Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yaklaşık 3 haftalık evliyiz ve ilk günden bu yana nerdeyse her gün lişkiye giriyoruz ancak her gün olması beni halsiz ve dizlerimi -bacaklarimi güçsüz bırakıyor sizce ilk günler için bu sıklık normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlişki sıklığı normalde sendeki sentomlar degsk. Yaştan kaynaklı olabilr
Eşim 28 ben 35 im yaş farkı çok mu diyorsun?
Aranizdaki farktan bahsetmiyorm. Senin yasndan
Bilemiyorum yeni evlendik enerji m düşük kalıyor eşime göre.. Bu sıklık normal diyorsun sende evlisin sanırım sizde ilk zamanlar sıklık ne kadardi ve şu anda ne kadar sakıncası yoksa?
şu an 0 çünkü ayrılıyoruz ondan akıl alacagn son kişi benim
seyda028Yukarıda adamın biri laf atmış sana canım ileri geri bi göz at istersen
Kezban falan demiş nickini vererek
Bu erkeklerde olan bsi yani de herald onda da var. yarası olan gocunuo işte yaslandgno kabul edememek mı desem gerceg yüzüne vurmak mı desm
seyda028 siz bosverin onu ilgi çekmek istiyor o arkadaş sanırım laf atarak. Yaşla ilgili olabilir dediğin gibi çünkü her gün ilişkiye girmek bünyeme fazla geliyor bunu hissettim.. peki ne önerirsin bununla ilgili gün sayısını mı düşürmeliyim sence yoksa ek takviye yoluna mı başvurmalıyım?
Doktor vermeden bsi kullanma. Hatta direk doktora gt bu konuda eğer takviye ye ihtiyaç var derse o yazar. Kendi başına gidip alma daha biraz önce internette haberinde okudm adam uykusunda ölmüş Allah korusun yani. Gt doktora anlat derdini o gerekeni soler
@seyda028 Doktora gittim bugün eşimle birlikte ve durumu anlattık doktor her gün ilişkiye girmenin yaşıma göre fazla olduğunu ve bünyemi zorladığını söyledi (Senin tahminin doğruyumus) eşimin yaşıysa 28 ve o yaştaki bir kadıninsa her gün istemesi normal hatta günde 2-3 kez bile ilişkiye girecek isteği enerjisi olur dedi çözüm olaraksa orta yolu bulmayı önerdi...
Kısaca eşimin şu an her gün hatta günde 2-3 kez ilişkiye girebilecek isteği ve enerjisi varken benimse haftada en fazla 3.. ve bunun sebebi yaşlarımız olduğundan çözümü de yok... Bu yüzden kendimi hala suçlu hissediyorum ona karşı sence haksız mıyım?
3 haftalık evlilikte haftada 2-3 kez.. açık konuşmam gerekirse kabaca eşimin hakkını veremiyormus gibi hissediyorum..
On yaş onbeş yaş fark olanlar napsn yaa abartma snd. Kaç kilosun spor yapio musn. Bak spor yapmaya başla stresten uzak tut kendini o zaman daha dinç hissedersin kendini. O zmn sorun yasamazsn diye düşünüyorum
Takviye falan bsi verdi mi ya da sn istedn mi
B3 vitamini artı düzenli egzersiz önerdi
Sizin ilişkiniz bitmiş söylemiştin geçen ama yine de sormak istiyorum sizde sıklık nasıldı evliliğin ilk zamanları (ilk hafttalar) ve sonra rutine girince ne sıklıkta devam etmişti?
Bizde de nerdeyse hergun oluodu evlendgmz ilk zamanlar sonra hafta bir iki hafta bir falan a düştü ama bunun sebebi dış etkenlerdi.
Kanımın ve terimin son damlasına kadar pompalarım asla şikayet etmem
Abi senin kondisyon mu düşük
Öyle mi diyorsun?
Her gün olması normal mi birde düşüncen nedir?
Yeni evliler en az 6 ay evden çıkmıyor
Sen evli misin peki sizde sıklık ne kadar?
Evli degilim
Evlendiğinde sen ne sıklıkta yaşamak istersin peki?
Yeni evliyken özellikle?
Ben evlenmeden yapiyorum kanka o yüzden evlilik durumunda benim icin ekstra degisen bisey olmaz
Tamam kanka pardon 😁 ne sıklıkta oluyor sizin diye sorayım o zaman?
Ayda 1 hahaakdkaşkslfksfosş şartlarımız kısıtlı bizim
Sorun olmazsa sormak istiyorum kondisyon düşük dedin sizde süre nasıl peki içerde ne kadar kalıyor ve bir gün ya da bir gece içinde kaç kez oluyor yanıtlarsan sevinirim bugün gün içinde EiG leri seçeceğim?
2 günde 1 e dusueunt
Her gün fazla mı?
bence değil
Esin bakire miydi
Evet 28 yaşında şu anda yeni evlendik bende 35
Tm. Ondan iste çok doğal demi 28 yıllık ateşi var
Evet birde muhafazakar tesettürlü birisi öyle flört sevgili falan olayı da olmamış hiç zaten
Tm. En ideal hatun şanslısın onlar cesur ve cüretkar olur içindeki cevheri dinle emin ol içinde ne bastırılmış duyguları vardır. Aynı dediğin gibi bi sevgikin vardı türbanlı ailesi telefon bild yasaklamıştı. Hastane diye çıkıyordu sadece düşün. O şekil buluşup yatıyorduk o kızdaki istek arzu hiç bi normal kızda yoktu. Biraz onu serbest bırak cesaret ver semi uçurur
Az gir sende ozaman
Eşim istiyor direkt demese de her gün sırnaşıyor sence ilk günler için her gün olması normal mi?
Normal yani
Bacaklarım falan halsiz kalıyor her gün olunca.. sorun bende mi acaba ne önerirsiniz bu sorun için?
Ben abartısız merdiven çıkamazdim😂
Normal
3 haftaya yakındır her gün giriyoruz emin misin normal olduğuna?
Ya zamanla azalır zaten ne var
Halsiz kalıyor bacaklarım falan her gün yaptığımız için sorun bende mi acaba?
Ee eşine bunu de o zaman biraz ozleyelim de
Kıskandım
3 hafta için fazla değil mi?
Değiil
Normal