Burada konuştuğum kız yok neredeyse hep tanıştıklarım şehir dışı oluyor uzak mesafe oluyor samsun gibi bir yerde tek gecelik veya fbuddy olacak kız bulamıyorum, siz nasıl buluyorsunuz?, yani bakımlı biriyim de, orta şekerde tipimde var, ağzımda laf yapıyor ama ne bilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılbahaneye ihtiyacın var senin. flört ettiğin kız ve yanında da arkadaşlarınız var diyelim. sadece kıza evi ilaçlattım eve gidemem demeyi dene. arkadaşında kalmanı önermezse bu hala bir şeyler yaşayacağı anlamına gelmez gerçi ama ihtimali var. bence sen flört etmeyi bilmiyorsun ondan da oraya gelmiyor olay. flört etmeyi bilmiyorsan da bir zahmet fbadin olmasın. benim flört becerim de var. bahane de bulurum yine de ilgilenmiyorum. ben varken senin mi fbn olcak ne saçma
37 Yorumla
Soran+1 yılBaba sen ne anlatıyosun
Cevap sahibi+1 yıldemek ki rahatsız edici birisin ya da insanlar yüzeysel şeylerle ilgilenmiyorlar
Soran+1 yılHayır sen soruma cevap vericekken kendinden bahsetmeye başladın, neden rahatsız edici olayım
Cevap sahibi+1 yılyok onu şakasına söyledim baya biliyormuşum istesem bulurum diye. Belki düşündüğün kadar sevecen biri değilsin etkileyici baktığını sanıp dik dik bakıyorsundur falan var ya öyle tipler
Soran+1 yılHayır ya çok dik bakmam kimseye gider sohbet ederim ama, konuyu oraya getirsem dövecekler gibi kaçıyorlar sanki
Cevap sahibi+1 yılkonu nasıl oraya getirilir ki görüştüğün kişiyle zaten. Düşünsene empati yap. Normal şekilde konuştuğun gelip bir anda ama bak bir anda öyle şeylerden bahsediyor. kim böyle bir şeyden rahatsız olmaz ki. kötü duruyor hem. sürekli flört ettiğin biri olmadıkça o ne öyle. dışarıdan ne kadar abazan durduğuna dair fikrin yok.
Soran+1 yılÖyle saçma olur tabi ki, hayır flört ediyoruz sonra ben cinsellik sevmiyorum yok bu şöyleydi yok bu böyleydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. burada genelde geyiğine bulursun.. hiç mi yok illa ki var bulduklarim oldu, ama sanal zordur reelde dene şansın daha yüksek olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAga zaten amacım sanal değil bilgisayar ekrarnına boşlacak deilim
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uzakta bulsam da giderim affetmem yakında bulmak için çaba harcamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılSen flört etmeyi bilmiyorsun bence
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum ya açıkcası
- +1 yıl
Bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılzaten kolay bulunan bir şey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bu altın mı ne böyle ya
- +1 yıl
bazı bölgelerde bulursun nerde yaşıyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma sen de git evlen
210 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecek kız da yok? :D
Cevap sahibi+1 yılVar da insanlar beğenmiyor
Soran+1 yılneyi beğenmiyor _?
- +1 yıl
Marslı gelinleri
Cevap sahibi+1 yılTipini kendisini beğen miyoe
Cevap sahibi+1 yılCinsellik ihtiyacını evlilik ile çözsün
Cevap sahibi+1 yılÇözülmüyor mu
+1 yılIyi zina yapmasin böylelikle az kudur bisey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEs*cort bul sgdhg
21 Yorumla
Soran+1 yılıyy hiç sevmem eskort iğrenç geliyor bana asjldaklsd
+1 yılevli bul bence
00 Yorumla
+1 yılburada bulamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılburada aramıyorum zaten ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi