Daha doğrusu aşk diye bişey var mı.Ben inanmıyorum bence aşk kadınların duygusallıklarından faydanılarak yapılmış bişey.erkeklerinse tek amacı var cinsellik aşk falan zaten yok onlarda bence.Kadın salak gibi aşık olur bğlanır ama erkekteki asıl amaç bellidir zaten.Genelleme yapma diyebilirsiniz ama bence butun erkekler için böyle ve bende artık bi erkek gibi bakıyorum bu olaya aşk falan aramıyorum siz ne düşünüyosunuz ? Erkekler de aşık olur mu?
Cevabın nedir?
Erkeklerin dünyasında ilk görüşte aşk diye bir olgu bence asla yoktur. ilk görüşte cinsel veya ruhsal çekim vardır, hatta tutku vardır, yoğun ilgi vardır, şehvet vardır, merak ve tanıma isteği vardır… ancak aşk yoktur. erkek dediğin, öyle kolay kolay aşık olmaz. aşk, erkek için neden isteyen, altı doldurulması gereken, temeli oturtulan, erkek sözü ile ifade edilen bir dürüstlük düzeninde, bir kere ifade edildi mi, arkasında durulması gereken bir olgudur. bu nedenle erkek, asla hemen aşık olmaz ve asla hemen aşktan söz etmez. erkek için aşk ciddi bir konudur, sorumluluk içerir ve geleceğe yönelik bir ifadedir; önemsenmesi ve ağır tartması gerekir.erkek, önce kadında hayran olacağı, saygı duyacağı, yanına aldığı zaman gurur duyacağı, ‘benim kadınım’ derken yüzüne ve yüreğine doğru seçim yaptığına dair bir güven ışığı yayacak özellikler arar. bunları bulamadığı an, bu ilişki bir tutku, bir alev, hafif ve geçici bir serüven düzeninde seyreder ve bir zaman sonra tükenir, sevgiye dönüşmeden anılar torbasına girer, kaybolur gider. oysa bu aynı erkek, bu kadında hayran olduğu, saygı duyduğu ve tanıdıkça etkilendiği özellikleri biriktirmeye başladığı an, kadını sevmeye başlar. Bu sevme sürecinin en önemli besini ise beğenmedir.erkekler asla hemen aşık olmazlar ve bu nedenle asla hemen aşktan söz etmezler. erkekler çocukların aksine, önce saygı duyar, beğenir ve sonra severler. ve bunun içindir ki, erkekler sevdiler mi iyi severler, güçlü severler. erkekler için aşk ciddi konudur, kadınların aksine..umarım açıklayıcı olmuştur.ben bir erkek olarak üzüldüm gerçekten bu şekilde düşünmenize,en azından genelleme yapabilirdiniz..
140 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet cinsellik bir erkek için çok önemli.Bilmiyorum belki kadınlar için de öyledir.Ama evet erkekler de aşık olurlar,Çünkü ben aşık oluyorum ve senin tabirinle salak gibi aşık oluyorum,çok seviyorum,çok bağlanıyorum ama bunları yaparken hiçbir zaman amacım cinsellik olmuyor.Tabi sevdiğin insanla o da istediği için cinsellik yaşarsın ama hiçbir zaman hiçbir kadınla sırf cinsellik yaşamak için sevgili olmadım.
İnanır mısın bilmiyorum ama bazen bir erkek bir kadından çok daha duygusal,çok daha sevgiye,aşka muhtaç olabiliyor.Biz de insanız sonuçta.Erkekleri yanlış tanıma lütfen.147 Yorumla
Soran+1 yılpeki.Bİ adriana lima gelse yada beğendiğin başak kadın ve o çok sevdiğin kadın hangisini seçersin.Daha doğrusu o beğendiğini görünce benım sevdığım var diyip gözün görmez olur mu.Doğru cevap bekliyorum lütfen
- +1 yıl
Her şeyim üstüne yemin ederim ki,eğer o çok sevdiğim kadın da beni seviyorsa,dünyanın en güzel kadını da gelse onu hiç kimseye hiçbir şeye değişmem.Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.Ben sevdiğim zaman sevdiğim kadın benim için dünyadaki en güzel varlık haline geliyor,sadece böyle olması gerektiğini düşündüğüm için değil gerçekten de öyle görüyor ve öyle hissediyorum.Önemli olan tek şey sevgi ve aşk..
Soran+1 yılherkes senın gıbı değil diyelim o zaman
- +1 yıl
Kadınlar neden hep mutsuzlar biliyor musun?Bence her kadında görünmeyen bir radar var ve etrafta ne kadar çok duygusuz,sadece kendini düşünen erkek varsa dönüp dolaşıp onları buluyor.Ve sonra da neden bütün erkekler böyle deyip,mutlu olamıyorlar.Benim gibi düşünen tonla erkek vardır ama göremiyorsunuz herhalde,bilmiyorum..
Soran+1 yılAllah karşılaştırsın o zamn ne diyelim.Ama sana neden bılmıyorum ınansım geldı ve belkı bırıde benı böyle sever umudu oluştu içimde.sağol belki bunun sayesınde bişey olur inşallah
+1 yıl
olurlar, hem de dibine kadar asik olurlar... dibi bulduklarinda artik bitkisel hayat baslar onlar icin... hep sevdikleri kadini duslerler, onunla konusurlar hayallerinde... sevdiklerinin hayallerini bir an olsun yanlarindan ayirmazlar... artik hayat, sevdiklerine endeksli bir hal almistir onlar icin...
erkek sevdiginde tum herseyini verir... elinde avucunda ne varsa onu paylasmak ister sevdigiyle... paylasip daha da arttirmak ister mutlulugunu... erkek icin mutluluk, her cumleye O'nun adiyla baslayabilmektir... Besmele'den sonra her ise bi de Canan'inin adini soyleyerek baslayabilmektir... hal boyle olunca erkegin aski, bi muddet sonra tutkuya donusur... eger cananindan da bu ilgiyi alakayi anlayabilecek kaldirabilecek tavirlar gelmezse, erkek disardan sapkin tutuklu ya da bagimli gibi gorunebilir... * iste erkegi bu derecede sevgilisine baglayan sey asktir... sevgisidir..:)54 Yorumla
Soran+1 yılsen nerden bılıyosun bı kere
- +1 yıl
:)
neden olmasın onların kalbi yokmu :D
erkeklerde aşık olur fakat çogu erkek için aşktan önce gelen bazı saçmalıklar vardır.30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 31,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, erkekler de aşık olabilirler. Aşk, cinsiyetle ilişkilendirilmeyen evrensel bir duygu ve herkes, kadın ya da erkek olsun, aşkı deneyimleyebilir. Aşk, duygusal bir bağ kurma, yakınlık hissi, bağlılık ve tutku gibi çeşitli duygusal bileşenleri içeren karmaşık bir duygusal deneyimdir. İnsanlar farklı şekillerde aşık olabilirler ve bu deneyim, kişinin duygusal ve ilişki geçmişi, kişiliği ve yaşam deneyimleri gibi birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Erkeklerin de duygusal ve romantik ilişkilere kapılarını açmaları ve aşkı deneyimlemeleri oldukça yaygındır ve bu duygusal bağlar, sağlıklı ilişkilerin temelini oluşturabilir. Unutmayın ki aşk, herkesin yaşayabileceği güçlü bir insan deneyimidir ve cinsiyetle sınırlı değildir. Aşk, insanların yaşamlarının önemli bir parçasıdır ve cinsiyetle sınırlı değildir. Erkekler de aşık olabilirler ve duygusal bağlar kurabilirler. Aşk, insanların duygusal, zihinsel ve fiziksel olarak başka bir kişiye derin bir bağ hissettiği karmaşık bir duygusal deneyimdir. Kişinin aşkı nasıl deneyimlediği ve ifade ettiği kişisel tercihlere, kişiliğe ve yaşam deneyimlerine bağlı olarak değişebilir. İnsanlar farklı şekillerde aşık olabilirler ve aşkın tanımı kişiden kişiye değişebilir. Aşkın sadece kadınların duygusallığından kaynaklandığını söylemek, cinsiyetlere dayalı bir genelleme yapmak anlamına gelebilir ve bu yanlış bir yaklaşımdır. Herkes duygusal bağlar kurabilir ve aşkı deneyimleyebilir, ve aşkın sadece cinsellikle ilgili olduğunu düşünmek eksik bir bakış açısı olabilir. Her bireyin aşkı nasıl yaşadığı ve ifade ettiği farklıdır ve kişisel deneyimler ve ilişki tercihleri bu konuda büyük bir rol oynar. Herkesin duygusal ihtiyaçları ve tercihleri farklıdır ve bu ihtiyaçlara saygı göstermek önemlidir. Sonuç olarak, aşkın varlığı ve önemi, birçok insan için gerçektir ve bu, cinsiyetten bağımsızdır. Aşk, insanların ilişkilerde derin bağlar kurmalarına, mutlu olmalarına ve hayatlarını zenginleştirmelerine yardımcı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBiri bana dedi ki sana aşık olmuş seni seviyor yani ne demek bu hoşlanıyor ve yatmak istiyor çünkü değişikti cenaze evinde yine istedi zorla olan şeyi yani ne demek oluyor eskiden boşuna yatmak istemezdi zorla da yaptı kardeşi kurtardı maalesef benden hoşlanıyor yani evet olabilir ama tabiki niyet kötü ne peki o güzel fiziğinle yatmak isteği ya o beni tanıyor kuzeniz düğünlerde karşılaştık köyde hep birlikteydik fındık ayları sonra akrabayız onlar gelebilir biz gidebiliriz yine de olabilir ama yurtdışında inşallah bir daha denemez ama kullanma ihtimali de var kullanmak istiyor da olabilir ve ben onu sevmiyorum hiç sevmedim seven insan zorla mı sormadan mı dokunur korkuturak saçmalık oda arkadaşı gibi kullanmak istedi şansını denedi bence çünkü kurnaz insanlar zaten çapkın
00 Yorumla
+1 yılKızlarda gerçekten aşık olabilirmi ? .Cesaretleri varmı dır gerçek aşka ?
Erkekler tabikide aşık olur hemde kızlardan fazla fazla duygusal olarak
erkek bağlanır kafasında ileriye yönelik şeyler planlar.kız da ağız ucu ile seviyorum der ama para kimde ise ona gider . neden .kızlar para ve lüks sever.
sonra erkek bu durum karşısında sevginin ve aşkın boş olduğunu anlar
bu arada kız hala duygusalım bağlanırsam şöle böyle severim diyerek erkekleri bu konuda hakir görür. kendini hep duygu gemisi ,aşk tanrıçası zanneder.
Erkeği hep bu duygudan yoksun olarak görür .
genelleme yaptığın için bende genelleme yapiyorum.
Sonra erkek önüne kim gelirse ilk aklındaki cinsellik tri çünkü
kalbindeki saf kötülüklerden arındırılmış sevgiyi sevdiği kız mahvetmiştir.32 Yorumla
Soran+1 yılhayattan soğuttun valla
- +1 yıl
sende bu soruyla beni ...
cok haklısınız . erkek olmama ragmen . kominist parayı buluncaya kadar ,erkek yeni kızı buluncaya kadar :((( kadında aşk kalp oyumu , erkekde aşk . gönül oyunu :P
22 Yorumla
Soran+1 yıldimi ama
- +1 yıl
aynen . okul ve iş hayatı 3 kız gitti benden , neden aşık oldum derken . öbürü öbüründen güzel ! ve yapma etme bulma dünyası en sonuncusuda başkasına aşık oldu :DDDD hani herzaman sınavlarda ilk aklına gelen dogrudur . ilk aşkı arasamda vakit cokkkkk geççç . hep aşkımdam ölürüz deriz ama kimse aşkdan ölmdigine göre ! bu aşk sizin tarifiniz doğru bir günlük mangal . kokusu ilk gün yayılıyor. mangal sönünce ?
Geçmişindeki kötü tecrübelerinin geleceğini yönlendirmesine asla izin verme. Sonra gerçekten duygusallığı ön planda tutan erkekler olarak enkazlarla başa çıkamıyoruz :)
Hem unutma baban da bir erkekti sonuçta...13 Yorumla
Soran+1 yılbabamda öyle zaten aksini iddia etiyorum
- +1 yıl
Seçicilikte hata yapıyor olabilir misin? Yani ne bileyim hiç kadın olmadım ama kadınların sezgisel olarak karşısındaki adamın özellikle de kendisiyle ilgili aklından ne geçirdiğini anlayabildiğini düşünüyorum. Cinselliği ön planda tutan adamla hayatının kadınını arayan adamı 1-2 buluşmada farkedebilmen gerekli. Belki sen olgunlaştıkça bu farkı daha net görebileceksin...
Soran+1 yılvalla daha bir erkekle bile buluşmadığım için farkında değilim ama olabilir tabi bilemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. cinsellik erkekte kadın içinde ihtiyaçtır
seven erkek sevdiği kızla evlenmeden cinsel ilişki yapmaz
kadında sevdiği için nikah ister
amacı cinsellik olan
kızı kullanmak istiyordur
duygusal erkekte genelde kızlar tarafından kenara atılır22 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle bi erkek yok diyorum işte
+1 yılMadem bu kadar eminsin aşık olduğumuza inanmıyorsun neden soruyorsun be kızım? Her canı yanan gelsin buralarda birilerine suç atsın. Git adam olanı sev o zaman serseri zübbe olanı değil.
32 Yorumla
Soran+1 yılyok almıyım sevmıcem kımseyı
- +1 yıl
O zaman ne diye kendine buradan prim yapmaya içini rahatlatmaya birilerinden evet sevmezler demelerini bekleyerek kendini kandırmaya çalışıyorsun?
Bu işin erkeği kızı olmazz ; ) onlar göstermeseler de bizim kadar duygusallar. Ama aşk her iki cins içinde geçici kısa süreli bir duygudur.
33 Yorumla- +1 yıl
+1:)
+1 yılbir erkek geneleme olarak şöledir istisna cika bilir erkekler elde edemedigi şeyleri daha çok severler örnegimi mazur görün köpek gibi süründür daha çok aşık olurlar erkek için aşk elde etikten sonra biter kadınlardada tam tersidir bence
50 YorumlaCinselliği s.e. Ben bi kıza aşığım ama aşk yok diye yaklaşmak istersen aşk ulaşıncaya kadar vardır.Ulaştıktan sonra aşk biter.O yüzden ben hâla aşığım..
14 Yorumla
Soran+1 yılulaşılmaz olacaksın yanı anladım
Soran+1 yılgeçmiyo kesinlikle uzaklaştıkça acı çekiyorum
+1 yılÖyle zaten*herşeyin duygusalı sizsiniz. Bütün erkekler odun bi siz ipek.
02 Yorumla
Soran+1 yılartık bende odunum valla
- +1 yıl
Bu işin kızı erkeği yok. Kızlar sadece daha çok gösteriyor tutamıyor ağlıyor feln filan. Yoksa ne kızlar gördüm odunun önde gideni ne erkekler gördüm karşımda ağlayıp zırlayan..
Erkekler de yanar, hem de nasıl yanar - yatmak çözüm değil bizi nikah paklar :)
https://www.youtube.com/watch?v=wyH197jJzz8
01 Yorumla
+1 yılYok aşık olmuyoruz :D soruya bakya öyle bir aşık oluruz ki
01 Yorumla
Soran+1 yılne biiliym ben kızım
+1 yılBence yanılıyorsun. Leyla ile Mecnun'un hikayesini okumanı tavsiye ederim. Ama bu her erkek Mecnun olmadığı gibi her kadında Leyla değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet her erkek meccnun değil ben bulundugumuz zamanı kastediyorum
- +1 yıl
Bu zamanda da aşık olan erkekler var.
+1 yıliki defa aşık oldum ama ikiside benden çok şeyler götürdü o yüzden aşka inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılKusura bakma da erkekler de aşık oluyor. Ben aşık olmuştum :(
02 Yorumla
Soran+1 yılgeçti mi
- +1 yıl
Geçmek mi? Aldatıldım :'(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim duygularımız yok mu ? aşık olamaz mıyız yani.. beynimiz ve cinsel organımız yer mi değiştirdi sanki..
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılyanlış düşünüyorsun.. çünkü genelleme yapıyorsun ama konuştuğun insan öyle anlattığın gibi biri değil..
+1 yılnadirende olursa olur belki hayatında bir kez ama çoğunlukl aşık olduğunu sanır :)
00 YorumlaYok, erkekler aşık olmaz.
41 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO erkek o hale gelene kadar neler yasadgnı asla bilemezsin onun için bilmedn yorum yapma.
00 Yorumla
+1 yılerkekler asık olur hemde nasıl olur
10 Yorumlabir ihtimal asık olan erkek..
00 Yorumlaçok haklısın artık bende böyle düşünmeye başladım
00 YorumlaAşık olmuyoruz biz değil mi? Taş taşıyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılbişey taşımıyonuz gibi
İşte gerçeği görmüş bir kız, gerçekler acıdır :D
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama dimi
Soran+1 yılhayır tamamen
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende inanmıyorum erkeklerin aşık olduklarına
41 Yorumla
+1 yılaşkı o kadar kolay bulsaydık!?
00 YorumlaErkek öyle bir aşık olu ki onu tanıyamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur tabi. niye olmasın ki?
00 Yorumlane arıyosun peki ?
06 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerın aradıgını
Soran+1 yılonun gıbı bısey
Soran+1 yılyani evet o ve adamın sasyal stattüsü
Gizli Üye(30-35)+1 yılkizlar bir erkekler bir
00 Yorumlaaşk aşk aşk !
00 Yorumlaasıl erkekler olur.
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz