Ben istemesem cinsellik istemiyor bile
Yatakta ön sevişme haric yarım saatten fazla sadece ilişki yaşıyoruz. Yetmiyor mu diye Elimi dilimi her şeyimi kullanıyorum yine de tatmin olmuyor. Ne yapmak lazım?
Ben istemesem cinsellik istemiyor bile
Yatakta ön sevişme haric yarım saatten fazla sadece ilişki yaşıyoruz. Yetmiyor mu diye Elimi dilimi her şeyimi kullanıyorum yine de tatmin olmuyor. Ne yapmak lazım?
Öncelikle eşinizi karşınıza alıp bunun sizden ötürü mu yoksa kendinden ötürü mu oldugunu anlamanız gerekiyor yoksa hep acabalar olur kafanızda..
Ona göre ortada bir problem yok
Başka konuda soğutmuş olabilir misin? Bence detaylıca tekrar tekrar sor. Bir nedeni olmalı.
3 yıldır evliyiz ve hep böyle hiç istekli olmadı benim de gözüm dışarda artık.. o da bunun farkında ama sebebi bu olamaz çünkü tarihsel sıralama olarak çok sonradan olan bir şey bu..
Aldatmayip da bosansan keske
Neden aldatmiyim da bosanayim istese kendi bosanmak ister Boşanmak güzel bir şey mi?
Çocuk da var ortada o ne olacak? Bosanirsak geldiğim gibi giderim diyor çocuğu bana bırakacakmış 1.5 yaşında çocuk anne ister
Babasıyla ne olacak? Çalışayım mi çocuğa mi bakayım tek başıma
En mantıklısı aldatmak.
Elinle de tatmin olabilirsin. Illa aldatman mi lazim? Ya da eşinle anlaşın. En azindan 10 gunde bi yapın, ortasini bulun.
Cinsellik ile ilgili hiç bir fikrin yok dimi
10gun ne öyle yılda bir zekat vermek gibi
Aynen abicim bende hormon yok zaten. Ne bilirim ben tahrik olmayi? Cok haklisin
Bir erkeği on günde bir tatmin eden 10tane kadın olması lazım ki arada açlık çekmesin.
Biz de sizi aldatalim o zaman ister misiniz beyler? 🙂 Cicek almayin aldatalim, yataga kahvalti getirmeyin aldatalim, bizi her doyuma ulastiramadiginizda aldatalim. Erken bosalin aldatalim, az duş alin aldatalim..
Her erkekte en az 1 kusur bulabilirim. Yeter ki niyetim o olsun.
Aldatın banane
Çiçek almamak
Yatağa kahvaltı getirmemek çok saçma olmuş bu arada
E tabi 🙂 Bizim isteklerimiz sacma ama senin surekli sevismemen yuzunden aldatman mantikli dimi? Biri bedensel biri ruhsal doyum.
Evet sizinkiler saçma
Fiziksel ihtiyaçlar daha önceliklidir
Denemek istiyorsan yemek yeme
Tuvalete çıkma
Anlarsın
Sacmalamasan? Yemek yemesen ölürsün ama sevismeyince ölmezsin. Hayati bir sey ile Seksi kiyaslayamazsin.
Hayati bir şey
:D ok
Aferin kabul et
Bos yapman bitsin artik. Kimse seks yapmadigi icin ölmez ama yemek yemezse ölür.
Yemek yemeden de bir süre dayanabilirsin
Seks yapmadan da bir süre dayanabilirsin
Aynı şey
Elbette ayni sey degil. Ben 6 ay seks yapmasam olmem ama 6 ay yemek yemeden durabilir miyim? Kendini kandirma.
Bence 6ay seks yapmadan da ölebilirsin
30 yasina kadar bakir/bakire kalanlar nasil hayatta kaliyor o zaman
Mastürbasyon yapiyorlar bunu da mı bilmiyorsun
Konumuz seks yapmayinca ölmemek. mastürbasyon yapmak değil konumuz. Haksız ciktigin icin lafi dolandirmani anliyorum ama erdemli bir sekilde kabul de edebilirdin.
Mantıklı mantıklı konuşup canımı sıkma
Öleyim mi istiyorsun? Önemli bir şey işte sen de bunu kabul et
Önemsiz diyemem elbette 🙂 Ama yemek yemek kadar acil değil. Aldatman asla cozum olmayacak. Bence eşinle tekrar tekrar konus. En azindan ara ara yapın.
Cevap
14Cevap
Seni arzulamıyor demek ki. Takma kafana evlilik sekse en uzak şeydir. Eninde sonunda zaten biter.
Boyle yerde boyle bir soru sorulur mu allah askına abicim
Herkes derdini sormuyor mu
Yorumlara bak demek istedigimi anlarsın
Sapıklar her zaman olacak kendi kendilerini yesinler
Ama bak aklı başında yazan da var
Ya kilo ya ruhsal psikolojik ya lezbiyen ya da senin performans yeterli degil baska secenek yok
Sorunun ne olduğunu sor. Hangi konuda sorun yaşadığını öğren. Ondan sonra çözebilirsin
Cinsel soğukluk vardır eğer vücudu tepki vermiyor ise.
Belki bir derdi sorunu vardır konuştunuz mu hiç
Yaşlarınız nedir? Birde ortamı sakin stressiz evde çoluk çocuk olmayacak şekilde ayarlayın
Boşalmıyor mu yani anlamadım?
Swinger yap da rahatla bilader
ne zamandır evlisiniz ve hep mi böyleydi?
ikinci bir kişi ile? birlikten kuvcet doğar.
yapcak bir şey yok
konuşmayı denedim mi?
Bence gurup istiyor, yol yapiyor.
Isin zor
Detaylara ihtiyaç var
En İyi Cevaplar