Özgüveni yüksek insanların cinsel hayatı daha mı renkli?
Özgüveni yüksek insanın libidosuda yüksek midir?
Özgüveni yüksek insanların cinsel hayatı daha mı renkli?
Özgüveni yüksek insanın libidosuda yüksek midir?
Özgüveni yüksek olan insanlar daha cüretkar olabiliyorlar. Libidoları yüksek olabilir libido konusunda bir şey diyemem ama özgüven performansı etkileyebilir. Çekinceleri ya da korkuları yoktur. Bu da haliyle hayatının her alanına yansıyabiliyor.
🙏
Özgüveni yüksek olan kadın daha cüretkardır kendiyle barışıktır sekse daha davetkardır. Kadınların karanlıkta sevişme isteği bu sebeptendir. Birlikte olduğu erkeğin kendisini görmesini istemez aynaya bakınca mutsuzdur. Kadın seks tanrıçası gibi olmalı erkeğine davetkar son derece cüretkar
Cevap
21Cevap
Bence evet çünkü öz güveni yüksek olduğu zaman zaten dış görünüşü de iyidir ondan yüksektir.
Bence öyle bir genelleme yapılamaz. Sessiz sakin hiç beklemeyeceğin tiplerde ne libido oluyor bir bilsen.
Benim merak ettiğim şey libido değil aslında, özgüveni yüksek olan insanlar cinselliğe açık mı?
Ha evet orası kesin özgüvenli kadınlar bu konuda cidden farklılar. O da ailesinin kalitesi ve eğitim düzeyiyle alakalı
İnsanlar olarak sordum kibarlık olsun istedim aslında.
Sorumun asıl muhatabı kadınlar.
Kadınları cinselikle ilişkilendirmek istemediğim için postu öyle açtım.
Asıl merak ettiğim şey şu.
Özgüveni yerinde olan bir kadın sekse daha mı açıktır?
Ben de onu diyorum kesinlikle evet ama tabi bizim yobaz toplum genelde bunu kötü algılar. Onun için öyle tiplerden uzak durun.
Teşekkür ederim. 🌺😊
Önemli değil. Zaten bu hayat böyledir nerede saçma sapan tip var bulur sana verir.
Alakasi yok kendimden biliyorum. Öz-güven tavan bende ama o kadar 🤣
😄 Şapşal
Benim öz güvenim tavandır ve libidomda öyle sınırsız ve doyumsuz biriyim ama tespitin güzel ve doğru gözlemlemişsin gerçekten tebrikler nerden vardın bu kanıya
Kesinlikle öyle olduğuna inanıyorum yaşadığım için bizzat
Valla bilmiyom..
😄
Hayır. Tam tersi ozguvensiz olan daha çok açtır cinsellige libidosu daha yüksektir
libidonun cinsel aclikla alakasi oldugunu dusunmuyorum
Libidom yüksek ama özgüvensizim
Bence özgüven ile alakalı değil sanırım
Hayır. Bazen tam tersi
Libidoyla alakası olduğunu sanmam
olabilir, özgücensiz adam bastırır
Bence evet
Alakası yok
yani çok fazla cevabı var bu sorunun
Tavan yapar tavan
Olabilir
Evet öyledir