- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıladam oğlunu evlendirmiş! gerdek sabahı beraber kahvaltıda oğlu"baba bu gece kaç yaptın?"demiş!
Baba"bir oğlum" demiş ama oğlu böbürlenerek baba "5 demiş beş" bu böyle bir hafta on gün sürmüş.
yine bir sabah kahvaltısı oğul babaya sormuş"baba bu gece kaç yaptın?"Baba yine "bir oğlum" demiş!
oğul "baba ben 3 üç demiş" böbürlenerek...
aradan bir ay geçmiş oğul babaya "baba kaç oldu"? demiş baba yine "bir" ama "oğul 2 iki baba" demiş!!!
45 gün sorna kahvaltıda oğlunun si çıkmıyormuş bu sefer baba "Oğlum bu gece kaç"? demiş
Oğlu01 Yorumla- +1 yıl
oğlu sessizce"baba sıfır 0 " demiş ama baba "bak oğlum ben hala bir 1" demiş konu kapanmış!!!
demem o ki bir olsun temiz olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTadını alarak yapıyorum dedin onun etkisi vardır gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçeği olmadan bunu hissetmemen normal. Seks yaptıktan sonra belki de o güzel hazzı yaşadığında böyle olmayacaksın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Olur öyle bence daha farklı şeyler denemeni tavsiye ederim bişeyi çok yapınca zevki gidiyo yeni şeyler dene
00 Yorumla
+1 yılYa halen genç çıtırsın ne yaşı yaş aldıkça istek artıyor asıl ama sen farklılık arıyorsun bence artık sıkılmışsın masttan
00 Yorumla
+1 yılAlakasi yokn insanin dusuncesi yasam bicimu sekillendigi icin artik mastürbasyon ikinci planda kaliyor
00 Yorumlamastürbasyon yapmak bağımlılık yapan bir durum ve bünyen daha fazla zevk alacağın şeyler olduğu için azıyla yetinmek istemiyor
01 Yorumla
+1 yılBen bu yaşımda düz duvara tırmanıyorum. Yaşla alakalı değil. Hayatında seni etkileyen olaylar vardır paikolojik olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet reis
Büyüdükçe daha önemli şeyleri dert ediniyoz00 Yorumla
+1 yılSıkılmışsın ya da artık o teni istemiyorsundur. Farklı birşeyler mi istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılDepresyonla alakalı olabilir ya da sınav stresi , gelecek kaygısı vs..
00 Yorumla
+1 yılÜlke koşulları ülke. Her yönden sıkıntımız var, psikolojimiz bozuldu, istek mi kalır bişeye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMüthişsin ya bende aynıyım istek hiç tükenmiyor her gün defalarca yapabilirim keşke seni tanımış olsam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgunlaşıyorsun, daha doğru ve daha düzenli hale geliyor hem zihnin hem bedenin.
00 Yorumla
+1 yılazalır zamanla beslenme ve spor önemli
sürekli üstüne düşersen azalır
üstüne düşmeden yapılırsa olur
00 YorumlaHahah sen sönmüşün ben 28 oldum
Sabah akşam mastürbasyon yapıyorum 😂00 Yorumla
+1 yılErgenlik zmn öyle ama bunu dene sevgili yap onla yasa ondam sonra isteğin gene gelir
01 Yorumla- +1 yıl
Hep yapiyon insan bunalir mastirbasyon
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFanteziler edinerek sexting dene bir de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yapa yapa doymussun
00 Yorumla
+1 yılçok mastürbasyon yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOkşa okşa nereye kadar kanka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sıkıntı stresle alakalı olabilir
00 Yorumlamastürbasyon mı yapıosun
00 YorumlaSeni soputan birley mi oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vücudun değişiyor ama çok yapma zaten
00 Yorumla
+1 yılMesaj kutuna saldircaklar smdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç günde bir yapıyorsun şimdi
032 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGünde 4,5 fazlaymış biraz haftada 2 normal 😄 ama ergenlikte olur zaten. Ne kadar sürüyor şu an bir mastürbasyon
Cevap sahibi+1 yılEvet ben de 17-18 yaşlarındayken kısa sürede yapıyordum artık uzatabildiğim kadar uzatıyorum orgazm çok daha şiddetli oluyor. Öyle sadece boşalmak için yapınca zevkli olmuyor bir süre sonra tekrar aklına geliyor
Cevap sahibi+1 yılVideo mu izliyorsun yaparken
Cevap sahibi+1 yılVideolar bir süre sonra sıkıyor zaten hayal edebiliyorsan çok iyi, en sevdiğin pozisyon ne
Cevap sahibi+1 yılHadi ya 😄 beni de kadın inlemesi çok etkiliyor 😄
Cevap sahibi+1 yılProne bone mesela nasıl? Veya doggy
Cevap sahibi+1 yılHangisi
Cevap sahibi+1 yılDoğru, bence de doggy çok güzel hem doggyde istediğin kadar sert yapabiliyorsun zor bir pozisyon da değil
Cevap sahibi+1 yılSert hoşuna gidiyor değil mi
Cevap sahibi+1 yılKalçana tokat atılması falan...
Cevap sahibi+1 yılNolduu 😄
Cevap sahibi+1 yılVeya belinden tutup en derinine kadar sertçe sokulması böyle her girdiğinde vücutların çarpışma sesi geliyor
Cevap sahibi+1 yılAaa pardon 😄 çalışıyor musun
Cevap sahibi+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılDokunmadan ıslandı mı 😄
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam yazar mısın bana
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan yazmam da diyebilirsin sorun yok 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoda iç rahatlarsın. siseyide sakla lazım olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal abi dönem dönem oluyor böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal olan şimdi zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. mastürbasyon artık zevk vermez biyerden sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon sıradan geliyor artık sana da ondan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojiktir.
00 Yorumla
+1 yılEkstra bisey yasadinmi
02 Yorumla- +1 yıl
Yeni seyler denemen gerek
- +1 yıl
Kac gunde bir yapiyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ilacın bende
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026