Arkadaşlar merhaba bi sevgilim var. Bugün ilk defa birlikte olduk normalde erken boşalmaz, ama benimle iken 3-4 kez erken boşaldı. Neden erken boşalır sizce? Duruma çok Sinirlendi 😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Daha Önceleri sevmiyken geç boşaldı oldu yoksa o mu diyor Daha önce bu kadar boşalmazdım sana böyle oldu diye
İlk defa iliskiye girdiğiniz için olabilir bi kac kere yaptıktan sonra düzelir. fazla adayı. açmadan yapın
Senden çok tahrik olmuş olabilir ya da çok heyecanlanmıştır
Normalde erken boşalmadığını nereden biliyorsun?
Çok iyi Biliyorum.
Nereden biliyorsun? İlk birlikteliğim dedin
Yav tanıyorum adamı benden önceki sevgilisi arkadaşımdı
Arkadaşın yalan söylemiş demek ki sana. Duyduğuna değil yaşadığına inanmalısın. Adam arkadaşlarını tesbih tanesi gibi sıraya diziyor demek ki:)
Hayır, biz kendiis ile ciddi düşünüyoruz. Bizi de o kız arkadaşım tanıştırdı ama onlar anlaşamadılar kız da aldattı. Benden zevk almadığı için erken boşalıyor olabilir mi?
Evet,
Geciktiricili kondom alsın bitti gitti
Kondom vardı ama kullanamadık sıkıyormuş çünkü.
neden güldün sonunda :)
Umarım ilerdee pişmann olmazsın
Girer girmez bosaliyorsa buyuk sorun
Diğer sexlerinde boşalmıyor ama. Bugün ilk defa beraber olduk biz. Ama iki git gel yaptı boşaldı hemen. Hatta defalarca kez yaptık. Canım seks istiyor ama hemen boşalıyorum dedi
Diger derken senden baskalariyla yaptigi sextenmi bahsediyorsun
Evet benden öncekilerden bahsediyorum
Bence sana bu konuda yalan soyluyor ya senden oncesi yok ya da onlardada erken oluyordur
Benden önceki sevgilisi yakın arkadaşımdı seks hayatları aktifti erken boşalmıyor demişti anlatırken. Bende niye erken boşalıyor acaba benden zevk almıyor mu diye düşündüm
Seninki cok dar ozaman🤣🤣
Hayır ya,
Ne desem bilemedim uzun sure ilsikiye girmedi belkide
Hataya göreve gitti memur kendisi. 1 ay birliktelik yaşamadı sadece bugün 4 kez boşaldı benimle ama dördünde de iki üç gitgelde boşaldı
Cok erken bosalmis bu sekilde devam ederse isin zor
Onun ilkisindir yalan söylemiştir
Mümkün değil 😂
Neden olmasın nerden biliyosun ki
Benden önceki sevgilisi yakınımdı
Ha onu sıktığını biliyosun yani
Aynen
Çok güzel ve çekici olabilir misin
Benden önceki sevgilisi arkadaşımdı ve ben ondan kat kar daha güzelim. O kız “çok uzun sürüyor boşalmıyor hiç” diye anlatıyordu. Ben de hemen bir iki git gelde boşalıyor. Benden zevk almıyor olabilir mi peki?
Hayır aksine çok daha fazla zevk aldığı için dayanamıyor olabilir. Çok merak ettim seni şu an
Aklına ekonomiyi getirememiştir 😀
Senden çok zevk almış
Emin miyiz. Ya almadıysa :( uzun süredir birbirimizi arzuluyoruz ama ben güvenmediğim için yapmamıştık o da saygı ile karşıladı. Bir erkeğin erken boşalmado çok zevk aldığını mı gösterir
E yani ikiye devam edemediyse demek iş yok onda
Kaç dakikada
İlk girişte boşalıyor hemen ya
benim 15 sn sürmüştü İlk gece 🙃
Çok erken heyecan yapmış
Off keşke benimki de öyle olsa
İkimizde ilk seximizi yapmadık ki. Normalde uzun sürer onun ilişkileri ama benimleyken iki git gelde boşaldı hemen
Nasıl olsa?
Kısa daha güzel bence tadını çıkar
Neden kısa daha güzel
İki git gelde boşalıyor adam bacım nasıl güzel olacak 😂 4 posta yaptık. “Seni istiyorum * ahemen boşlaıyorum içine girince” diye peşimde koştu adam
Gizliden çıkın ahshasha
Çıksın utandığım bir durum değil
Çaresi bendee
Kim sinirlendi
Normal 😂
Neresi normal. Dakikalarca seks yapan adam benimle olunca iki git gelde hemen boşalıyor
😂 o an öyle olmuş başka sefer uzun yapar