sonra o iş bitiyor 😂
Tabiki vardır, kırmızı bilinenin aksine libido yükseltmez sadece hareketlilik verir. Hatta bir işi çabuk yapılacaksa çırmızo ayakkabı falan giyin derler. Ama işte inaanık he rşeyi antin kuntin etmiş😅
Merhaba! Bence evet var çoğu kişi kırmızı rengi cinsellikle çağırıştırır kırmızı tutkunun rengiymiş bence hayır ben beyaz rengi özellikle iç çamaşırda beyaz rengi çok seviyorum bence kadını aşırı Seksi çekici gösteriyor.
Kırmızı fena dediğin gibi adama her bir şeyi çağrıştırıyor ama Siyahın da asaleti beni çok cezbediyor
Fazlasıyla var daha da isteklendirir bazı renkler
Erkekte siyaha ve griye bayılıyorum. Bi de bazen beyaza. Bu renkler erkek için yaratılmış
Var tabi, oje renkleri bile etkilidir iç çamaşırı kadar
Renklerin hayatımızdaki her evresinde etkisi büyük.. tenimize kendimize sevdiğimize uyumlu renkler ve ona uygun ambiyas tabiki tutkuyu hazzı mutluluğu yükseltir ❤️🔥
Aşk ile cinsellik bambaşka şeyler birinde sevgi var diğerinde arzu zıt duygu gibidir
Kırmızı bir kadına en çok yakışan renk. Kırmızı giyen kadın gördüğümde direkt çekiliyorum
Esmer ten rengi benim aklımı başımdan alıyor 🥰❤️🌹
İllaki vardır ama herkes kırmızıdan etkilenmez mesela
Sevdiğim kadınla olduktan sonra benim için önemi yok bunların
Siyah ve kırmızı çok kışkırtıcı renkler birde yakışıyorsa
Siyah ve kırmızı ayrı bir çekicilik katıyor
Benim icin tek renk var oda beyaz. Sevitigim butun kizlara mutlaka beyaz giydiririm. Cok cekici geliyor.
Beyaz mini etek , beyaz tayt , beyaz çorap.
Birde dantel detaylari olursa daha efsane oluyor.
Kesinlikle var renk ve koku
Olabilir bence amasyada
Kırmızı tetikler
Elbette var siyah ve kırmızı
Olmaz olsadinreni renk. katefori yapilirmidi
Erotizmi daha iyi hissettiren renkler mevcut.
Bana göre var
Bence kesinlikle var..
Var bence özellikle kırmızı ve siyah
Bordonun olabilir.
Evet aşkın rengi kirmizi
Var kırmızı, siyah, bordo asil renkler etkileyici
Her rengin ayrı bir cinsel cazibesi var bence. Zümrüt yeşili de oldukça seksi bir bence.
Bence kırmızı bu işin duayeni
Kırmızı ve mor kesinlikle etkili
Bordo ve kırmızıya dayanamam
İtici de olabilir illa çekmesi gerekmez
Şeffaf iç çamaşırı hoşuma gidiyor
Senin
Evet lacivert giyinen erkek en çekicisi
Belki algı belki değil bilemem. Ama var
Fazlasıyla var
var siyah ojeli ayak ^^
varmş
Evet var