sevgilinizle her buluşmada cinsellik olması normal mi bunun sebebi çok özlemeniz mi yoksa çok istemeniz mi ilişkide bundan rahatsız olan taraf genelde hangisi?
Cevabın nedir?
+1 yılHer gün buluşuluyorsa her gün seks istemem. Bu normal olmaz.
19 Yorumla- +1 yıl
diyelim haftada bir buluşabiliyorsunuz
- +1 yıl
O zaman her görüşmeyi seksle değerlendiririm. Arada yine sohbet vs de olur zaten.
- +1 yıl
kesinlikle öyle tabi bunun için bir bir seks partneriyle sevgili olmuş olmak gerekri
- +1 yıl
Soru zaten seks partneri değil de sevgili diye geldi. Cevabım da ona göre. Seks partneriyse zaten adı üstünde fb. İlişki dinamiği nasılsa artık, her buluşmada seks amacıyla zaten bir araya gelinir.
- +1 yıl
aslında kastım şuydu burada sevgili aynı zamanda kişi için iyi bir seks partneriyse o zaman mükemmel bir seks ve aşk ilişkisi yurur
- +1 yıl
Aşk çok şart değil hatta olmasa daha iyi 😀 bana göre arkadaş olsun, paylaşım olsun, dürüstlük olsun ve seks de olsun. En doğru ilişki çeşidi bu.
Aşk beraberliklerinde savrulmalar çok görünüyor. İlişkinin Mutluluk getirmesi zor oluyor. - +1 yıl
kesinlikle bir kadının bu kadar mantıklı düşünmesi beni etkiledi doğrusu bu bir zihinsel ve ruhsal tatminlik olayı aşk olduğunda karşılıklı beklentiler işin içine giriyor ve doğası bozuluyor
- +1 yıl
Erkek bana yaklaşırken böyle gözüme gözüme silkini sokarak gelmesin yeter 😀 salt fb ilişkileri veya aşk ilişkileri hiç benlik değil.
- +1 yıl
o kadar iyi anlıyorum ki seni orada kaliteli ve bilgili erkek devreye giriyor :) kadının zihin yapısını anlayan ve bilen hisseden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal kendi kararları
10 Yorumla Evet her buluşmada olması gayet normal bizde de öyle her iki taraf İçin de şu an da rahatsız olan yok sizde var ise sebebi nedir acaba
12 Yorumla- +1 yıl
bizde de sorun yok rahatsız olan da yok genelde algı tam tersi yöndedir ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim yok o işler senin gibilerin işi, bide mezarı düşünün iyi olur.
11 Yorumla- +1 yıl
dayı rahatsız olduğun soruya gelme ben her koyun kendi bacağından
+1 yılOlmak normal değil ama iki taraf da istiyosa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBuluşma sıklığına göre değişir o..
10 Yorumla
+1 yılDeğil niyetiniz belli yer dediniz o
10 Yorumla
+1 yılbence olmalı
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği