AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
normal değil ama bunu erkek normal görüyorsa bakış açısında sıkıntı var sağlıklı olan 2 günde 1 bence
Sende kaçamak yap öylesinden fayda gelmez bırak gitsin o totoş olmuş artık
Midem almaz, bana yapılmasını istemediğimi ben yapmam
O zaman elini kullancan
Hanimefendi anatomik olarak 2 hafta beklemesi imkansiz beslenmeye bagli olarak 2 - 4 gun arasi sperm kesesi dolar ve erkek surekli istekli olur bence baska birsey var
İstemiyorsan boşan diyorum boşanmıyor da
Kök sebep cok önemli konusulacak cok sey var ama buradan olmuyor işte
Çok haklısın. 5 yıllık evlilikte haftada bir çok az. 20 yılın üzerinde evliyim. Bize bile bir uygun değil. Eşinle evlilik terapisi deneseniz...
Bunu nasil basariyosunuz ablacim
@Hemsir64 uyum sanırım.. Taraflardan biri isteksizse diğer taraf için çok zor bir durum yaratır.
Bence erkeğin bu durumda önce hormon testi yaptırması gerekir. Yapılan tetkiklerin sonucu normalse terapi denenebilir. Fizyolojik bir sorun var ise, ona göre ayrıca tedavi benimsenir.
Bu sadece erkekle bi durum değil ki kadınlar da oyle ki kadin hastalıklarında hemsireyim
@Hemsir64 ben soruya göre cevapladım. Kadın elinden geldiğince adım atıyor. Erkek kaçıyor. Normal bir erkek kaçmaz. Sorun var.
Bununda başka nedenleri olabilir bir cok neden çıkıyor ama en mantıklı yorum ablacim bence birde cok şaşırdım sizin adınıza sevindim banada öğüt verirsen dinlerim yazabilrsin😊
bence seni arzulamıyor artık bir ilişki psikoloğuna mı başvursanız
Normal değil elbette bunu karşılıklı konuşmak birbirini dinlemek öğrenmek gerek
Sana bak ne diyecegim, senin en azindan gec vakit de olsa oluyor, biz 2 senelik evliyiz ayda bir oluyor desem? Bence sikayet etme, beterin beteri var.
Öyle Allah size de kolaylık versin fakat ben neden arkadaş gibi yatıyorum adamla? Bunun için mi anamın evinden çıktım?
Ayda bir mi ona ya öyle bir şey mi olur insan azar be
Su araya giren abazanlardan iki sey konusulmuyor ya
Cok haklisin ama ne yapicaz peki?
Araya girdiysek ne oldu yani
Bilmiyorum kuzum valla kafayı yiyeceğim. Özel bi durum ele de söylenmiyor ki. Buraya da yazınca abazalarla muhatap oluyoruz mecburen. Böyle evli insana bulaşmaya çalışana da Allah akıl fikir versin.
Biz abazamiyiz be sadece istekli kadını görünce biraz azıyoruz
Ben coktan pes ettim, 1 sene mucadelesini veridm artik umursamiyorum, yoksa psikolojim bozulcak artik. burada acik acik anlatamadigim seyler var onlari yapiyorum.
Yahu bu adam sinirlerimi bozmaya basladi benim
Bu adam kim
@kemal_kaya78 sensin ve şikayet ettim seni zaten terbiyesiz
Ayıp ettin simdi
Azgınlığın başına vurmuş galiba
Normal başına vurmasida
Şikayet etmen icin sebeb ne
Hiç normal değil en az 3 olmalı. Bizim 10 yıl oldu 3 ten dğşmüyoruz
Haftada bir se op başına koy bence 6 yıldır evliyiz 6 kere yaptığımızı hatırlamıyorum. Her hafta sürekliliği varsa tebrik ederim.
Sebep ne peki
Anasıyla babasıyla alt üst oturuyoruz onlarla iyiyse m evli oluyoruz değilsem ev arkadaşı
İşte ülkenin özeti evlenince yaparız deniliyor evlenince de böyle oluyor istek sürekli üst düzeydi ben evlensem rahat bırakmam 😂
Çok haklısın. Aranızda uyumsuzluk var okey. Konuşmaya çalıştın mı bunu açıkça ifade ettin mi?
Bazen olur öyle ya hemen işi aldatmaya götürmeyin yeri geliyor ayda bir oluyor yapmayın etmeyin.
Bence eşiyle cinsel uyumsuzluk yaşayan erkek sorusu bu
Normal degil iyi bir evlilikte seks olmuyorsa bu jstekli olmayanı bile canını sıkar.
Hayat ne garip isteyene istemeyen gelir istemeyene de isteyen gelir
Aynı benzer şeyler bizde yaşadık ama aştık hemen şükür 👍
Siz kari kocasının her saat olur gece olmasına gerek yok sende istek varsa durma
Hafta bir olmasın mı istiyorsun? Hafta bir normal değil mi sence?
Yapmak istemiyor zorlamı haftada bir ideal bu arada sürekli cinsellik düşünmek normal değil bence
10 yılı da devirince keşke haftada 1 olsa diyeceksin :)
Denemediğin sey kalmdiysa süresi de kısa sürüyorsa seksin bence sizin iş tamamlanmis gibi
isteksizlik soğumanızı gösterir ama sağlıklı bir birey en kötü 1 gün arayla sevişmelidir.
Bendede tam tersi, üc yil evli kaldim. Iki günde bir canim istedi. Sonra haftada ikiye düstü. En son anasina postaladim
Nden seni anlamiyor illa geceye bırakıyor
Bilsem inanın buraya sormam. Nezaket kavga her yolu denedim. Sonunda illa onun istediği zamana kalıyor. İstediğimi yapayım o istemeyince olmuyor
O zaman sende o isteyince yok de 3 5 gun 1 hafta belki düzelir
Düzelmiyor 4.5 yıldır deniyorum dediğinizi değişen bir şey yok
O zaman sen kendi kendini tatmin et birak oda kendini tatmin etsin
Hiç normal değil, sizin aşk hayatınız monoton olmuş artık
sana saygı bile duymayan adamdan neyi bekliyorsun. her şeyi kendi isteğine göre yapıyor. karşısında çabalayan 5 yıllık karısı var. çok yazık. uğraşacağın kadar da uğraşmışsın. ne desem bilemedim ben sürdürmezdim
Vay erkedes millete gelen sansa bak. Normalde erkrk ister kadin vermez simdi kadin istiyor erkrk gorevini yaomiyorr. Adaletini skm dunyaa😅🤣😅🤣 kesin her iliskiye girdiginizdede tam olarak tahmin olamiyosundur sen
iyi dayanmışsın ama
hiç oturup her şeyi konuştunuz mu?
Bizde evlenmeden önce 5 sene yaptik simdi evliyiz haftada bir ama tabi hamileyim ben ama takma derim biyerden sonra cidden öyle oluyor
Hamileliktede mi oluyor
Olur mu ya benim çalışma saatleri mesailer bile daha fazla
Boşaya bilirsin bu da bir boşama sebebi sadece erkek için değil kadın içinde geçerli bir sebep
Benim kocam da öyle ben isteyince yok diyo kendi gecenin bir vakti istiyo veriyorum tüm gün zaten yorgunum istediği saate artık son damlam adam enerjik... ama bizim hafta da bir değil daha fazla hatta hergün
Hergunse iyi ama maalesef boyle oluyor
Sizin yine iyi bizde yılda bir kere bile olmuyor artık eşimin isteksizliğinden dolayı
Saç kurutma makinası kullan sorun cözülür.
Bu arada sana saygısı yok maalesef deger vermiyor
Bendekinin erkek versiyonu. Valla işin zor ben de çözüm bulamadım kaç defa konuştuk sonuç hep aynı.
Çok kötü bir evlilik hiç evlenmesen belki daha çok olurdu dikkatli eş seçmek gerek
keske benim olsan sozdeyisi gecti aklimdan bir an 🫣
cirkin misin yoksam ya da az balina etli?
Aklina baska seyler sokmak istemem ama bilirsiniz bi soz vardir seninle iliskisi yolunda gitmiyorsa baskasiyla daha iyi gidiyodur
iyi ki sokmadin yanı 😂😂
Başka bir sorun var yoksa asla normal değil 8 yıllık evliyiz şu an bile haftada en az 2-3 o da eşim yorgun düşüyorum dediği için
Hayatınıza farklı renkler katın onu tahrik edin film izlerken felan
En iyi şu saati ikinize göre ayarlamak yanı yemekten 2-3 saat sonra iyi olur gibi
psikolojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
Gerek yok teşekkürler
lütfen rica ediyorum önemli
Daha şimdiden böyle olan erkekler gittikçe daha da düşüyor, peki o haftada 1 de yoğunluk nasıl? Sevişmeler uzun mu, kaç kere yapyıorsunuz, birde yaşlarınız kaç?
Ön sevişmeyle birlikte 35-40 dk arası. 1 kere oluyor olduğunda
1 kere olması çok düşük, bu 1 kerelik ilişki seni tatmin etmeye yetiyor mu? Yaşlar söylemedin bu arada
Tam anlamıyla değil. 26-31
Tamda en zirve olması gereken zamanlar, ama çok sinir bozucu olur, senin beklediğin ansızın yaklaşmalar, bitmek bilmeyen seksler, ama böyle senin zorlamanla olan ilişki bi yerden sonra sanada zevk vermemeye başlayacak, cinsellik bi evliliğin en önemli noktalarından biri, sen bunu yüzüne vurduğunda normal değilsin dediğinde ne diyor?
Öyle oluyo zaten. Bi kere kavga ettik benim canımı sıkma istersem 1 ay yapmam dedi. Soğuyorum zaten keyfi uyumadan geliyor diye ben niye kendimi ona uydurayım
İşte düşünemiyo adam, istersem 1 ay yapmam diyen erkek, o kadının gözünde erkekliğini iyice düşürür, ben bu kadını böyle bırakırsak, zamanla benden soğur başka erkeklere gözü kayabilir diye düşünmesi lazım ama düşünce 0. Sık sık yapsa, gece istemesi seni sinir etmez ama tamamen kendi keyfine bırakması sinir ediyor, normalde sen az seksi giyinsen, sen bişey demeden sana sırnaşması lazım, detaylı konuşmak ister misin?
Tam olarak beni özetlediniz. Birgün sabah adamı istedim uyanınca. İzinliyiz bi de. Ik mık dedi. Akşam kendi keyfi gelince istedi.
İzinli olunan günde ık mık denir mi ya, asıl tam sınırların zorlanacağı, her fırsatta yaşanacak gün, fantezilerin dibine kadar uygulanacağı gün, insana resmen tatil gününün boşa gittiği hissi yaratır. Birde şöyle bişey var, her seferinde istekli olduğum zaman yani, yine mi bunu ikna etmekle uğraşıcam düşüncesi insanı soğutur, gizliden çıksam mesaj atabilir misin, soracağım bi kaç şey varda
Ay valla beni anlattın ağzına sağlık.
Sen çıkıp soruyu beğenebilir misin
Çıktım soruyuda beğendim
Gördün mü?
Yazmadın hala
Sacede istemeniz yeterli olmaz.
Siz onu uyandırın bir müddet te siz kontrol edin.
Bu gibi sorunlarda çözüm senin tarafında olması lazım
Eşin hatalı böyle karısı var daha ne istiyor. Ergen mı de telefonla oynuyor, karısıyla oynasın
Çocukta yokmuş boşanmayı düşündün mü çünkü ayrılık sebebi
Niye ugrasiyon p*rno izlemeye devam etsin alismis o 31e
seni istemesinin sebebi olmali.. erken bosalma sertlesme vs sorun mu var ya da seni begenmiyor
Fizyolojik bir problemi yok
sen kilolu ya da bakimsiz misin ya da istedigini mi yapmiyosun
Dediklerinin hiçbiri değilim
insan cinsel ihtiyaclarini gideremeyecekse neden evli sorun sali cikiyor. sinir edici bir durum anliyorum seni. bana yazarmisin mesajdan
ilgini cekemicem galiba?
belliki kolayca yazmayan birisin ama seni nasil ikna ederim 5 dakika veremez misin?
no chance? nothing to do?
gel artik ama
Cinselliğin azalması ilişki için büyük risk
Ağlamak ne ya çocuk musun
Evliliklerin en büyük riski. Monotonlaşma
Ohhoo dedemle ninem bile haftada iki kez isitirdi
Bence az ama belli olmaz ki
Çocuk yapma zamanı geldi bence
ne alaka
sizin gibi zihniyetler yüzünden çocuk yapılınca olan çocuğa oluyo
@bilirkisibiri0 size katılıyorum. Çocuk bir kurtuluş yolu değil
kesinlikle
size de eşinizle beraber bir terapiye gitmenizi öneriyorum ya da eşinize her istediğinde olmayacağını açıkça belli edin net olun bi yerde olmuyo artık düzelmiyo neyse demeyin bence 💗
Çok az. Sadece isteksizlikle açıklanamaz
Sorduğumda da bi şey demiyor
ne iş yapıyor
kocan ağır iş mi yapıyor
severekmi evlendin peki
Seni kırmak istemem ama sanırım biri var
Klasik turk erkegi iste
Anlamıyorum gerçekten çocukta yokmuş işte sabah aksam seks yapın
Bizde cocuk var elimize geçmiyor
Beğenmiyor mu canım mi
Seni gozden cikarmis, sende onu gozden çıkar
Sor neden böyle