Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aşk ve seks farklı kavramlar. Aşık olan seks düşünmez, seven kıyamaz (!) (Kıymak ne demekse..)
Ayrıca her cinsellik düşünen de sevmiyor anlamına gelmez.
Sevip sevmediğini bu şekilde anlayamazsınız. Zamanla farklı şeylere bakıp analiz yapın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olan erkek seks düşünmez algısının değişmesi lazım. Normal olanı insanın aşık olduğu kişiyle seks yapmasıdır, ona karşı cinsel arzu hissetmesidir. Bu yanılgı, cinselliğin ilişkiyi kirlettiği gibi anlamsız ve geçerliliği olmayan bir düşünceden kaynaklanıyor. Maalesef "some Türk toplumu problems".
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi erkekler aşık oluyor doğal olarak ikincisi ise cinselliği sevdiği zaman tabii ki düşünür. Aslında normal olanı da bu bence. Ben seviyorsam düşünürüm, sevdiğim insanla o tutkuyu yaşamak istemek kadar doğal bir hak olabilir mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılasik oluyoruz ama biz erken yasta oldugumuz icin genelde ask acisini daha erkenden goruyoruz ve bizde ask acisinin gecmesi ve kendimizi toparlamamiz 3 gun flan surmuyor belkide yillar suruyor ben birini cok seviyordum duygularimla oynadi mesela ilk sevgilimi uzerinden 7 sene gectikten sonra yaptim ve ilk sevgilimdi o da aldatti simdi ikinciyi ne zaman bulurum bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılYa insan sevdiğini arzulamasi çoknormal. Kim diyor insan sevdiği ile seks düşünmez diye 🤣
Ne yapsın sevdiği bir kenarda dururken gidip düşmanı ile mi sevissin🤣🤣00 Yorumla
+1 yılCok seviyor çok değer veriyor fakat inançları dışına çıkınca işte ozaman bir anda gersey bitebiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani inançları dışına çıkınca anlamadım
+1 yılFreud ne der aşk libidodur. Yanı aşk duymuş ise deme ki cinsel olarakta beğeniyor seni ve beraber olmak istiyor. Her dakika aşık oluruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan niye seks düşünmesin allaşkına. Rahibe misiniz?
018 Yorumla
Soran+1 yılBu fikirleri aklımıza sokan erkekler ve sizin gibi erkek olan babalarımızın cocuklarına ortak öğretileri
- +1 yıl
Aslında aşk diye bir şey yok bu kadınların uydurması. Sevgi, saygı ve seks var. Aşık olmak karşı taraftan hoşlanmak aslında bir cinsel çekim hissetmektir.
Soran+1 yılseks yaptığımı nereden çıkardın mal
Soran+1 yılTipine sokayım
Soran+1 yılKafanda kurma 🤮🤢
Soran+1 yılSen beni mi takip ediyorsun sorduğum soruları ben bile unutuyorum 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Soran+1 yılNe erkekler var ya sorulara bile azıyorsunuz 🤣🤣🤣
Soran+1 yılMaşallah ya sana unutmamış sen bi altını hak ettin 🤣🤣🤣
Soran+1 yılSen niye hiçbişeyi unutmuyorsun ya asıl soru bu
Soran+1 yılYalanı o soruda söyledim bu soruda değil. ✋🏼😎
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. aşık oluyor ama işte gel ki köreltenler de var o aşkı ne yapalım kadınlar gibi duygusal değiliz o kadar
00 Yorumla
+1 yılcinselliği herkes düşünür.. ilgi duyduğunu arzuluyabilirsin ama sevip aşık olmak ayrı bir duygu.. cinsellikte meyvesi..
00 YorumlaOldum hayla da aşığım ama kalbimle beraber söküp atacağım o duyguyu bir daha da kimseyi sevmeyeceğim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu nerden çıktı hepiniz aynı şeyi söyşer oldunuz ne alakası varya aşık olunca niye düşünmeyelim
00 Yorumla Seks olmadan aşk nasıl olacak kafa çok güzel yeminle
00 Yorumla
+1 yılne alakası var
aşık olduğu kadınla her erkek seks yapmak ister hatta daha tutkulu olur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılOluyor tabi. Bence bazı erkeler kadınlardan daha romantik, duygusal.
00 Yorumla
+1 yılValla benim kafa da karma karışık aşk seks vs hep karman çorman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduğum bayanla sadece beraber olmak geliyor zaman geçirmek. Cinsellikten çok sevişmek istiyor beden. Kokusunu almak, içine çekmek. Böyle şeyler.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşık oluyorsam birine emin ol en sağlam onun içinden geçerim yatakta aksine tam tersi bende
04 Yorumla
Soran+1 yılVay beee
Soran+1 yılGeç
Soran+1 yılTabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlandıklarımla asla hayalini bile getirmiyorum aklıma
02 Yorumla
Soran+1 yılYalanın batsın
Cevap sahibi+1 yılSenin fikrin senin düşüncen, değiştirmek için kanıta ihtiyacım yok. Ben buyum
Biseksüelim iki tarafa da ikgi beslediğimde cinsellik umrumda olmuyo. Kadınlara zaten çoğunluk duygusal gidiyo erkeklerde biraz daha cinsellik ağır basıyo o da her zaman değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kez aşık oldum aklıma gelmeyi bırak elim şeyime bile gitmedi hem de çok uzun bir süre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe seksi 1 ay elimle bile bi sey yapamadim yemeden icmeden kesildim
00 Yorumla
+1 yılAşık olan erkek niye seks düşünmesin ne alaka insan sevdiğiyle yapmak ister asıl
00 Yorumla
+1 yılduyguların cinsiyeti mi oluyor ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Yok be biz insan degiliz sanki
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğine kıyabilir mi
00 Yorumlayok olmuyoruz havaya bakıyoruz sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılher türlü düşünüyordur
00 Yorumla Erkekler sexs düşünmeden imkansız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler her zaman seks düşünür
00 Yorumla
+1 yılBence evet. Gerçekten sevenler vardır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sayenizde bıraktık o işleri
00 Yorumla
+1 yılyanlışlıkla olabiliyor
00 YorumlaSenin gibiyse her şey düşünülür 😍
00 Yorumla
+1 yılBen hiç olmadım
00 YorumlaÖnceliği olmuyor o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldum halada aşığım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen oluyorum gerisi beni ilgilendirmiyor
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılOluyoruzda yalanci kadinlara nasil olalim
00 Yorumla
+1 yılY9kk
00 Yorumla
+1 yılOluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasın
00 YorumlaOluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmez sevince
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar