Cinsel Yaşam Kızların gay ile arkadaşlığı samimi olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Kızların gay ile arkadaşlığı samimi olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Samimi olur kanka bizim okulda biri vardı öyle tüm kızlar onla arkadaş olmak istiyordu kötü değiller ya. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hm mm Yorumla liader +1 yıl Sevgilini elinden alabilir ama sevgiline gizli aşk besleyebilur dikkatli ol Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya sevgilim gay ile olcaksa benle ne işi var Yorumla liader +1 yıl Nerden biliyon kendini gizlemedigini sempati duymadigini Yorumla Soran +1 yıl Ökk Yorumla liader +1 yıl Noldu olmayacak bişey mi Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. pipisi işe yaramıyor diye bişey yok ama sana karşı kullanmak istemeyebilir. ben de öyleyim ama gay de değilim.. yani burada kişi önemli 0 0 Yorumla
zencefil000 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl Bir kaç kız arkadaşım samimi buluyordu beni (gayım) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla zencefil000 +1 yıl İçimizde kötülük yoktur çünkü Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Nasılsa bunda bizden zarar gelmez diye daha samimi olup arkadaş olabiliyorlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok samimi oluyo biseksüelim ben ve sohbet fena sarıyo kızlarla bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya ne diyorsun sen. O tiplerle ne uğraşıyorsun. Taş gibi erkekler burada dururken. Etme bulma💖🌸💖💖 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bilemeyiz erkek sonuçta 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama kalkmıyor Yorumla mihribann1 +1 yıl Gay erkekte kalkar ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Pasif te kalkmıyor diye biliyorum Yorumla crazzy42 +1 yıl akrif gaylerin de pasif gayleerin şeyi kalkar ancak çok pasif gaylerin şeyi kızlara kalkmaz Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Bence yaşam hakları bile olmamalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😊🤷♀️ Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Yanında soyunur musun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta benden farkı yok olabilir Yorumla muhen_diss +1 yıl Ama penisi var? Yorumla Soran +1 yıl Ama işe yaramıyor Yorumla muhen_diss +1 yıl Yoo yarıyor 😂 ama size kaldırmaz belki 😊 ben de size kaldırmasam çıplak görebilir miyim 😍 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kişinin kendi tercihi olan çok var 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gayların da penisi var 0 0 Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Evet olabilir 1 0 Yorumla
Tesettürlü_Bacınız Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Olur 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki bacım 😊😊 Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Neden sordun? Gay arkadaşın mı var? 😊 Yorumla Soran +1 yıl Aslında yoktu arada burdan gay olarak yazan oluyor ondan 😊😊 Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Anladım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Isteğe bakar mısın Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Uzak durun gaylerden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Samimi olur kanka bizim okulda biri vardı öyle tüm kızlar onla arkadaş olmak istiyordu kötü değiller ya.
Hm mm
Sevgilini elinden alabilir ama sevgiline gizli aşk besleyebilur dikkatli ol
Ne alaka ya sevgilim gay ile olcaksa benle ne işi var
Nerden biliyon kendini gizlemedigini sempati duymadigini
Ökk
Noldu olmayacak bişey mi
pipisi işe yaramıyor diye bişey yok ama sana karşı kullanmak istemeyebilir. ben de öyleyim ama gay de değilim.. yani burada kişi önemli
Bir kaç kız arkadaşım samimi buluyordu beni (gayım)
Anladım
İçimizde kötülük yoktur çünkü
Nasılsa bunda bizden zarar gelmez diye daha samimi olup arkadaş olabiliyorlar.
Çok samimi oluyo biseksüelim ben ve sohbet fena sarıyo kızlarla bence
Ya ne diyorsun sen. O tiplerle ne uğraşıyorsun. Taş gibi erkekler burada dururken. Etme bulma💖🌸💖💖
Bilemeyiz erkek sonuçta
Ama kalkmıyor
Gay erkekte kalkar ne alaka
Pasif te kalkmıyor diye biliyorum
akrif gaylerin de pasif gayleerin şeyi kalkar ancak çok pasif gaylerin şeyi kızlara kalkmaz
Bence yaşam hakları bile olmamalı
😊🤷♀️
Yanında soyunur musun
Sonuçta benden farkı yok olabilir
Ama penisi var?
Ama işe yaramıyor
Yoo yarıyor 😂 ama size kaldırmaz belki 😊 ben de size kaldırmasam çıplak görebilir miyim 😍
Kişiye ve güvene bağlı
Kişinin kendi tercihi olan çok var
Yozlaşma gibi olur sanki
Samimilikten kasit nedir?
Gayların da penisi var
Evet olabilir
Olur
Peki bacım 😊😊
Neden sordun? Gay arkadaşın mı var? 😊
Aslında yoktu arada burdan gay olarak yazan oluyor ondan 😊😊
Anladım 😊
Isteğe bakar mısın