Cinsel Yaşam Biseksüel olmak sizce de iyi bir şey değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Her türlü zevki istediğin kişiyle yaşayabiliyorsun:) Biseksüel olmak sizce de iyi bir şey değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BilirObeni34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Bisex kadınlar için daha mantıklı ama erkek için değil bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden kadınlar için mantıklı erkek için değilse Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Kadın herseyi deneyebilir erkek için biraz kısıtlı 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hiç te öyle değil Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Bisex ilişkin oldu mu peki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Tecrübelerini dinlemek isterim Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bana göre değil bir kadınla yaşadığımı bir adamla yaşamak istemem kadınlar daha uygun bisex için bencev 0 0 Yorumla
Myrose66 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yani bence bisexsuel herseyi yaşamak istemek istediği için kendine öyle adlandirmis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E zaten amaç ta o ya. Biseksüellik öyle bir şey zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de biseksüelim ama zor yani 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden zor olsun ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliyim çevrem bilmiyor ve böyle yaşamak zor bencr Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle gizli kalmak zorundayız buda zor bir durum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kesinlikle öyle ilerde kızla sevgili olsam demek zorundayım paylaşmak gerek nasıl tepki alıcam o bile zor :/ Yorumla Soran +1 yıl En iyisi paylaşmamak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama ölene kadar böyle gitmekten korkuyorum yaşım 26 kızlarla bile sevgili olmadım. Sende durum nasık Yorumla Soran +1 yıl Ben 18 im daha henüz bende de hiç sevgili yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur ve mutlu oluruz umarım😊 Yorumla Soran +1 yıl Hadi inşallah bende öyle umuyorum Yorumla
beachandsand Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Teorik olarak evet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadece teorik değil bence pratikte de öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bisex kadınlar için daha mantıklı ama erkek için değil bence
Neden kadınlar için mantıklı erkek için değilse
Kadın herseyi deneyebilir erkek için biraz kısıtlı 🤣🤣
Hiç te öyle değil
Bisex ilişkin oldu mu peki
Evet
Tecrübelerini dinlemek isterim
Bana göre değil bir kadınla yaşadığımı bir adamla yaşamak istemem kadınlar daha uygun bisex için bencev
Yani bence bisexsuel herseyi yaşamak istemek istediği için kendine öyle adlandirmis
E zaten amaç ta o ya. Biseksüellik öyle bir şey zaten
Ben de biseksüelim ama zor yani
Neden zor olsun ki?
Gizliyim çevrem bilmiyor ve böyle yaşamak zor bencr
Orası öyle gizli kalmak zorundayız buda zor bir durum
Evet kesinlikle öyle ilerde kızla sevgili olsam demek zorundayım paylaşmak gerek nasıl tepki alıcam o bile zor :/
En iyisi paylaşmamak
Evet ama ölene kadar böyle gitmekten korkuyorum yaşım 26 kızlarla bile sevgili olmadım. Sende durum nasık
Ben 18 im daha henüz bende de hiç sevgili yok
Olur ve mutlu oluruz umarım😊
Hadi inşallah bende öyle umuyorum
Teorik olarak evet
Sadece teorik değil bence pratikte de öyle