Ne kadar ileri gider sadece onu elde etmek şstedigi için bunun kesin vardır ortalama bir zamanı capkın sırtlan diyelim bir yerden sonra artık yeter ben yapacagımı yaptım kız yeşil ışık yakmıyor pes mi eder yoksa capkınlar için zaman yok ısrarla kız istemiyor diyelim yinede peşinden gider mi yani bunun bir zamanı var mı ne kadar uğraşır o kız için ya da neden bukadar çok uğraşır ve kıza takar o kızı elde etmek için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbana sorarsanız saatlerini 6 ay kadar bir süre sevmediği birisine kimse vermez. çünkü mantıklı değil. esk*rta gitse onlara göre daha mantıklı.
yine de aynı anda bir sürü kızla konuşup aynı anda hem esk*rta gidip ileride bedavaya getiririm kafasında şerefsizler de vardır.
sırf böyle şerefsizler yüzünden cinsellik ötekileştiriliyor halbu ki cinsellik sevdikçe artan bir şey abazalar sağolsun doğanın içinden geçti.
bu yüzden ne zaman biriyle tanışsam kartlarımı çok açık oynuyorum şu saatte bunu yapıyorum istersen sen de gel gibisinden.05 Yorumla
Soran+1 yılAy içinize mi dogdu benimde bir durum var ve 6 aydır peşimde… ama benim durum biraz değişik şimdi biri var beni cok beğeniyor aynı iş ortamındayız bazen bana dalıp gidiyor bazen bakıp duruyor gözlerime ben gözlerine bakamayınca daha fazla konuşunca bana benimle konuşurken gözlerime bak diyor ne var bu gözde anlamadım gitti sevgili durumu gibi birşeyde olmadı mesajlaşma buluşma hiç bir şey olmadı zamanında kendisinden hoşlandığımı biliyordu karşılıklı iltifatlarda etmişligimiz var ama sonra ben bunun hayatında birisi oldugunu öğrendim ve uzaklaştım mesafe koydum araya o mesafeden sonra sanki cıldırdı o eski ilgiyi aradı ama hayır göstermem istemiyorum cünkü ve biz imkansızız kendiside bunu biliyor belirtim hareketlerimle kendisine umursamaz davranıyorum ama umursamaz davrandıkca daha cok arkamdan koşuyor tarzını herşeyini benimle aynıymış gibi yapmaya calışıyor onu beğenmemi istiyor ve ilgi cekemeye calışıyor amaçı ne anlamıyorum ve bu 6 aydır böyle
- +1 yıl
evliliğinde mutlu değil. bu da ayrı bir konu zaten 6 aydan kastettiğim sevgililikti. yani 6 ay boyunca gecesini gündüzünü size veriyorsa seviyordur. ama sizin kastettiğiniz kişi atlayacak dal arayan bir maymun. dal bulsa aldatacak. bu da evliliğinde mutlu olmamasından kaynaklı.
- +1 yıl
maalesef toplumumuz sorumluluk sahibi değil. hayatımda kimseyi aldatmadım ama bazı insanlardan dolayı aldatanları bile anlar oldum..
Soran+1 yılİyide ben buna benim o dal olmayacagımı anlatım belirtiyorumda bu neden ozaman şansını başka yerlerde denemiyorda kafayı bana takmış? Aşırı yorucu cok yorucu oluyor gece gündüz degil iş yerinde öyle oluyor peki bu maymun mutsuzsa neden ayrılmıyor milletin peşinde deli divane gibi eahat vermiyor ayı
- +1 yıl
çünkü ezik eşiyle ayrılmaya korkuyor. bağımlı muhtemelen cinsel ihtiyaçları karşılanmıyor gizliden işleri pişirmeye çalışıyor. birde nafaka olayı var orası ayrı mevzu. kafayı da size takmamış sadece bir hevestir sizinle birlikte olsa bile senaryo az çok bellidir. mutlu olacağınız vaatleri verilir eşiyle boşanacağını söyler boşanamaz cesaret edemez bir arada bir derede kalır. ardından bir şekilde eşi öğrenir çünkü böyle şeyler 6. his gibi birşeyle hissedilir bir bakıştan bir tavrından anlarsın sonra adam boşanır cinnet geçirir başınıza bela alırsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Kendinden emin ne yaptığını bilen nitelikli bir erkek çok fazla uğraşmaz! kaliteli adam işi değil bu sorduğun!
17 Yorumla
Soran+1 yılYa benim durum biraz değişik şimdi biri var beni cok beğeniyor aynı iş ortamındayız bazen bana dalıp gidiyor bazen bakıp duruyor gözlerime ben gözlerine bakamayınca daha fazla konuşunca bana benimle konuşurken gözlerime bak diyor ne var bu gözde anlamadım gitti sevgili durumu gibi birşeyde olmadı mesajlaşma buluşma hiç bir şey olmadı zamanında kendisinden hoşlandığımı biliyordu karşılıklı iltifatlarda etmişligimiz var ama sonra ben bunun hayatında birisi oldugunu öğrendim ve uzaklaştım mesafe koydum araya o mesafeden sonra sanki cıldırdı o eski ilgiyi aradı ama hayır göstermem istemiyorum cünkü ve biz imkansızız kendiside bunu biliyor belirtim hareketlerimle kendisine umursamaz davranıyorum ama umursamaz davrandıkca daha cok arkamdan koşuyor tarzını herşeyini benimle aynıymış gibi yapmaya calışıyor onu beğenmemi istiyor ve ilgi cekemeye calışıyor amaçı ne anlamıyorum
Soran+1 yılDedim ya işte girişmedim ciddi bişey olmadan uzaklaştım ama sorun o uzaklaşmıyor
Soran+1 yılHayır diyorum ya sana okumadınmı yazıklarımı
Soran+1 yılAynen öyle bişey olmadan diyorum bişey olmadıgı halde yinede 6 aydır böyle devam ediyor pes etmiyor
Alana kadar pes etmeyi sevmez kunduzlar y, yeşil ışık yaktıysan zaten kapinda bile yatar
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle bir durum oldu ama o ışıgı hemen kırmızı yaptım ama maalesef anlamıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ay iki ay en fazla üç. Sonrasında daha uzun bir süreç var.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeğendi ise cinsel amaç elde edene kadar devam eder
Soran+1 yılEyvah ya beğendi işte sorun orada kaynaklanıyor nasıl uzaklaştırım?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ki eğer birlikte olursan yakayı hiç kurtarmazsin. Hiç görüşme oldu mu aranızda
Soran+1 yılHayır olmadı ama hani beni istediğini hoşlandığını belirti
Cevap sahibi+1 yılDemek ki hayatındaki de dahil hangisini avlarsam diyor beyefendi
Soran+1 yılPeki napsam tam anlamıyoa gider umudunu yitirir?
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ciddi düşündüğüm birisi var artık. Daha fazla uzatırsan rezil ederim seni bu ortamda diyebilirsin. Bıçak gibi keser
Soran+1 yılAma bunu söylemek kolay değil benim için cünkü benim bir üstüm o
+1 yılBaşarana kadar
05 Yorumla
Soran+1 yılBaşaramayacagını mezaman anlar
- +1 yıl
Engellenirse
Soran+1 yılAynı iş ortamındayız
- +1 yıl
Hiç çekinmiyor mu ya işyerinde adım çıkar diye
- +1 yıl
Eğer istemiyorsan böyle yapacağını söyleyebilirsin istersen
+1 yılYatağa atana kadar böyle devam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye ve onu tahrik etmeye bağlı
00 Yorumlaiki bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek bir kadını sadece kullanmak için elde etmek isterse en fazla kaç ay koşar peşinden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat