- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılanal ilişkiyi değersiz erkekler ister. karakterli bir erkek eşine & sevgilisine böyle birşeyi teklif dahi etmez.
birincisi denemedim fakat görünen köy klavuz istemez. anal ilişkinin erkeğe verdiği ekstra bir haz olmadığı gibi kadına acı veriyor. sağlığına zarar veriyor. kadın zevk almıyor.
anal ilişkiyi sizi seven hiç kimse istemez bundan emin olun.
bütün fantezilere fetişlere neredeyse saygım var ama anal ilişkiye yok.21 Yorumla- +1 yıl
tabiikide kötü yansır. bilerek canını acıtıyorsun. bir insan sevdiği insanın canı yandığını bile bile kıyar mı?
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet degersizleştirir karısına veya sevgilisine Anal ilişki istediğini belirten erkek fantezi adına kadını kölesi olarak görür kadın bu durum karşısında değersiz olduğunu artık onun için hiçbir sey ifade etmediğini anlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O yönden bir şey olmazda senin için kötü olur bu işi bilmeyen acemi biri yapar oradaki kaslara sinirlere zarar verirse gaz tutmaz olur oran ileride sorun yaşamanı saglar
00 YorumlaCilvesi nazi devam ederse ne sevmemesi !! Tadından yenmez!! Unutmayın kızlar güç ve çekici olmak böyle davranmak sizin elinizde, isterseniz mevcudiyetiniz ile bir erkeği elinizin içine alırsınız!!!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiden kişiye yani düşünceye göre değişir ama bana göre değersizleştirme düşüncesi çok saçma tek taraflı olan bir şey değil ki ve bu düşünceyi hissettiren biriyle yapılmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben beni el üstünde tuttuğu için kabul ediyorum sürekli yapmadan kontrol tamamen bende olacak şekilde gayet iyi devam ediyor
50 YorumlaDegersizlestirir anal igrenc bisey bence ve ilerleyen yaslarda bayanlar icin cok kotu saglik sorunlari yasatir
11 YorumlaKanka nasıl diyeyim yaparsa erkeğin hoşuna gider lakin o yol pek temiz olmadığı için koku ya da aletine Bir dışkı bulaşması onu direct soğutur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onu yapıp ta değersiz gören değersizdir. isteyerek karşılıklı oldu ise neden değersiz olsun ki?
00 Yorumla
+1 yılanal ilişki gizli gay işidir. popo s*kmek istiyorsan erkekle seviş kardeşim
12 Yorumla- +1 yıl
popo diye çevirmiş aısjsosj
- +1 yıl
Kendisi için söylemiş
kadınlar oradan zevk almıyor diye biliyorum ama niye değersiz olsun ki
10 YorumlaEvli ve değil hiç farketmez bu kötü bir şey haram ve ilerde çok büyük sağlık sorunları çekersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Erkek akıllı biriyse değer bilmesi lazım öylesi pek yok çünkü
00 Yorumla
+1 yılAnal ilişki varsa kadın çok seviyordur abi eskortlar hariç bu arada onuda belirtiyim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınına saygısı olan erkek anal istemez. Ve zaten anal haram olduğu içinde ilişkiyi kesinlikle kötü etkiliyor. Evliliği dahi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu karşılıklı alınacak bir karardır saygı duymak lazım
Değersizleştirirmi*sanmam kişisine bağlı00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok değersizleştirmez ama anal kötü olur ya iyi olmaz sağlık açısından vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu pis bir şey ve zaten bunu kendine uygun gören kadın kendini degersizlestirir basta
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@İndeepth bravo aynen
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Niye öyle olsun hayır
00 Yorumla
+1 yılTam tersi değerini artırır
00 Yorumlayok en fazla delik genişler
00 Yorumla
+1 yılSevenler var değersizleştirmez
00 Yorumla
+1 yılVerdin mi? Değerlisindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok değersizleştirmez sevgimi arttırır
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta isterse bi sorum olmax
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz gayler ne yapalım o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kötü görmem hatta daha çok çeker beni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemde cok sakin yapma bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Neden sevmesin böyle düşünmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle orasina acımayan kime acısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılAlabilirse güzel olur
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değersiz olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılAksine daha da bağlanır erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk meselesi ne alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden öyle olsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden değersiz olsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır
00 Yorumla Ne alaka
00 Yorumla
+1 yılYok eee
00 YorumlaHayır daha zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCokkkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerme yanarsın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri