Evli birini seviyorum o karısını sevip beni daha çok çekici buluyor. Ne yapacağız?

Kendisi yeni evli. Karısını severken beni evlensem bile isteyeceğini söylüyor. Yani istek derken görüşmek ve olursa seks.

Ben ona karşı duygusuz değilim. Çok seviyorum. Sanalda biseyler yapıyoruz bana bayılıyor.

Reelde görüşmek isterim ama cinsellik yaşayamam. Bu kadar ileri gidemem.

(Gidersin diyenler olacak yorumda. Herhalde kendinizden biliyorsunuz işi !)

Onu öyle herhangi biri gibi sevmiyorum aşırı çekici yüzü var dişleri bile.. bı sesini duysam azıyorum. Görmek nerdeyse yetiyor. O da öyle sadece yüzümü bile görmesi yetiyor nerdeyse..

Evlensen de sen istediğin an sevişirim seninle görüşürüm diyor.

Ben kalben seviyorum onu. Merak etmeyin 2 güne bitireceğim. Ama onun kadar albenilisini görmedim onu çok özleyeceğim

Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojim iyi değil. Ben bana yardım edin diye soru paylaştım k*hpe diyin diye değil. Boyle biseyi ilk kez yaptm. Ben böyle karaktersiz değilim. Etrafinizda karakterli dediğiniz kim varsa bende onlar kadar vardım. Şimdi bu bktan olayı yaşıyorum. Siz aşık olmadınız mı? Bırakmak zordu değil mi? Bende braktm kaç kez ama yine yazdı bı şekilde konuştuk. Bitireceğim ama yardm edin😓😓
Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojim bozuk dedim gerçekten hiç umursamadınız. Benim her gün midem bulanıyor kendimden her gün. Ben çekiliyorum bu dünyadan siz namuslu olun benimyerime
Evli birini seviyorum o karısını sevip beni daha çok çekici buluyor. Ne yapacağız?