+1 yılten uyumu farklı bir şey , dokunmadan karşındaki kadından aldığın enerji burada diğer duyuların öne çıkıyor dokunmadan alabiliyorsun o enerjiyi anlatması zor biraz
13 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum da işte mümkün mü tek taraflı hani o ten uyumu iki taraflı olur ya genelde
- +1 yıl
herkesin ten uyum anlayışı, hissetmesi farklı, sana göre uyum yoktur. ama karşı tarafa göre vardır... derlerya karşılıksız aşk onun gibi bir şey
- +1 yıl
He çok güzel anlattın He helal olsun teşekkür ettim
En İyi Cevaplar
Mümkündür.
"Hissetmesi" yazdın, hisler kişiseldir ve bağımsızdır. Yani başka bir seye ihtiyaç duymaz oluşmak için.
Ten uyumundaki his de özünde bir histir ve onda da kişisellik devreye girer. Nasıl ki diğer hislerde iki kişi arasında farklılık olabiliyorsa bunda da olur. Sen uyumluyuz dersin, o hiç alakamız yok der.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Karşılıklı olur. Adı üstünde uyum
13 Yorumla- +1 yıl
Bu da çok mantıklı ya
- +1 yıl
Ne demek
+1 yılİki tarafta hissetmeli bence.
212 Yorumla- +1 yıl
Kanki işte atıyorum sen sevgiline bi ten çekimi hissediyosun ve onun da hissettiğini düşünüyorsun ama belki de tek taraflı mı ki olabilir mi diye kafama takılıyo sjdjdjdd cunki bu ten hani sen dokununca ona da aynı oranda çekici gelmesi lazım mantıken kafam çok karıştı ya dkk
- +1 yıl
Ben anlarım ten uyumumuzu hissediyor mu diye 😂 bunun yolları var ama cinsel konulara giriyor her türlü jdjd
- +1 yıl
İlle de cinsel mi oluyo ya dokunmadan da bilemeyiz mi sldldldld he sen deneyerek ilerliyosan o başka dkdkdkdkdmdmdmdmfmfkf
- +1 yıl
Deneyerek kanki diğer türlü yalan söylemediğini nerden anlicam jdkd😂
- +1 yıl
Ya heycanlanması ne bilim sürekli dokunması falan kskd ille de deneme sürüşüne mi çıkman lazım kskdd konuşturma beni milletin içinde ya dkdkdkd
- +1 yıl
Hahahaha ya sen açıyosun 😂 dokunması ellemesi falan abazalıktan da olabilir yani
- +1 yıl
abazayı ayırt edebiliyoruz ya ben biliyorum kdkddkd kanki sevgiyle Samimice dokunması çok başkadır ya hani tecrübelerinde bu yok mu reyis dldkdd
- +1 yıl
Öyle bi diyorsun ki sanki her gün biriyleyim knk 😂
- +1 yıl
Dmdödldldflf yav diger soruma duyar kasıyolar sinir oldum onlarla ugraşmaktan yazamayrum dkdkdkdkd oy sen her gün birini mi istedin sen sldldldldld her fırsatı kollayım da belli boşluğuna gelir sldkdkdkd
- +1 yıl
Gördüm ya boş yapıyorlar 😂 sıkı kolla beni jdkdk
- +1 yıl
harbiden boş yapıyolsr kdkdd kolluyorum ya Allah büyük mskd
- +1 yıl
😂😂🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMümkün değildir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aşk nasıl tek taraflı ise bununda böyle yanları var.
00 Yorumla
+1 yılikinizde zenci veya beyaz ise evet
11 Yorumla- +1 yıl
Bu ne demek abi
Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. karşılıklı tabiki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Mümkündür evet
10 Yorumlamümkündür
00 YorumlaEvet karşılıklı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026