Çok uzun yıllar süren ilk ciddi ilişkimde ki ten uyumunu daha sonra hiç bulamadım. Bu normal mi? Bunun sebebi neden kaynaklanıyor olabilir? Lütfen unutamamak gibi sığ cevapların dışında birşeyler söyleyiniz
Tabi ki hayır, ten uyumu parmak izimiz gibi bir şey değil. Benzer tenlere sahip pek çok kişi var, dolayısı ile doku, koku vs. de benzer olabiliyor. Tabi bu her yerde bulunabileceği düşüncesini akla getirmesin.
O yüzden bulamamış olman normal, sebebi de zaten nadir bulunuyor olması. Hatta bazen ten uyumuna diger faktörler de eşlik eder, o durumda benzer şekilde diğer faktörleri de arar zihin ve vücut bu işi daha da zorlaştırır...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yani bulması zor bir şey. Aktif bir cinsel hayatım var. Bir çok kişiyle takıldım ve takılıyorum da. Ama ten uyumunu sadece 2 kişide hissettim. Cidden farkli bir his
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında soruma sizin gibi birisinden yanıt almayı istiyordum. Çok teşekkürler. Peki sizce ten uyumu için en büyük etken nedir? Ben birşeyler hissetmediğim biriyle asla birşeyler yaşamayan birisiyim. Ama maalesef ilk sevgilimde yaşadığım ten uyumunu asla bir daha bulamadım.
"dokunmayı karşı koyulamaz hale getiren, feromonlar gibi hormonal, bilinçaltı süreçler gibi psikolojik ve tarafların birbirlerinin cinsel anlayışına hitap eden öğelere sahip olması durumu gibi, sosyal çerçevelerde iki kişi arasında meydana gelen olumlu ve çekici etkileşimlere verilen isimdir".