Daha önce hiç kimseyle cinsel ilişkiye girmedim sevgilimle anal ilişkiye girmeye karar verdik prezarvatifi takar takmaz daha bir şey olmadan boşaldı bu durum canımı sıktı açıkcası o gün için hazırlanmıştım hiç bir şey olmadı normalde de öpülünce falan boşalma sırasına gelince de hemen boşalıyor çok kısa sürüyor her şey neden olabilir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılo adam i, radesiz bencil birisi. o kendine odaklanan iradesi olmayan birisi. bir erkek yani gerçek bir erkek asla kendini düşünmez kadınına odaklanır. onun mutlu olması için çabalar.
sen o bencil öküzü bırak10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Heycanlanmıştır çok zevk alıyodur. 2. Seferi denesenize niye tekte bırakıyosunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılO bırakmak istedi bende zorlamadım
+1 yılValla prezervatif benimkini sıkıyor:D o sıkılığa da bayılıyorum açıkçası. Ama prezervatifsiz en iyisi. Ayrıca tutmayı öğrenmesi lazım.
10 Yorumlaheyecanlanıyor demek ki ama daha içine hiç girmeden boşalması normal değil erken boşalma sorunu var bence kontrol etmeyi öğrenmesi gerekiyor.
10 YorumlaIleri seviye erken bosalma problemi var sevgilinde. Ayni gun ikinci hatta ucuncu sevismelerinde bile erken bosalacaktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbakireler anal yapar efsanesi doğru mu? sevgilinin erken boşalma sorunu var normal de 4,5 5 dk ortalama. neyseki erkenden görmüşsün
14 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum benim de ilk deneyimim olacaktı olmadı hatta evlenene kadar böyle bir şey yapmak istemediğini de söyledi böyle bir şey olduktan sonra aradan zaman geçtikçe değişiyor tabi 30-40 sn sürdü
Cevap sahibi+1 yılyani çok çok az sürmüş iktidarsızlık var dediğim gibi ortalama 5 dk o bile yetmiyo orgazm etmeye vajinal birleşme yaşayınca anlarsın ne demek istediğimi
Soran+1 yılHaklısınız teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu seni aldatmadigi anlamına gelmiyor mu doluymuş adam demek ki ksjs
27 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde mi dolu olur iyi de
Cevap sahibi+1 yılBen bilmem
- +1 yıl
Her seferinde dolu olabilir. Aşağı yukarı 6-7 saat yeterli :)
Soran+1 yılBu beni üzerrrr okul çıkışları buluşuyorduk genelde 🥲🥲
- +1 yıl
Üzecek bişey yok. Erkek bu. Tutmayı öğrensin söyle de. Yoksa gitmen yakındır
Soran+1 yılHaklısın konuşcam bu konuyu normal değil
- +1 yıl
Konuşsan iyi edersin çünkü hiçbi kadın buna katlanmak istemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Heyecan yapmıştır biraz zaman alacak düzeltmek ve tabi dar ve sıkı olunca tutamamıştır
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasturbasyona kendini çok alıştırmış ve hızlı yapıp bitirme olayı sebebi ile ilk etki de boşalma oluyor. İşin zor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki sonra sevişip tekrar kaldırmayı denemediniz mi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılKendisi boşaldıktan sonra bir şey yapmak istemiyor bende yeniden öyle şeyler yaşayacağımı sanmıyorum artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcemi çaylak az ilişki yaşamış zamanla oturur
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ belli bence
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ erken boşalma ilk ilişki doneminde oluyor zamanla. kademe kademe uzuyor. Bu sure
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ neyse banane milletin sikinden boşalmasndan ben cikiyorum. bu siteden by
Yuhh ya hiç giremedimi arkadan
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılEvet maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Fazla etkileniyor demek ki
10 Yorumlayeni mi başladınız
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır 2 senedir aynı
Soran+1 yılHayır 2 ay önce falan karar verdik
Soran+1 yılÖpüştükten 2-3 dk sonra boşalıyordu kendisi
+1 yılYapabildiniz mi peki anal
02 Yorumla